FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Urban

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Urban » 21 jun 2011, 22:15

Nema gdje nas nema , raja polako samo sve ce bit OK ;)

[youtube][/youtube]
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 21 jun 2011, 22:18

Elegant je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Pa vezano za stadione,kad i se na Grbavicu ulozilo bar 2-3 miliona od neki sponzora bio bi to fin stadion za igranje europski utakmica,ne shvatam gdje je problem se grbavicom.
Problem je tih 2-3 mil. 8-)
Jest problem,ali opet moze to i isto kao sa ovim Slovencima,napravi se veca tribina i da im se na zakup a nisu to ni velike pare dali bi iz opstine i vlade KS nesto.
svoj ti pos'o !

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 21 jun 2011, 22:30

Nakon ranijeg posta, gdje sam naveo kako Hrvati za svoje igrace uzimaju puno vise para, pocele su odma neke prepirke, opet nas Bosanski kompleks proradio, naravno da su ljudi bolji i naprijedni od nas, ali zar nije zalosno da neki HNK Split koji tek udze u prvu ligu, nama uzima igrace, koliko se sjecam obadvojici je isteko ugovor i otisli su dzabe ali to pokazuje koliko smo mi nestabilan klub, kad dodze neki Split i ponudi im bolji ugovor, uredu da se radi o Hajduku.Komsije priznali mi to ili ne, idu prema gore, Partizan prosle godine igrao grupnu fazu lige prvake, isto tako ranije dok ih vodio Lothar Matheus, Dinamo svake godine su blizu, igrali grupnu u europskoj ligi, a mi (ne mislim samo na Zelju) nego na sve klubove iz "premijer lige" samo padamo, hajde uredu makar da stojimo na mjestu ali od 2001 sve ide prema dole, i stalno se tjesimo sljedece godine ce biti bolje a sve gore i gore, svaka cast Amaru koji je od ovakvih "igraca" uspio izboriti europu i prosle godine uzeti titulu, i koji ima zivaca za sve ovo, kapa dole! Ali nama barem u ovom trenutku je to sve sto mozemo u europi nemamo sta traziti, naravno da se ne trebamo predati, ali iskreno igraci su nam tarabe i kad se pojavi neko dobar zna se da nece dugo biti tu i da ide negdje gdje ce zaraditi i napraviti karijeru, ovdje nema sta traziti i to za sitnis.I da umalo da zaboravim jedva cekam tu utakmnicu protiv Serifa, ali iskreno malo se i pribojavam.

Deriguz
Kontakt:

Post Postao/la Deriguz » 21 jun 2011, 22:30

e mater mu j**** vise i ta prica, ako ovo propadne sa slovencima, ima da se skupimo svi, i prvo damo svi od sebe pare, kad bi se prava akcija napravila i dobro izreklamirala, sigurno bi svi koji navijaju za Želju dali pare, i skupila bi se strasna cifra, zatim apelovati na Opštinu i Koldžu da ulete sa nekom pristojnom cifrom, kad Opstina da, dace i grad sigurno, kanton.... samo treba biti uporan i traziti ono sto nam ustvari pripada, a to je podrška zajednice. Nema nista dok mi ne uzmemo u svoje ruke :!: :!: :!:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 jun 2011, 22:32

Urban je napisao/la:Nema gdje nas nema , raja polako samo sve ce bit OK ;)

[youtube][/youtube]

dje ove iskopa
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Urban

Post Postao/la Urban » 21 jun 2011, 22:35

@nick hehehe ma lik nas trenutno u bariju a ja mislim da ga poznaju s foruma bokaćo i sejo :D uglavnom sve u svemu lijepa promocija ;)
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 jun 2011, 22:38

Grbavica moj zivot je napisao/la:Pa vezano za stadione,kad i se na Grbavicu ulozilo bar 2-3 miliona od neki sponzora bio bi to fin stadion za igranje europski utakmica,ne shvatam gdje je problem se grbavicom.
problem je sto nas neki manipulatori iz uprave ubjedjuju da ce oni izgraditi novu Grbavicu od 50 miliona eura! umjesto da se spuste na zemlju da razmisljaju realno,oni lebde,zato i imamo najruzniji stadion u BIH!
Treba dograditi postojecu stadion ,ici tribinu po tribinu i za koju godinu imat cemo evropsku Grbavicu sa 20 hiljada mjesta,gdje ce i reprezentacija moci igrati...vrlo je lako naci sponzore koji ce sufinansirati izgradnju preostalih tribina na Grbavici,ali jos je lakse manipulisati navijacima o pravljenju stadiona iz temelja od ni manje ni vise nego 50 miliona eura! pa dokle vise ziviti u oblacima i gledati ruglo od stadiona!??? Cuj ti logike Zuje i kompanije,dat cemo Slovencima lokaciju koja vrijedi 3-4 miliona KM,a oni ce nam aizgraditi stadion od 50 miliona eura :D ,pa stvarno....
jos je tuznije sto su mu neki navijaci povjerovali ...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 jun 2011, 22:42

Deriguz je napisao/la:e mater mu j**** vise i ta prica, ako ovo propadne sa slovencima, ima da se skupimo svi, i prvo damo svi od sebe pare, kad bi se prava akcija napravila i dobro izreklamirala, sigurno bi svi koji navijaju za Želju dali pare, i skupila bi se strasna cifra, zatim apelovati na Opštinu i Koldžu da ulete sa nekom pristojnom cifrom, kad Opstina da, dace i grad sigurno, kanton.... samo treba biti uporan i traziti ono sto nam ustvari pripada, a to je podrška zajednice. Nema nista dok mi ne uzmemo u svoje ruke :!: :!: :!:
jedino je to rjesenje,da pomognu opstina,kanton,federacija i sponzori...i za koju godinu mozemo imati renoviranu Grbavicu sa najmanje 20 hiljada mjesta! ovo sa Slovencima je utopija,fikcija i nemoguca misija! pa ni autoput nam nisu izgradili,samo urkali pare i otisli,a ne da nam oni od sebe izgrade nesto...ali nas glupi Bosnjo uvijek glup,nije ni cudo sto smo najtrazenije figure u raznim vicevima o glupim bosancima...kad ne mislimo svojom glavom...

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 21 jun 2011, 22:43

bosnas_ je napisao/la:
problem je sto nas neki manipulatori iz uprave ubjedjuju da ce oni izgraditi novu Grbavicu od 50 miliona eura! umjesto da se spuste na zemlju da razmisljaju realno,oni lebde,zato i imamo najruzniji stadion u BIH!
Treba dograditi postojecu stadion ,ici tribinu po tribinu i za koju godinu imat cemo evropsku Grbavicu sa 20 hiljada mjesta,gdje ce i reprezentacija moci igrati...vrlo je lako naci sponzore koji ce sufinansirati izgradnju preostalih tribina na Grbavici,ali jos je lakse manipulisati navijacima o pravljenju stadiona iz temelja od ni manje ni vise nego 50 miliona eura! pa dokle vise ziviti u oblacima i gledati ruglo od stadiona!??? Cuj ti logike Zuje i kompanije,dat cemo Slovencima lokaciju koja vrijedi 3-4 miliona KM,a oni ce nam aizgraditi stadion od 50 miliona eura :D ,pa stvarno....
jos je tuznije sto su mu neki navijaci povjerovali ...
U ovoj državi takav stadion je skoro pa nemoguće izgraditi, iz svakog ćoška viri lopov koji gleda svoju korist. Mi smo imali ponude od Konzuma i Šićirbegovića( tako nekako ) da nam izgrade Istok i Zapad po principu Sjeverne tribine, ali fazon je bio da njima idu svi poslovni prostori budu njihovi u novoizgrađenim tribinama. To je propalo. Bila je i priča da su privrednici skupili građevinski materijal, novac i radnike za izgradnju istočne tribine. To je bilo prije 3-4 godine možda. Čak je to bilo blizu finalizacije dogovora, ali došlo je do opstrukcije te iste izgradnje. Valjda neki ljudi nisu sebe vidjeli tu, tako da je to propalo.

Nisam pametan što se stadiona tiče, da li probati uraditi ovo s Slovencima i duže pričekati ili postepeno praviti, sami, svoju Grbavicu. Ovo drugo bi puno sporije i teže išlo, ali eto...

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 21 jun 2011, 22:50

Meni je draza ovakva grbavica, nek je najruznija, ali je nasa i u nasem vlasnistvu, a ne da nam nepouzdani slovenci grade nesto sto i ne lici na stadion, gdje svaki put smanjuju cijenu i jos da to bude javno-pravno partnerstvo gdje bi mi imali prvenstvo i prednost igranja na njemu, ali bi ga mogo koristiti ko god plati, yebo to. Po meni u ovom trenutku taj stadion uopste nije toliko neophodan, imamo mi 1000 precih pitanja da rijesimo prije stadiona. Prvo se treba stabilizovati i neke druge stvari obezbjediti, pa tek onda stadione ganjati.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 21 jun 2011, 22:57

Admiral_TM87 je napisao/la:Meni je draza ovakva grbavica, nek je najruznija, ali je nasa i u nasem vlasnistvu, a ne da nam nepouzdani slovenci grade nesto sto i ne lici na stadion, gdje svaki put smanjuju cijenu i jos da to bude javno-pravno partnerstvo gdje bi mi imali prvenstvo i prednost igranja na njemu, ali bi ga mogo koristiti ko god plati, yebo to. Po meni u ovom trenutku taj stadion uopste nije toliko neophodan, imamo mi 1000 precih pitanja da rijesimo prije stadiona. Prvo se treba stabilizovati i neke druge stvari obezbjediti, pa tek onda stadione ganjati.
Vala na Grbavici se treba odraditi dosta 'sitnog' posla. Korozirala ona ograda na kojoj stoje reklame, pa gdje to nije sramota vidjeti. Onda bi reflektore trebalo ofarbati. Iščupati travu. To su sve neke sitnice koje ne koštaju puno, a stadion bi nam puno ljepše izgledao. Ima tu posla, ali se može napraviti fin stadion. Uglavnom, biće valjda nešto, nije na nama sada da pametujemo

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 21 jun 2011, 22:59

Omar500 je napisao/la:
Admiral_TM87 je napisao/la:Meni je draza ovakva grbavica, nek je najruznija, ali je nasa i u nasem vlasnistvu, a ne da nam nepouzdani slovenci grade nesto sto i ne lici na stadion, gdje svaki put smanjuju cijenu i jos da to bude javno-pravno partnerstvo gdje bi mi imali prvenstvo i prednost igranja na njemu, ali bi ga mogo koristiti ko god plati, yebo to. Po meni u ovom trenutku taj stadion uopste nije toliko neophodan, imamo mi 1000 precih pitanja da rijesimo prije stadiona. Prvo se treba stabilizovati i neke druge stvari obezbjediti, pa tek onda stadione ganjati.
Vala na Grbavici se treba odraditi dosta 'sitnog' posla. Korozirala ona ograda na kojoj stoje reklame, pa gdje to nije sramota vidjeti. Onda bi reflektore trebalo ofarbati. Iščupati travu. To su sve neke sitnice koje ne koštaju puno, a stadion bi nam puno ljepše izgledao. Ima tu posla, ali se može napraviti fin stadion. Uglavnom, biće valjda nešto, nije na nama sada da pametujemo
Meni bi za sad bilo dosta da se operu stolice :D :D :D

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 21 jun 2011, 23:14

Ma bolan,samo nek se raja dignu ba.Ako propadne sve da se skupi para da se medijski digne atmosfera i sve to je puno bolje nego da nam ruse stadion i prave neke konzeerve.Ima i medzu navijacima zelje i arhitekta i gradavinaca ba.Kad bi se to bas medijski diglo pogurali bi sve ba.Kad s u upravi za nesto takvo nesposobni nismo i mi.
svoj ti pos'o !

ManiacsThe
Kontakt:

Post Postao/la ManiacsThe » 21 jun 2011, 23:19

Grbavica moj zivot je napisao/la:Ma bolan,samo nek se raja dignu ba.Ako propadne sve da se skupi para da se medijski digne atmosfera i sve to je puno bolje nego da nam ruse stadion i prave neke konzeerve.Ima i medzu navijacima zelje i arhitekta i gradavinaca ba.Kad bi se to bas medijski diglo pogurali bi sve ba.Kad s u upravi za nesto takvo nesposobni nismo i mi.
Haj u Moldaviju sa rajom

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 jun 2011, 23:21

ManiacsThe je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Ma bolan,samo nek se raja dignu ba.Ako propadne sve da se skupi para da se medijski digne atmosfera i sve to je puno bolje nego da nam ruse stadion i prave neke konzeerve.Ima i medzu navijacima zelje i arhitekta i gradavinaca ba.Kad bi se to bas medijski diglo pogurali bi sve ba.Kad s u upravi za nesto takvo nesposobni nismo i mi.
Haj u Moldaviju sa rajom
Gdje je Dialiba ?
NO PYRO NO PARTY

ManiacsThe
Kontakt:

Post Postao/la ManiacsThe » 21 jun 2011, 23:26

Buu je napisao/la:
ManiacsThe je napisao/la:
Haj u Moldaviju sa rajom
Gdje je Dialiba ?
U nekom frizerskom na Ciglanama :lol:

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 21 jun 2011, 23:32

Ma ne mozemo imati nekog ozbiljnog sponzora na "neozbiljnom" stadionu. Najjaci klub a stadion smijesan za renome kluba. Treba sacekat do kraja ove godine i vidjet sta i kako ce ici ovo sa Slovencima sada nisu oni problem nego opet nasi (opcina itd..). Znaci sve je moguce. A to da nam neki privatnik izgradi tribinu a da njemu ide kes nema sanse!!! Moze pod uslovom da uzme na 2-3god. max da povrati ulozeno i neku zaradu ali da to drzi u svojim rukama ma nikad!!! Ova prica sto kruzi kako od 2013god. nemamo stadiona (moze se tkao reci) ide nama u prilog i ovo bi trebal iskoristiti u pregovorima sa svima koji su upetljani u vezi nove Grbavice.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 21 jun 2011, 23:44

Volimo Bete a njih ko Beje!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jun 2011, 23:55

Ma lako je za pojacanja vec se pregovara uveliko sa jednim malo boljim napadacem nije iz nase lige.
Seha bi trebao otici za 700 000 eurica provjereno
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 jun 2011, 23:58

pile87 je napisao/la:Ma lako je za pojacanja vec se pregovara uveliko sa jednim malo boljim napadacem nije iz nase lige.
Seha bi trebao otici za 700 000 eurica provjereno
ti si uvijek za mustuluk
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko, Lynx, Stanceski i 42 gosta.