FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 21 jun 2011, 17:46

Prije svega nek mu je sretno :mrgreen:
Po meni smo uzeli pristojnu cifru s obzirom da je golman i iz koje lige dolazi.I dalje smo NAJLJEPSI IZLOG u drzavi.
Bitno je novce uloziti u novi obrt, samo se tako moze zaraditi u nekog igraca u obnavljanje ugovora imamo priliku da se maximalno pojacamo i vratimo titulu u Sarajevo, s tim da zaradimo nanovo pare od Evrope i mozda opet nekog udamo za jos vecu cifru.
Opet se nadam da su naucili nesto iz prosle sezone jer nam je falilo par igraca za titulu, po nekim najavama trebali bi izbjeci taj scenario jer samo adekvatno pojacani imamo i nekih sansi i sad u Evropi ovakvi kakvi smo sad nikakvih.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 21 jun 2011, 17:47

Odlična cifra za Šehu.Ove priče o nekom Mateju i MILIONU ma to su priče za malu djecu.Inače Hrvati svjesno šupljiraju sa tim ciframa o svojim igračima.Bi H i Hrvatska su u 5 deka što se tiče lige (samo Dinamo da se izuzme) ko bi bio prvak u toj nekoj ligi Bogami se nebi znalo. Slično je sa Srbijom (tamo Partizan).Pa u Srbiji samo 2 stadiona imaju reflektore, u Hrvatskoj mislim 5 ili 6,u BIH mislim 7.Tu smo mi sa njima.Pa sjetite se da su tamo obilježili prvenstva igrači iz BIH.
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 21 jun 2011, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 21 jun 2011, 17:52

@boccaccio
znam ja šta je fiksna cijena u ugovoru, ali i ti znaš šta se dešava kad ima više zainteresiranih koji žele određenog igrača. To se praktički pretvori u aukciju :mrgreen: Jedni nude veće obeštećenje, drugi viši postotak od iduće prodaje, itd.. Uz dobre predstave u EL, možda bi još zainteresiranih klubova bilo.. Ali da zaključimo tu priču, ja sam i s ovim transferom zadovoljan, vjerujem da će Šeha izrasti u sjajnog golmana i uskoro otići iz Mersina, zato mi je bitan postotak koji imamo od iduće prodaje jer je poznato da Turci znaju dobre pare uzeti za igrača..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 21 jun 2011, 18:02

spielführer_21 je napisao/la:@boccaccio
znam ja šta je fiksna cijena u ugovoru, ali i ti znaš šta se dešava kad ima više zainteresiranih koji žele određenog igrača. To se praktički pretvori u aukciju :mrgreen: Jedni nude veće obeštećenje, drugi viši postotak od iduće prodaje, itd.. Uz dobre predstave u EL, možda bi još zainteresiranih klubova bilo.. Ali da zaključimo tu priču, ja sam i s ovim transferom zadovoljan, vjerujem da će Šeha izrasti u sjajnog golmana i uskoro otići iz Mersina, zato mi je bitan postotak koji imamo od iduće prodaje jer je poznato da Turci znaju dobre pare uzeti za igrača..
Da,svakako,da u slucaju vise ponuda,ide i takva prica.Ako tri kluba nude 500 000 eura,i pojavi se cetvrti i ponudi vise,a sam igrac bude zadovoljan klubom i uslovima,onda mozemo tako reagovati.Ali moze se desiti i da u tom slucaju igrac bira,jer je obestecenje doslo na trazeni nivo i u tom slucaju se taj igrac ima pravo odluciti koji ce klub odabrati bez obzira sto neki drugi klub nudi vise.Takva je postavka da ko da trazeni iznos,to je uslov da igrac bude slobodan u izboru kao slobodan igrac otprilike.Pa mu neko iz Koreje ponudi cifru a nama duplo obestecenje ili recimo neko iz njemacke tacan iznos obestecenja.Igrac ima pravo da odluci gdje ce bez obzira na obestecenje jer je klub svakako dobio onaj minimum sto je trazio.
Isto tako ne mora imati nijednu ponudu,pa neko ponudi npr.300 000,a nasi mogu da pristanu,jer eto zele da prodaju igraca,ako vec ne mogu bolju cifru da izganjaju...
Izvinjavam se na off temi,ali nije toliko nevezana za nas.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 21 jun 2011, 18:04

Možda bi trebali dati 5 000 EURA (ILI EVRA) Borcu za Avdukića.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 21 jun 2011, 18:10

Najvece pojacanje za sljedecu sezonu ce biti Perica Stanceski ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 21 jun 2011, 18:12

jao sto se javljaju ovima kojima je krivo sto Zeljo posluje, zaradjuje dobre pare, a njihovi klubovi ne mogu zadrzat ni neke smijesne igrace a kamoli prodat koga..

nego sta bi sa macronom? kad ce se predstavit dresovi?

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 21 jun 2011, 18:14

trebevic je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:eto vam malo para, iako je pomalo smijesna cifra, mogli ste dobit barem duplo za tog momka
al s obzirom koliko nam klubovi imaju para to ce vam ustabilit proracun malo, jos ce bit i para od Europe ;)

i zanima me jedna stvar, nedavno sam ovdje s nekim momcima raspravljao o stanju Grbavice, cisto sumnjam da ce se gradit ova nova .. zasto se ne skupe Manijaci, moze se sigurno nac 30-50 momaka koji bi mogli da se jave upravi na volonterski rad i ocistite onu istocnu tribinu ako je ona jos u stanju da prima gledalje .. da vam daju godisnje ulaznice upravi to sigurno nebi tesko palo, a vama nebi bilo lose, malo bi ubili vrijeme i pomogli voljenom klubu
ako je tribina u raspadu ja se izvinjavam, na Grbavici bio nisam, samo sam jednom prosao i ne znam stanje te tribine ;)
Zamisli kako bi trebalo izgledati tih 50 momaka da ukloni j..... lokomotivu sa stadiona?
nadam se da ce ovaj trebevic biti banovan zbog ovog sto je napisao... ta ebena lokomotiva je nesto bez cega Grbavica ne moze :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 21 jun 2011, 18:15

themaniaks je napisao/la:Najvece pojacanje za sljedecu sezonu ce biti Perica Stanceski ;)
i Nyema Gerhardt! :D

Bice interesantno da se vidi kog ce Amar stavit na golu od golmana. Ja mislim da ce Bukvic biti nasa nova jedinica.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 jun 2011, 18:17

@ Lokomotiva na istoku - treba nju popraviti sva je izubijana i pomalo isarana.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 21 jun 2011, 18:24

SEHA care puno srece u Turskoj,i da predzes u jos veci klub,i veliko HVALA za sve sto si uradio za ZELJU. ;)
VOLIM TE ZELJO

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 21 jun 2011, 18:28

Nek ti je sa srecom...Niko kao Seha!!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 21 jun 2011, 18:30

Dino Đurbuzović: "momci zaista vrijedno rade"...

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/du ... jedno-rade
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 21 jun 2011, 18:43

Sretno ŠEHAA !

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 21 jun 2011, 18:43

Zaradili 500 000 eura da li je malo manje više nećemo saznati.Jadno da nam igrači idu u tamo nekakve Turske je*išlame,al taka nam realnost.Šehi sretno i želim mu sve najbolje i da što prije ode u jači klub. :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

komorat
Kontakt:

Post Postao/la komorat » 21 jun 2011, 19:12

Manijac18 je napisao/la:jao sto se javljaju ovima kojima je krivo sto Zeljo posluje, zaradjuje dobre pare, a njihovi klubovi ne mogu zadrzat ni neke smijesne igrace a kamoli prodat koga..

nego sta bi sa macronom? kad ce se predstavit dresovi?
Jos ce ispasti da samo zeljo prodaje igrace :)

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 21 jun 2011, 19:22

slika
SEHA HVALA TI I PUNO SRECE U NASTAVKU KARIJERE !!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 21 jun 2011, 19:23

amarpustahija je napisao/la:Čuj šejtani :lol:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/sejtani ... hicu/59277
Tobe jarabi gdje ode ovaj nas reprezentativac :?
:D :mrgreen:

Nadam se da ce u skorijoj buducnosti biti i neki Zeljo TV ili kako vec da se zove gdje bi se naprimjer snimalo nesto kratko sa treninga. Kad je klub na pripremama u inostranstvu da se moze vidjet malo kako to rade etc etc. A naravno i intervjui sa igracima naprimjer posle utakmica. Vec smo dobili jednu fantasticu stranicu i svaka cast svima koji rade/pisu/snimaju/slikavaju na njoj. Stvarno nema bolje u Bosni sto se tice klubova! :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 21 jun 2011, 19:41

Prodaja Šehića će biti dobar potez samo ukoliko Uprava taj novac uloži u dovođenje pojačanja !
Željo - My first love!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.