Sad se postavljaju tri bitna pitanja:
1. Koliki je naš postotak od idućeg Šehinog transfera?
2. Karić ili Bukvić?
3. Da li da mijenjam avatar?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Po kvalitetu ni jedan golman u PL nije ravan Ibrahimu. Karicu treba utakmica i utakmica da bi bio upola ko SehaBianconeri1988 je napisao/la:Karić je sasvim pristojna zamjena za Šehića! Po kvalitetu su oni tu negdje...Vidjet ćemo kako će se ova prinova pokazati, ali mislim da se za poziciju golmana ne trebamo brinuti...
I ti potpiso za njih, a ne znaš koja su ligaseha je napisao/la:Koja je ovo ekipa jesul oni u Super Ligi ?![]()
![]()
![]()
Malo šale zbog tvog nika, ne zamjeri![]()
Ja mislim da su tek ušli u Super ligu.
To je tribina na kojoj su uglavnom bili gostujici navijaci.Tesko je to nazvati tribinom,to je davno pravljeno i ja bi to prije nazvao gledalistem.Tu se naravno mogu smijestiti navijaci u svako doba,samo sto to ne ispunjava uslove za Europu isto kao sto ni juzna tribina ne ispunjava.Takodjer primjerno je lose stanje betona,koji je dotrajao,ali daleko je od toga da ugrozava sigurnost navijaca.gospodin Seljakovic je napisao/la:eto vam malo para, iako je pomalo smijesna cifra, mogli ste dobit barem duplo za tog momka
al s obzirom koliko nam klubovi imaju para to ce vam ustabilit proracun malo, jos ce bit i para od Europe
i zanima me jedna stvar, nedavno sam ovdje s nekim momcima raspravljao o stanju Grbavice, cisto sumnjam da ce se gradit ova nova .. zasto se ne skupe Manijaci, moze se sigurno nac 30-50 momaka koji bi mogli da se jave upravi na volonterski rad i ocistite onu istocnu tribinu ako je ona jos u stanju da prima gledalje .. da vam daju godisnje ulaznice upravi to sigurno nebi tesko palo, a vama nebi bilo lose, malo bi ubili vrijeme i pomogli voljenom klubu
ako je tribina u raspadu ja se izvinjavam, na Grbavici bio nisam, samo sam jednom prosao i ne znam stanje te tribine
trebevic je napisao/la:Zamisli kako bi trebalo izgledati tih 50 momaka da ukloni j..... lokomotivu sa stadiona?gospodin Seljakovic je napisao/la:eto vam malo para, iako je pomalo smijesna cifra, mogli ste dobit barem duplo za tog momka
al s obzirom koliko nam klubovi imaju para to ce vam ustabilit proracun malo, jos ce bit i para od Europe
i zanima me jedna stvar, nedavno sam ovdje s nekim momcima raspravljao o stanju Grbavice, cisto sumnjam da ce se gradit ova nova .. zasto se ne skupe Manijaci, moze se sigurno nac 30-50 momaka koji bi mogli da se jave upravi na volonterski rad i ocistite onu istocnu tribinu ako je ona jos u stanju da prima gledalje .. da vam daju godisnje ulaznice upravi to sigurno nebi tesko palo, a vama nebi bilo lose, malo bi ubili vrijeme i pomogli voljenom klubu
ako je tribina u raspadu ja se izvinjavam, na Grbavici bio nisam, samo sam jednom prosao i ne znam stanje te tribine
prestani lupat, uozbilji se malotrebevic je napisao/la:Kad smo kod lokomotive, zna li neko koliko kosta kilogram gvozdja, ja mislim da bi dobili vise para za nju nego uprava za Sehu?!
Da je stavimo na ****?
joj jesi provalio, umirem od smjeha bravo saldjijatrebevic je napisao/la:Kad smo kod lokomotive, zna li neko koliko kosta kilogram gvozdja, ja mislim da bi dobili vise para za nju nego uprava za Sehu?!
Da je stavimo na ****?