[youtube][/youtube]

Evo cu ti sad ja reci provjerenu informaciju da jos niko nije dosao u Velez niti je potpisao.Oni se mozda jesu dogovorili ali niko jos nije potpisao a kad potpise onda cemo reci da je dosao a isto tako an stranici kluba nije objavljeno da je iko dosao.Sto se tice odlazaka,ja sam samo procitao da Okic odlazi u Rusiju 2.ligu i da ima jos ponuda za nase igrace a sto se tice "pojacanja" ne znama ama bas niti jedno ime koje se spominje ali bi stvarno volio kad bi dosla 2-3 prava pojacanjaAlemC85 je napisao/la:što se tiče igrača, u Veležu su trenutno došli Hasanović, kojeg treba dobro disciplinirati, i da mu se da do znanja, da s Veležom nema šprdnje, te neki Muamer Hero, da li neko zna kakav je ovaj Hero, pregovara se s Tarikom Cerićem, s Ćorićem..., a što se tiče odlazaka, za sada jedino će okić napustiti klub, i odlazi igrati u Rusiji, za tamošnji jedan klub iz druge lige...nemojte me pitati odakle mi ove informacije, da ne bi bilo nesporazuma...
Ma Sergej je mostarska raja, a Velež njegova sudbina...*p!p!t@* je napisao/la:Uvijek mi je bio king
[youtube][/youtube]
Ako se ovo desi a sve su prilike da hoce onda je uprava napravila pravi potez i ocigledno je da se radi na jacanju Veleza ali je jos mnogo posla tu ali ako svi zajedno,od uprave i igraca pa sve do navijaca,budemo slozni onda mislim da za Velez dolazi sjajna buducnost.VELEZDOGROBA je napisao/la:Upravo sam saznao vijest o pripremama u Francuskok...
Danas se ugovor treba da potpise u klubu.Naime Velez bih po svemu sudeci trebao gostovati na turniru u Francuskoj od 23-30.7.2011 i odigrati tri utakmice sa Sosom,Dijon,Brest.
Ocekujemo iz kluba da potvrde ovu informaciju
uhvatio si nama navijačima pravi muštuluk, samo treba sačekati, da uprava objavi ovu vijest na zvaničnoj stranici kluba, nego zanima me od koga si saznao?VELEZDOGROBA je napisao/la:Upravo sam saznao vijest o pripremama u Francuskok...
Danas se ugovor treba da potpise u klubu.Naime Velez bih po svemu sudeci trebao gostovati na turniru u Francuskoj od 23-30.7.2011 i odigrati tri utakmice sa Sosom,Dijon,Brest.
Ocekujemo iz kluba da potvrde ovu informaciju
Drži ga čvrsto u ruci i refresh Veležovu stranicu svako par minuta. Biće valjda nešto!Titova-Juga je napisao/la:S obzirom da svake godine putujemo po Turskoj, Austriji itd, sacekat cu jos malo prije nego pocnem svrsavati na ovu vijest.
MostaracVelezovac je napisao/la:Drži ga čvrsto u ruci i refresh Veležovu stranicu svako par minuta. Biće valjda nešto!Titova-Juga je napisao/la:S obzirom da svake godine putujemo po Turskoj, Austriji itd, sacekat cu jos malo prije nego pocnem svrsavati na ovu vijest.
MostaracVelezovac je napisao/la:Ako se pola ovog obistini u Velezu, trebali bi mi svi ovde brisace instalirat po ekranima.
U nas se novine vec dogadjaju.Imamo jaku kvalitenu upravu,izgleda da se ide na pripreme u Francusku,trebalo bi se dovest nekoliko igraca koji ce "mozda" biti pojacanja ali je prvi cilj zadrzat vecinu igraca iz prosle sezone i onda dovest samo one igrace koji ce biti prava pojacanja na pozicijama na kojim najvise skripi ili one igrace koje trener kaze.Imamo covijeka koji nam moze sredit svaki sponzorski ugovor i sigurno mozemo biti u rangu sa Zeljom i Sarajevom u tim ugovorima npr.BH Telecom,Elektroprivreda,FDS,Bosnalijek itd...KB-TM87 je napisao/la:A može li mi neko u kratkim crtama precizirati kakve to novine kod vas se očekuju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.