FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 22 jun 2011, 00:32

Baby je napisao/la:E ako nam je ovo to pojačanje, ja sam razočaran duboko http://www.transfermarkt.co.uk/en/srdja ... 19166.html
ima bolan jos saburrrrrrrrrrr :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 22 jun 2011, 00:34

Cekamo potvrdu od Borovine :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 22 jun 2011, 00:35

Haj ba manite se nagadzanja.. Bekric, Dzeko, Sehic jednako ima se para ko blata :mrgreen: . Odmah da kazem kod mene vise ne moze proci prica otplacujemo dugove ovo ono.. Ima se para da se otplati dug i da se klub stabilizuje samo tako. Ocekujem uspjehe ;)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 22 jun 2011, 00:36

Sad na Borovini: Prema izvorima bliskim klubu sa Grbavice, ekipu Željezničara bi trebao pojačati napadač iz Crne Gore. Sa više informacija javljamo se kad Pile odluči da progovori. :mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 22 jun 2011, 00:39

Kad će vama postati jasno da je pile ustvari Borovina?

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jun 2011, 00:39

Moj komšija ima tetka u Crnoj Gori, pa je taj tetak pričao sa svojim amiđom koji je vidio kako njegov komšija razgovara s nekim gospodinom iz Sarajeva...Razgovarali su o nekom napadaču koji igra u prvoj ligi Crne Gore :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 22 jun 2011, 00:41

maletic u tuborgu hmm

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 jun 2011, 00:42

Malo ozbiljnosti nije na odmet...Pretjerat cemo pa eto belaja...nek dodje neko s one moje liste bit cemo prezadovoljno normalno najbolje bi bilo ili Radoncic ili Beciraj(posudba)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 22 jun 2011, 00:57

Samir Muratović: Konačno će se jedan "željovac" osvetiti Videotonu

Živio sam za dan kada ću igrati protiv Videotona. Kada sam čuo da su nam oni mogući protivnici u drugom pretkolu Lige prvaka, samo sam molio Boga da Mađari igraju protiv nas. Želja mi se ostvarila i konačno je došlo vrijeme da se jedan "željovac" osveti Videotonu za poraz iz 1985. godine.

To je nakon žrijeba drugog pretkola Lige prvaka kazao Samir Muratović, ponajbolji igrač Sturma.

- Izbacit ćemo ih, a ja sa oduševljenjem dočekujem dva susreta. Svake godine sam pratio Mađare, imali smo nekoliko prilika da igramo protiv njih, ali nikad se nismo sastajali. Sada je prilika da naplatim dugove iz 1985., bit će to slatka osveta - kaže bivši igrač Želje.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 jun 2011, 01:04

Cuspajz je napisao/la:bivsi igrac partizana ,najbolji strijelac lige 2006 god ,trenutno igrac grbalja,kakav je niko nezna :mrgreen:
zna onaj Devil samo da se pojavi na forumu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 22 jun 2011, 01:07

pile87 je napisao/la:
Baby je napisao/la:E ako nam je ovo to pojačanje, ja sam razočaran duboko http://www.transfermarkt.co.uk/en/srdja ... 19166.html
Pa pogledaj mu statistiku majko draga, zadnja dobra sezona 2007... Ako dodje svi cemo pjevati: "Hajde Lazareeee, Hajde vrati seeeeee! " Iskreno se nadam da ovaj kloc nece doci ! Sehi sretno, mada mislim da smo trebali mlatnuti jos barem pola miliona maraka. Vrijedi ! Bez 2 super kvalitetna pojacanja ne racunam nista sa ovim šerifima...
ŽELJO ŠERIF MUBAREK OLSUN !
Osim - drugo ime za Želju !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 jun 2011, 01:30

rossoner je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Pa pogledaj mu statistiku majko draga, zadnja dobra sezona 2007... Ako dodje svi cemo pjevati: "Hajde Lazareeee, Hajde vrati seeeeee! " Iskreno se nadam da ovaj kloc nece doci ! Sehi sretno, mada mislim da smo trebali mlatnuti jos barem pola miliona maraka. Vrijedi ! Bez 2 super kvalitetna pojacanja ne racunam nista sa ovim šerifima...
ŽELJO ŠERIF MUBAREK OLSUN !
dje njega iskopase, jbt
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 22 jun 2011, 01:30

pile87 je napisao/la:Ma lako je za pojacanja vec se pregovara uveliko sa jednim malo boljim napadacem nije iz nase lige.
Seha bi trebao otici za 700 000 eurica provjereno
Ima jedan problem ovde...onaj dio kad kazes trebao bi otici za cifru...nije cifra ovde problematicna,ona je tacna,nego kad se kaze trebao bi a lik uslikan kako potpisuje...a da li je...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 22 jun 2011, 01:31

jel istina da dobijate oko milion eura za Sehica ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 22 jun 2011, 01:36

bordo_Sarajevo je napisao/la:jel istina da dobijate oko milion eura za Sehica ?
500 000 eura il 700 000 eura :D jos se ne zna xd haha

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jun 2011, 01:36

Od njegovog sljedećeg transfera! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 22 jun 2011, 01:42

amer_zeljoo je napisao/la:
500 000 eura il 700 000 eura :D jos se ne zna xd haha
pa fino bome, mada mislim da ste mogli malo vise izvuc s'obzirom da je reprezentativac, ali nije to lose
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 22 jun 2011, 01:46

nime_tm87 je napisao/la:Amara je strah da nebi fulo sa "pojačanjem" ono pljunes kesu para,pa bi ga razapeli i njega i igrača ...
Prvi bi ga pljuvali isti ovi(ne svi, naravno) što ultimativno traže pojačanja i **** mu familiju što je potrošio po 200 k KM na "letve" uz konstatacije da se Amar sigurno ugradio u te transfere.

Da nam pojačanja za Europu trebaju, to je sigurno. Ne treba nam jedno pojačanje nego jedno 5-6 da bi mogli nešto očekivati. Ovako, šta nam donose "dva igrača plaćena po 200 k " ? Siguran prolaz protiv Šerifa ? :lol:

Ono što se mora uraditi jeste ulaganje u omladinsku školu. To je garant uspjeha. Baš ćeš kupiti igračinu za 200 k maraka :lol:

Isto tako, dok uzimamo titule u ovoj ligi ja sretan. Složiće se i nama jednom u Europi. Do tada, dok se igrači ne bune, dok imamo para, ja sretan ko mlao dijete.

Da nam je većina uprave go kreten i to stoji. Da Amar zna šta radi, to je zicer.

Usput, meni se čini da je iznos dosta veći od 500 k eura za Šehu ;)

Šeha majstore, SVE NAJBOLJE

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 jun 2011, 02:35

banovan je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Amara je strah da nebi fulo sa "pojačanjem" ono pljunes kesu para,pa bi ga razapeli i njega i igrača ...
Prvi bi ga pljuvali isti ovi(ne svi, naravno) što ultimativno traže pojačanja i **** mu familiju što je potrošio po 200 k KM na "letve" uz konstatacije da se Amar sigurno ugradio u te transfere.

Da nam pojačanja za Europu trebaju, to je sigurno. Ne treba nam jedno pojačanje nego jedno 5-6 da bi mogli nešto očekivati. Ovako, šta nam donose "dva igrača plaćena po 200 k " ? Siguran prolaz protiv Šerifa ? :lol:

Ono što se mora uraditi jeste ulaganje u omladinsku školu. To je garant uspjeha. Baš ćeš kupiti igračinu za 200 k maraka :lol:

Isto tako, dok uzimamo titule u ovoj ligi ja sretan. Složiće se i nama jednom u Europi. Do tada, dok se igrači ne bune, dok imamo para, ja sretan ko mlao dijete.

Da nam je većina uprave go kreten i to stoji. Da Amar zna šta radi, to je zicer.

Usput, meni se čini da je iznos dosta veći od 500 k eura za Šehu ;)

Šeha majstore, SVE NAJBOLJE
nije bitno ime ni koliko je placen bitno je da nesto promjenimo jer prosle godine od leotara, borca, olimpika i celika u kupu nismo imali dobre utakmice,

juznjak_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la juznjak_do_groba » 22 jun 2011, 03:58

al pitanje je STA MALETIC RADI U TUBORGU PRIJE NEKOLIKO SATI???

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 84 gosta.