NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
pomjerena za 26
jel moze neko tacno rec kad je prozivka i u koliko staialtai je napisao/la:pomjerena za 26

huhuh zamanta mi se od ovih cifri sto se pricaju da su omogucena da nam se nece ove objave odbit od glavu sacekajte ba dok ko predje da se ba nesramotimo ovako javno ja bi prvi najvise volio da je to istina al hajmo malo realno i strpljivo da se koja tekma isprati tad mozemo rec evropa titula ovo ono ha ya
Zivi bili pa vidili... Svi bi u Gradačcu volili da ta svota novca bude istinita ali... nekako ne vjerujem u to...
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
na listi želja Jovića za pojačanja su:
Mujkić
Milošević
Rizvanović
neka dva Srbijanca (zaboravio sam prezimena, i onako su nepoznati)
Todorović !!??
....
Mujkić
Milošević
Rizvanović
Todorović !!??
....
e sad je ****!!! sehić ode u tursku, a sta mislite ko ce ga naslijedit na golu plavih???? ja mislim da je mujkić taj koji bi mogao vrlo lako naslijedit kapitena zlelje!!!
na kojoj poziciji igaruju ti srbijanci???seven je napisao/la:na listi želja Jovića za pojačanja su:
Mujkić
Milošević
Rizvanović
Todorović !!??
....
iskreno, nemam pojmaemir_dj je napisao/la:na kojoj poziciji igaruju ti srbijanci???seven je napisao/la:na listi želja Jovića za pojačanja su:
Mujkić
Milošević
Rizvanović
Todorović !!??
....
Ne vjerujem, mi smo doveli Bukvića iz Olimpica, a i imamo Karića.emir_dj je napisao/la:e sad je ****!!! sehić ode u tursku, a sta mislite ko ce ga naslijedit na golu plavih???? ja mislim da je mujkić taj koji bi mogao vrlo lako naslijedit kapitena zlelje!!!
nevjerujem da ce Mujkic u željuemir_dj je napisao/la:e sad je ****!!! sehić ode u tursku, a sta mislite ko ce ga naslijedit na golu plavih???? ja mislim da je mujkić taj koji bi mogao vrlo lako naslijedit kapitena zlelje!!!
on dolazi nama sigurno ja sam barem siguran
Imate Karica jednog od najboljih golmana PL...Omar500 je napisao/la:Ne vjerujem, mi smo doveli Bukvića iz Olimpica, a i imamo Karića.emir_dj je napisao/la:e sad je ****!!! sehić ode u tursku, a sta mislite ko ce ga naslijedit na golu plavih???? ja mislim da je mujkić taj koji bi mogao vrlo lako naslijedit kapitena zlelje!!!
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
-
- Kontakt:
Mujkić ne dolazi u Zvijezdu sigurno!!proximus je napisao/la:nevjerujem da ce Mujkic u željuemir_dj je napisao/la:e sad je ****!!! sehić ode u tursku, a sta mislite ko ce ga naslijedit na golu plavih???? ja mislim da je mujkić taj koji bi mogao vrlo lako naslijedit kapitena zlelje!!!
on dolazi nama sigurno ja sam barem siguran
-
- Kontakt:
Mene ne zanima hoće li neko doći u Zvijezdu, mene zanima hoće li se neki juniori ubaciti u seniorsku ekipu. Pokazali su da vrijede.
★u♥
nkzvijezda je napisao/la:Mene ne zanima hoće li neko doći u Zvijezdu, mene zanima hoće li se neki juniori ubaciti u seniorsku ekipu. Pokazali su da vrijede.
hoće ako misliš da ispadnemo, ma naravno da neće, daleko su oni još od kvaliteta PL, realno postoji samo 3-4 juniora u cijeloj omladinskoj ligi koji mogu igrati u PL
I ja mislim isto, tesko je takvog golmana dovesti kod nas. Ma tesko je bilo kojge iole bolje igraca dovesti kod nas!! Nažalost!!!zmaj od b. je napisao/la: Mujkić ne dolazi u Zvijezdu sigurno!!
Štoper banovićke Budućnosti Dilaver Zrnanović u narednih nekoliko dana mogao bi postati novi igrač tuzlanske Slobode. Naime, on je jučero obavio razgovor sa klupskim menadžerom Ademom Šabovićem na kojem je iznjeo svoje ugovorne uslove. Prema informacijama bliskim Slobodi oni su načelno pristali, te će Zrnanović potpisati jednogodišnji ugovor.
Dans u avazu pise da je i zvijezda zainteresovana za usluge ovog štopera!!!!
Dans u avazu pise da je i zvijezda zainteresovana za usluge ovog štopera!!!!
ma kakav Zrnanović ba
nwzz ja bgm samo tako pise!!!seven je napisao/la:ma kakav Zrnanović ba
hoceli sta bit od ovih transfera???seven je napisao/la:na listi želja Jovića za pojačanja su:
Mujkić
Milošević
Rizvanović
Todorović !!??
....
za jednog kažu da je gotova stvarmirza_rd je napisao/la:hoceli sta bit od ovih transfera???seven je napisao/la:na listi želja Jovića za pojačanja su:
Mujkić
Milošević
Rizvanović
Todorović !!??
....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.