BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Dylan Dog
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Dylan Dog » 20 jun 2011, 03:02

Hare_BvB je napisao/la:@amerosm

Treba što prije završiti, ne treba rizikovati pa da se desi novi ''slučaj Sahin''. :D Yeb'ga, šuška se da je Man Utd već nudio 15 milki što je ''kolovođa'' Hans odbio. :mrgreen: Takođe, Suši ima veoma malu platu, stoga to povećanje neće opasno ''nauditi'' budžetu. :) Još samo njeg' treba ''riješiti'' i mislim da smo mirni godinu dana, te da neće biti nikakvih produžavnja do narednog ljeta. 8-)
Sta je u modernome nogometu mala placa,20-25 hiljada eura sedmicno :mrgreen: ?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 20 jun 2011, 15:51

Sutra u 11:00 DFL predstavlja raspored utakmica za sljedecu sezonu. BvB igra u petak 5.avgusta kod kuce u 20:30. Samo se ceka da saznamo ko je protivnik. Volio bih da je Bayern pa da ih razvalimo i da damo svima do znanja da smo opet najozbiljniji kandidat za titulu :
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 20 jun 2011, 18:04

Borussia Dortmund hat ein Angebot für Samba Diakité von AS Nancy-Lorraine abgegeben. Wie die ‚L’Equipe‘ berichtet, bietet der deutsche Meister fünf Millionen Euro für den 22-Jährigen.
In der abgelaufenen Saison bestritt der defensive Mittelfeldspieler 23 Partien in der Ligue 1. Neben dem BVB sollen auch Olympique Lyon und Olympique Marseille an dem Franzosen interessiert sein. Sein Vertrag läuft bis 2014, sein Verein fordert eine Ablösezahlung in Höhe von mindestens acht Millionen Euro.

BvB ponudio 5 mil eura za Sambu Diakitea iz Nancya.Osim BvB-a za zadnjeg veznog zainteresovani su i Lyon i Marseille. Njegov klub trazi najmanje 8 mil. - ;) Grubi prevod... ;)-
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 20 jun 2011, 19:55

Semir bvb je napisao/la:BvB ponudio 5 mil eura za Sambu Diakitea iz Nancya.Osim BvB-a za zadnjeg veznog zainteresovani su i Lyon i Marseille. Njegov klub trazi najmanje 8 mil. - ;) Grubi prevod... ;)-
:lol: :lol:

Nije ni Watzke izgorio po glavi da za ovog anonimusa istrese džak ojrića. :mrgreen: Čisto sumnjam da su nudili tolike noFce za dotičnog, vjerovatno još jedna u nizu medijskih patki ala Bendtner. :roll: Za tu cifru se bez većih problema može dovesti Traesch koji je kudikamo kvalitetniji igrač. 8-)

Pripreme za novu sezonu počinju 29.6. i interesantno je da ćemo posljednji krenuti s istim od svih bundesligaša. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 21 jun 2011, 11:54

Raspored za narednu sezonu:
1.BVB - HSV
2.Hoffenheim - BVB
3.BVB - Nürnberg
4.Leverkusen - BVB
5.BVB - Hertha
6.Hannover - BVB
7.Mainz - BVB
8.BVB - Augsburg
9.Bremen - BVB
10.BVB - Köln
11.Stuttgart - BVB
12.BVB - Wolfsburg
13.Bayern - BVB
14.BVB - Schalke

15.Gladbach - BVB
16.BVB - Lautern
17.Freiburg - BVB
Ja sam zadovoljan, fino je sve raspoređeno, osim ovih duela u 13. i 14. kolu. :mrgreen:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 jun 2011, 12:09

Hare_BvB je napisao/la: Ja sam zadovoljan, fino je sve raspoređeno, osim ovih duela u 13. i 14. kolu. :mrgreen:

Tu ce se odlucivati titula...naravno Schalke je tu samo sporedna uloga(da neko ne bi krivo shvatio :D )

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jun 2011, 12:11

Hare_BvB je napisao/la:Raspored za narednu sezonu:
1.BVB - HSV
2.Hoffenheim - BVB
3.BVB - Nürnberg
4.Leverkusen - BVB
5.BVB - Hertha
6.Hannover - BVB
7.Mainz - BVB
8.BVB - Augsburg
9.Bremen - BVB
10.BVB - Köln
11.Stuttgart - BVB
12.BVB - Wolfsburg
13.Bayern - BVB
14.BVB - Schalke

15.Gladbach - BVB
16.BVB - Lautern
17.Freiburg - BVB
Ja sam zadovoljan, fino je sve raspoređeno, osim ovih duela u 13. i 14. kolu. :mrgreen:
U prvom boldu Bayern će vas načeti a u dugom Schalke dovršiti :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 21 jun 2011, 12:16

Saurman je napisao/la:U prvom boldu Bayern će vas načeti a u dugom Schalke dovršiti :D
Bum vidjel. :mrgreen:

@adnan

Vidjećeš kad nam se ubace dvije tekme u CL između 11. i 14. kola. :twisted: Između Baye i S04 nam ne gine gostovanje u Barceloni. :lol:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 jun 2011, 12:31

Hare_BvB je napisao/la:
Vidjećeš kad nam se ubace dvije tekme u CL između 11. i 14. kola. :twisted: Između Baye i S04 nam ne gine gostovanje u Barceloni. :lol:

U Barcelonu sa rezervnim sastavom...a mozda i ne treba jer kad ih Klopp razmontira na treningu utakmica ce im doci kao setnja parkom :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 jun 2011, 12:32

Vasa sreca je pa cete protiv Bayerna tek igrati nakon pauze zbog reprezntativnih obaveza, a jedini problem predstvalja utakmica protiv Schalke-a jer ce doci nakon utakmice u LP gdje se nadam da cete imati laganog protivnika u tom kolu.
Inace odlican raspored za BVB, sve je fino rasporedjeno, nego li je to bio slucaj prosle godine, a takodjer velika prednost lezi u tome sto od "teskih" utakmica u proljetnom dijelu sezone imate samo HSV, Schalke i Vukojebinu. u gostima.

I da Vas pitam primjetite li nesta na ovom rasporedu, samo sa obrnutim ulogama ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 21 jun 2011, 12:39

amerosm je napisao/la:I da Vas pitam primjetite li nesta na ovom rasporedu, samo sa obrnutim ulogama ?
Gostovanja kod Hannovera i Mainza. :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 jun 2011, 12:50

Hare_BvB je napisao/la:
amerosm je napisao/la:I da Vas pitam primjetite li nesta na ovom rasporedu, samo sa obrnutim ulogama ?
Gostovanja kod Hannovera i Mainza. :D
Tako je. ;) I jedne i druge cete "pocastiti" sa tri komada u mrezi. Nekako sam ubjedjen da ce se sezona odluciti izmedju Vas i Bayerna od 11 do 14 kola. Ukoliko nakon tih utakmica budete u "egalu" imat cete sanse da nakon 1996.godine neko odbrani titulu prvaka, a da to nije Bayern.

Jesam sretan sto bas prvo kolo igramo protiv Vas, i da mogu licno bi se zahvalio DFL-u. Gledat cu utakmicu u meni najomljenijem gradu u BiH, sa navijacima BVB-a i nadati se senzaciji. Srce sta ces vise. :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jun 2011, 12:52

Mislim da će BvB biti nagazna mina u Cl :D ...s obzirom na slab koeficijent ne gine vam treća jakosna grupa ili možda 4 u svakom slučaju biće gutavo mada bi volio da vas ždrijeb pomazi. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 22 jun 2011, 01:00

Barrios u bolnici sumnjalo se na slijepo crijevo ali su ustanovili da nije to upitanju ali su ga opet morali ostavit u bolnici kako bi izvrsili dodatne pretrage sumnja se na neku virusnu upalu. Zimi je to isto tak nest imao ...
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 22 jun 2011, 18:16

Damir_BvB je napisao/la:Barrios u bolnici sumnjalo se na slijepo crijevo ali su ustanovili da nije to upitanju ali su ga opet morali ostavit u bolnici kako bi izvrsili dodatne pretrage sumnja se na neku virusnu upalu. Zimi je to isto tak nest imao ...
Barriosa su pustili iz bolnice. Izgleda da nije ništa opasno - samo gastritis. OK je. :D

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 jun 2011, 18:27

Ugledni list "The Times" donosi vijesti da je BVB spreman za Bendtner dati čak 13.4 mil eura.Posljednji put kad je BVB prelazio granicu od 10 mil eura za jednog igrača bilo je 2003 godine kad je dao 15 mil eura Parmi za Evanilsona.Da li se BVb vraća na stare staze kad je puno trošio i donosio trofeje to je teško reći, ali da imaju pare čak i za ovakav transfer to stoji.Od prodaje Sahina i Hajnala ostalo im je još 1,5 mil eura.Klub je prošle godine po nekim procjenama imao 40-50 mil eura veće prihode nego prethodne.Dodamo li pare (15 mil eura) od Lp-a mogu si priustiti čak i jedan ovakav transfer.No ako ćemo realno u navode medija baš i ne vjerujem.Otac Niclasa Bendtnera je potvrdio interes BVB-a za njegovog sina prije 10 dana.

http://www.fussballtransfers.com/bundes ... tner_20927
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 jun 2011, 18:47

Nema sanse da nude tolike novce za Bendtnera....u ovom sistemu sa jednim napadacem to bi znacilo da Barrios ide na klupu ili da igrac od 14 mil. sjedi na klupi :shock: ...Klopp je vec rekao da su dva napadaca dovoljna jer i ovako ce Levandovski sjediti na klupi...

S druge strane i da imamo te novce mislim da Bendtner definitivno nije profil igraca kojeg bi Klopp zelio i to bi odudaralo u potpunosti od trenutne politike kluba...znaci sve u svemu ne vjerujem u ovo ni 1%.

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 23 jun 2011, 08:48

meni lično Bendtner je bezveze igrač i nebih ga volio vidjeti u BVB a za te pare mogu dovesti i bolje igrače.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 jun 2011, 12:08

Prije ce doci sudnji dan, nego li Watzke za nekog igraca "izvali" preko 5 miliona eura, a takodjer mislim da se Bendtner ne uklapa u filozofiju igre koju preferira Klopp. Klopp u svojim redovima zeli imati jake trkacke napadace koji ce stalno vrsiti pritisak na zadnju liniju protivnika i tako ih natjerati na greske. Uostalom to je bio i razlog prodaje Mladena Petrica i ako je sezoni prije svojim golovima spasio BVB od ispadanja u Bundesligi i obezbjedio im finale kupa Njemacke koje su nesretno izgubili nakon produzetaka.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 23 jun 2011, 13:28

Ja iskreno mislim da bi Bendtner bio ogromno pojačanje za BvB. Uklopio bi se i generacijski sa ekipom. On je super igrač i vjerujem da bi se nadavao golova i da bi se tih 13 mil. lako moglo pretvoriti u mnogo više nakon 1 ili 2 sezone i onda fino zaradit ako bude bilo potrebe. ALI.... ukoliko ne prodaju nikog od napadača (mislim na Barriosa, jer se jedino u tom slučaju Bendtner spominjao kao zamjena za Lucasa), mislim da nam nije potreban i da i ovako imamo ekipu punu potencijala. Ubijeđen sam da smo s postojećim kadrom prvi favoriti za titulu. Ne može me niko ubijedit u suprotno :D

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.