RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 jun 2011, 10:45

Uvijek mi je bio king :D

[youtube][/youtube] :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 jun 2011, 10:49

što se tiče igrača, u Veležu su trenutno došli Hasanović, kojeg treba dobro disciplinirati, i da mu se da do znanja, da s Veležom nema šprdnje, te neki Muamer Hero, da li neko zna kakav je ovaj Hero, pregovara se s Tarikom Cerićem, s Ćorićem..., a što se tiče odlazaka, za sada jedino će okić napustiti klub, i odlazi igrati u Rusiji, za tamošnji jedan klub iz druge lige...nemojte me pitati odakle mi ove informacije, da ne bi bilo nesporazuma...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 jun 2011, 10:51

Hero ti je golman,imo' je vec probu u Veležu,znam da je pretprosle sezone branio za Lokomotivu,ne znam gdje je ove prosle bio,ugl. golman na kome treba jos da se radi tipa:"Moja,moja,majko moja ! " :lol: :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 22 jun 2011, 10:56

AlemC85 je napisao/la:što se tiče igrača, u Veležu su trenutno došli Hasanović, kojeg treba dobro disciplinirati, i da mu se da do znanja, da s Veležom nema šprdnje, te neki Muamer Hero, da li neko zna kakav je ovaj Hero, pregovara se s Tarikom Cerićem, s Ćorićem..., a što se tiče odlazaka, za sada jedino će okić napustiti klub, i odlazi igrati u Rusiji, za tamošnji jedan klub iz druge lige...nemojte me pitati odakle mi ove informacije, da ne bi bilo nesporazuma...
Evo cu ti sad ja reci provjerenu informaciju da jos niko nije dosao u Velez niti je potpisao.Oni se mozda jesu dogovorili ali niko jos nije potpisao a kad potpise onda cemo reci da je dosao a isto tako an stranici kluba nije objavljeno da je iko dosao.Sto se tice odlazaka,ja sam samo procitao da Okic odlazi u Rusiju 2.ligu i da ima jos ponuda za nase igrace a sto se tice "pojacanja" ne znama ama bas niti jedno ime koje se spominje ali bi stvarno volio kad bi dosla 2-3 prava pojacanja

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 jun 2011, 11:01

*p!p!t@* je napisao/la:Uvijek mi je bio king :D

[youtube][/youtube] :D
Ma Sergej je mostarska raja, a Velež njegova sudbina...

pepe_signori
Kontakt:

Post Postao/la pepe_signori » 22 jun 2011, 12:28

SVAKA TI DALA SERGEJ!!! :)

E ja mislim da treba stvarno ovako okupiti na crvenu noc ili sad kao napraviti nesto pred ovu sezonu kao ono sto je bilo ispred vile... I tu da se dovedu svi stari igraci, da se dovede Maca, Sergej Trifunovic, svi ovi sto simpatisu Velez... Tako se treba graditi klub i ugled kluba pomalo vracati! Jer nismo mi Real da mozemo nekoga odbaciti od kluba, nama su svi dobrodosli koji namjeravaju pomoci klubu!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 22 jun 2011, 14:09

Upravo sam saznao vijest o pripremama u Francuskok...
Danas se ugovor treba da potpise u klubu.Naime Velez bih po svemu sudeci trebao gostovati na turniru u Francuskoj od 23-30.7.2011 i odigrati tri utakmice sa Sosom,Dijon,Brest.
Ocekujemo iz kluba da potvrde ovu informaciju ;)

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 22 jun 2011, 15:33

VELEZDOGROBA je napisao/la:Upravo sam saznao vijest o pripremama u Francuskok...
Danas se ugovor treba da potpise u klubu.Naime Velez bih po svemu sudeci trebao gostovati na turniru u Francuskoj od 23-30.7.2011 i odigrati tri utakmice sa Sosom,Dijon,Brest.
Ako se ovo desi a sve su prilike da hoce onda je uprava napravila pravi potez i ocigledno je da se radi na jacanju Veleza ali je jos mnogo posla tu ali ako svi zajedno,od uprave i igraca pa sve do navijaca,budemo slozni onda mislim da za Velez dolazi sjajna buducnost.
A sto se tice pocetka sezone,nacuo sam da bi se moglo organizovat kao prije 2 godine ispred Vile samo sto bi to bilo malo bolje nego onda ali to sam samo nacuo ali se nadam i tome jer treba podignut atmosferu malo pred pocetak sezone,trebamo i mi navijaci da budemo slozni i tako da budemo slozni sa citavim klubom pod imenom VELEZ
Ocigledno je da pusu neki novi vjetrovi u klubu,da se radi profesionalno i da su ljudi odlucili podignut Velez iz pepela i sve se moze kad se radi ozbiljno i kad se zeli pomoc

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 jun 2011, 15:36

VELEZDOGROBA je napisao/la:Upravo sam saznao vijest o pripremama u Francuskok...
uhvatio si nama navijačima pravi muštuluk, samo treba sačekati, da uprava objavi ovu vijest na zvaničnoj stranici kluba, nego zanima me od koga si saznao?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 jun 2011, 16:07

S obzirom da svake godine putujemo po Turskoj, Austriji itd, sacekat cu jos malo prije nego pocnem svrsavati na ovu vijest.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 jun 2011, 16:20

Titova-Juga je napisao/la:S obzirom da svake godine putujemo po Turskoj, Austriji itd, sacekat cu jos malo prije nego pocnem svrsavati na ovu vijest.
Drži ga čvrsto u ruci i refresh Veležovu stranicu svako par minuta. Biće valjda nešto! :-)
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 jun 2011, 16:26

MostaracVelezovac je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:S obzirom da svake godine putujemo po Turskoj, Austriji itd, sacekat cu jos malo prije nego pocnem svrsavati na ovu vijest.
Drži ga čvrsto u ruci i refresh Veležovu stranicu svako par minuta. Biće valjda nešto! :-)

:lol: :lol: :lol: Normala tebra :D
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 jun 2011, 16:40

Ako se pola ovog obistini u Velezu, trebali bi mi svi ovde brisace instalirat po ekranima. :-)
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 jun 2011, 16:59

MostaracVelezovac je napisao/la:Ako se pola ovog obistini u Velezu, trebali bi mi svi ovde brisace instalirat po ekranima. :-)

Ma bola pola ce nas infrakte dozivit, predobro da bi bilo istinito...

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 jun 2011, 17:01

Evo kod mene samo što hitna nije došla, nadam se što prije, inače me više niko živa vidjeti neće...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 22 jun 2011, 17:05

A može li mi neko u kratkim crtama precizirati kakve to novine kod vas se očekuju
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 22 jun 2011, 17:23

KB-TM87 je napisao/la:A može li mi neko u kratkim crtama precizirati kakve to novine kod vas se očekuju
U nas se novine vec dogadjaju.Imamo jaku kvalitenu upravu,izgleda da se ide na pripreme u Francusku,trebalo bi se dovest nekoliko igraca koji ce "mozda" biti pojacanja ali je prvi cilj zadrzat vecinu igraca iz prosle sezone i onda dovest samo one igrace koji ce biti prava pojacanja na pozicijama na kojim najvise skripi ili one igrace koje trener kaze.Imamo covijeka koji nam moze sredit svaki sponzorski ugovor i sigurno mozemo biti u rangu sa Zeljom i Sarajevom u tim ugovorima npr.BH Telecom,Elektroprivreda,FDS,Bosnalijek itd...
Nama je vazno samo da se radi u klubu jer do sad,u svim prijasnjim sezonama,u ovo vrijeme,nije bilo uprave,nista se nije radilo i ovo je za nas navijace jedan pozitivan sok i svima nam je drago zbog toga ali svaka ozbiljna informacija je sa stranice kluba tako da su po novinama sve nagadjanja a sve sto se zna je sa stranice kluba jer je unutar kluba zestoka sutnja ali mislim da je itekako potrebna nakon tmurnih godina Veleza

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 22 jun 2011, 17:25

Drago mi je ako dolazi do pomaka, ima li vijesti išta da li ćete šta raditi na stadionu

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 22 jun 2011, 17:29

Jedan lik mi danas reče da bi trebao neki Šehić doći, vani negdje igrao. :roll:
Who dares, wins !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 22 jun 2011, 17:35

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.