AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Puma » 20 jun 2011, 21:20

Mali ima mooda cim je odlucio upustiti se u borbu sa ovakvom konkurencijom u napadu :D

ma posudit ce ga Milan vec ovog ljeta negdje, bitno je samo da su ga otkupili
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 jun 2011, 21:22

Il piccolo Faraone je igracina.Gledo sam ga ove sezone vise puta i skoro svaki put me odusevio...Zna se za njega vec duze vrijeme,al mislim da je greska sto dolazi u Milan odmah.Mozda je bilo bolje da je osto u Genoi jednu sezonu jer u Milanu ce tesko dobit neku ozbiljniju priliku...Nije napadac,vise je krilo,a moze igrat i trequartistu.

Mali je od malena navijac Milana,a idol mu Kaka tako da ne cudi da je doso kod vas.Eh sad, 6 i po miliona + pola ugovora Merkela za pola njegovog ugovora mi se cini ipak previse.

Kakogod,ako budete znali s njim mislim da ste dobili buducu veliku zvijezdu...U petak dolazi u Milano,u subotu su medicinski pregledi tako da ce vjerovatno tad nekad i da bude zvanicno za njega.

Jos jednog veznjaka da dovedete i vas mercato rijesen,no ne sumnjam da ce taj veznjak doc u periodu izmedju 25 i 31 augusta,jer celo tad obavlja vecinu vaznijih poslova...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jun 2011, 16:40

Sta je ovo hoce milan ko Drogbu :)... nevjerovatno nama treba veznjaka, a oni bi uzeli napadaca...pa sa kakvom bi formacijom tad igrali 4-3-3 jeli svakako ima manjka veznjaka tako da nema nam druge :)...Robinho da bude ofaznivni vezni? :) i u napadu Ibrahimovic,Drogba ,Pato....mislim nema smisla, ali ako bi uspjeli dovesti Gansa uz to kakva bi nam onda formacija izgledala? ko bi igrao i koliko bi bilo nezadovoljnih :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 jun 2011, 19:18

ma kakav drogba, ne treba on sad milanu nikako, al sve se više piše da je čuveni mister X :D marek hamšik, a cassano se stalno negdje seli prvo fiorentina, pa liverpul sad kao neku razmjenu s juventusom spominju njega za amaurija :lol:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 21 jun 2011, 19:22

sta ovo citam da je milan zaintresovan za HULK :o
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 jun 2011, 19:26

SoloJuve26 je napisao/la:sta ovo citam da je milan zaintresovan za HULK :o
heheh, kamo sreće, al od toga nema ništa

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 21 jun 2011, 19:31

tony-mortale je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:sta ovo citam da je milan zaintresovan za HULK :o
heheh, kamo sreće, al od toga nema ništa
ma zastone ako prodate Pato , moze te dovesti. ;) Ko ce vam biti taj MR X??? Ja mislim da je Essien

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 jun 2011, 19:40

kakva prodaja pata od toga sad nema ništa garant, pa ipak je on sad dio familije berlusconi, nema njemu nikud iz milana :lol:
ma izgleda hamšik je x, mada bi ja nekog kreativnijeg tipa pastore ili ganso, al nek oni ikog dovedu dobro će biti

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 21 jun 2011, 19:43

tony-mortale je napisao/la:kakva prodaja pata od toga sad nema ništa garant, pa ipak je on sad dio familije berlusconi, nema njemu nikud iz milana :lol:
ma izgleda hamšik je x, mada bi ja nekog kreativnijeg tipa pastore ili ganso, al nek oni ikog dovedu dobro će biti
a da zaboravid a je on s barbarom :lol: ,,nista onda prodaj te zlatana i pobjedujete CL s HuLkom, tako kaze historija oko zlatana :lol: :lol:

Ma nevjerujem da ce Napoli napustiti hamisk, pogotovo sad kad igraju Cl i ima finanskiji dobro. Pametnije bi vam bilo da ulozite u Fabregasa.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 jun 2011, 19:48

SoloJuve26 je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:kakva prodaja pata od toga sad nema ništa garant, pa ipak je on sad dio familije berlusconi, nema njemu nikud iz milana :lol:
a da zaboravid a je on s barbarom :lol: ,,nista onda prodaj te zlatana i pobjedujete CL s HuLkom, tako kaze historija oko zlatana :lol: :lol:

Ma nevjerujem da ce Napoli napustiti hamisk, pogotovo sad kad igraju Cl i ima finanskiji dobro. Pametnije bi vam bilo da ulozite u Fabregasa.
Za Fabregasa Arsenal trazi 50mil.eura cini mi se.Tesko da ce Milan izdvojiti tolike pare,Pastore je bolje rjesenje,a vjerujem i dosta jeftinije ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 21 jun 2011, 20:05

L-Train je napisao/la:

Za Fabregasa Arsenal trazi 50mil.eura cini mi se.Tesko da ce Milan izdvojiti tolike pare,Pastore je bolje rjesenje,a vjerujem i dosta jeftinije ;)
Pastore jeftinji?? Onda si se zajebo.. Zamparini ga neda ispod 500, i reko je da ako ce ga prodati da ide van Serie A ..

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 jun 2011, 20:12

Ispod 500 cega :lol: :lol:

S obzirom na kvalitet kakav posjeduju ova dva igraca logicno je da bi Fabregas barem 10-15mil. trebao biti skuplji.Eh sad druga je stvar sto ga Palermo ne zeli prodati nekom klubu iz serie a i sto se Zamparini pravi budala i izlazi u javnost sa nekim basnoslovnim ciframa ;)

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 21 jun 2011, 20:16

L-Train je napisao/la:Ispod 500 cega :lol: :lol:

S obzirom na kvalitet kakav posjeduju ova dva igraca logicno je da bi Fabregas barem 10-15mil. trebao biti skuplji.Eh sad druga je stvar sto ga Palermo ne zeli prodati nekom klubu iz serie a i sto se Zamparini pravi budala i izlazi u javnost sa nekim basnoslovnim ciframa ;)

Pa znas ti da je Fabregas konstanto povrijedjen i to je velik rizik da se otkupi takav igrac za 500.. nema sanse da ce ko dati toliko.. Ovaj pastore vec godinama igro fino , i vrijeme je da prodje u veci klub ..samo ce da kosta i kosta.. :oops:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 jun 2011, 20:22

Pa znas ti da je Fabregas konstanto povrijedjen i to je velik rizik da se otkupi takav igrac za 500.. nema sanse da ce ko dati toliko.. Ovaj pastore vec godinama igro fino , i vrijeme je da prodje u veci klub ..samo ce da kosta i kosta.. :oops:
to stoji i jeste rizik,ali ako cemo gledati suhi kvalitet tu mu Pastore ne moze parirati i ko zna mozda Fabregasa ove sezone konacno zaobidju povrede.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 21 jun 2011, 20:30

L-Train je napisao/la:

to stoji i jeste rizik,ali ako cemo gledati suhi kvalitet tu mu Pastore ne moze parirati i ko zna mozda Fabregasa ove sezone konacno zaobidju povrede.
Ma tesko,al haj pokazat ce se.. uglavnom dobar ti je avatar :oops:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 jun 2011, 20:38

sto se ono kaze zivi bili pa vidjeli ;)

a jest vala,lijep mi je avatar sto jest jest :mrgreen:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 21 jun 2011, 22:48

Prioritet je prednji vezni nego zadni vezni, jer Bommel moze odraditi iducu sezonu....iskreno nebi volio da dovedu Hamsika jer on nije taj koji se moze nositi da bude gl kkreativacniti on to je po prirodi...opet nebi puno dobili s njima i sredina nam bi bila slaba mislim za LP....e sada ako bi Gansa doveli ili Modrica ili nekoga slicnnog puno bi se toga promjenilo... Fabregaz je zadnji vezn ine mozes od njega ocekivati da daje zavrsne paseve napadacima....po meni bi najbolje legao Pastore, ali ono magare veli da talijani nemaju para za njega momaka koji ima 0 nastupa u LP i najjaci timovi protiv kojih je igrao su bili Inter i Milan cast romi i juventusu.....prema tome moje misljenje je da njegova cijena iznosi 30 milja i dovidjenja...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 jun 2011, 13:43

meskalin je napisao/la:. Fabregaz je zadnji vezn ine mozes od njega ocekivati da daje zavrsne paseve napadacima..
:?:

Cesc Fabregas since 2004(17-24) – goals 52 , assists 88, total apps 310
Xavi Hernandez since 2004(24-31) – goals 49, assists 65, total apps 347

mislim stats. nisu potrebne da se potkrijepi da Cesk nije zadnji vezni ako se pogledala jedna utakmica Arsenala u zadnjih 7 godina..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 22 jun 2011, 14:16

Raul_64 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:. Fabregaz je zadnji vezn ine mozes od njega ocekivati da daje zavrsne paseve napadacima..
:?:

Cesc Fabregas since 2004(17-24) – goals 52 , assists 88, total apps 310
Xavi Hernandez since 2004(24-31) – goals 49, assists 65, total apps 347

mislim stats. nisu potrebne da se potkrijepi da Cesk nije zadnji vezni ako se pogledala jedna utakmica Arsenala u zadnjih 7 godina..

ali nije ni prednji vezni ako to mislis pokazati jbg uvijek tekmu pocinje za mjestu zadnjeg... Milanu treba klasicni prednji vezni igrac, prije nego Cesc

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 22 jun 2011, 14:50

Daj ba sta se brukate..pa lik igra cisto naprijed kakav crno zadnji vezni ..o cemu vi pricate ,,zadnji vezni je cambiaso ,,gatusso busquets itd...lik je cisto naprijed moze igrat i AMC STO I IGRA U ARSENALU ,,pa je vi gledate utakmice Arsenala ,,halo ba.. : van persie
.............arshavin.....fabregas....nasri ....
...................wilsher.....diaby................ ovo je Arsenalova formacija koja se proteze cijelu godinu (naravno ako igraci nisu ozlijedeni ,,npr fabregas il neko drugi ,,al kad su u punom sastavu ovako se igra.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.