ima bolan jos saburrrrrrrrrrrBaby je napisao/la:E ako nam je ovo to pojačanje, ja sam razočaran duboko http://www.transfermarkt.co.uk/en/srdja ... 19166.html

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ima bolan jos saburrrrrrrrrrrBaby je napisao/la:E ako nam je ovo to pojačanje, ja sam razočaran duboko http://www.transfermarkt.co.uk/en/srdja ... 19166.html
zna onaj Devil samo da se pojavi na forumuCuspajz je napisao/la:bivsi igrac partizana ,najbolji strijelac lige 2006 god ,trenutno igrac grbalja,kakav je niko nezna
Pa pogledaj mu statistiku majko draga, zadnja dobra sezona 2007... Ako dodje svi cemo pjevati: "Hajde Lazareeee, Hajde vrati seeeeee! " Iskreno se nadam da ovaj kloc nece doci ! Sehi sretno, mada mislim da smo trebali mlatnuti jos barem pola miliona maraka. Vrijedi ! Bez 2 super kvalitetna pojacanja ne racunam nista sa ovim šerifima...pile87 je napisao/la:ima bolan jos saburrrrrrrrrrrBaby je napisao/la:E ako nam je ovo to pojačanje, ja sam razočaran duboko http://www.transfermarkt.co.uk/en/srdja ... 19166.html
dje njega iskopase, jbtrossoner je napisao/la:Pa pogledaj mu statistiku majko draga, zadnja dobra sezona 2007... Ako dodje svi cemo pjevati: "Hajde Lazareeee, Hajde vrati seeeeee! " Iskreno se nadam da ovaj kloc nece doci ! Sehi sretno, mada mislim da smo trebali mlatnuti jos barem pola miliona maraka. Vrijedi ! Bez 2 super kvalitetna pojacanja ne racunam nista sa ovim šerifima...pile87 je napisao/la:ima bolan jos saburrrrrrrrrrrBaby je napisao/la:E ako nam je ovo to pojačanje, ja sam razočaran duboko http://www.transfermarkt.co.uk/en/srdja ... 19166.html
ŽELJO ŠERIF MUBAREK OLSUN !
Ima jedan problem ovde...onaj dio kad kazes trebao bi otici za cifru...nije cifra ovde problematicna,ona je tacna,nego kad se kaze trebao bi a lik uslikan kako potpisuje...a da li je...pile87 je napisao/la:Ma lako je za pojacanja vec se pregovara uveliko sa jednim malo boljim napadacem nije iz nase lige.
Seha bi trebao otici za 700 000 eurica provjereno
500 000 eura il 700 000 eurabordo_Sarajevo je napisao/la:jel istina da dobijate oko milion eura za Sehica ?
Od njegovog sljedećeg transfera!bordo_Sarajevo je napisao/la:jel istina da dobijate oko milion eura za Sehica ?
pa fino bome, mada mislim da ste mogli malo vise izvuc s'obzirom da je reprezentativac, ali nije to loseamer_zeljoo je napisao/la:500 000 eura il 700 000 eurabordo_Sarajevo je napisao/la:jel istina da dobijate oko milion eura za Sehica ?jos se ne zna xd haha
Prvi bi ga pljuvali isti ovi(ne svi, naravno) što ultimativno traže pojačanja i **** mu familiju što je potrošio po 200 k KM na "letve" uz konstatacije da se Amar sigurno ugradio u te transfere.nime_tm87 je napisao/la:Amara je strah da nebi fulo sa "pojačanjem" ono pljunes kesu para,pa bi ga razapeli i njega i igrača ...
nije bitno ime ni koliko je placen bitno je da nesto promjenimo jer prosle godine od leotara, borca, olimpika i celika u kupu nismo imali dobre utakmice,banovan je napisao/la:Prvi bi ga pljuvali isti ovi(ne svi, naravno) što ultimativno traže pojačanja i **** mu familiju što je potrošio po 200 k KM na "letve" uz konstatacije da se Amar sigurno ugradio u te transfere.nime_tm87 je napisao/la:Amara je strah da nebi fulo sa "pojačanjem" ono pljunes kesu para,pa bi ga razapeli i njega i igrača ...
Da nam pojačanja za Europu trebaju, to je sigurno. Ne treba nam jedno pojačanje nego jedno 5-6 da bi mogli nešto očekivati. Ovako, šta nam donose "dva igrača plaćena po 200 k " ? Siguran prolaz protiv Šerifa ?![]()
Ono što se mora uraditi jeste ulaganje u omladinsku školu. To je garant uspjeha. Baš ćeš kupiti igračinu za 200 k maraka![]()
Isto tako, dok uzimamo titule u ovoj ligi ja sretan. Složiće se i nama jednom u Europi. Do tada, dok se igrači ne bune, dok imamo para, ja sretan ko mlao dijete.
Da nam je većina uprave go kreten i to stoji. Da Amar zna šta radi, to je zicer.
Usput, meni se čini da je iznos dosta veći od 500 k eura za Šehu![]()
Šeha majstore, SVE NAJBOLJE
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, avalPacidoroP, Orvel i 27 gostiju.