FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

enobarca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la enobarca » 21 jun 2011, 12:03

Saurman je napisao/la:Trojac u napadu je poznat Pedro,Villa,Messi što znači Sanchez od 35 mil na grijanje klupe.
...A da li ti znas da Barca sljedece sezone igra na 3 fronta(kao i obicno) i da ce se igraci mozda ozljediti i sigurno umoriti...E zato treba imati dobru klupu...A ti se previse brines za Barcu,najbolje bi bilo da prestanes navijati za Bayern i predjes na Barcu... ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jun 2011, 12:08

enobarca je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Trojac u napadu je poznat Pedro,Villa,Messi što znači Sanchez od 35 mil na grijanje klupe.
...A da li ti znas da Barca sljedece sezone igra na 3 fronta(kao i obicno) i da ce se igraci mozda ozljediti i sigurno umoriti...E zato treba imati dobru klupu...A ti se previse brines za Barcu,najbolje bi bilo da prestanes navijati za Bayern i predjes na Barcu... ;)
Znači igrače koji će grijati klupu plačaš 35 mil isti će slučaj biti u slučaju dolaska Fabregasa koji će biti plaćen minimalno 40 mil i opet će sjediti na klupi.Čudna je ta politika Rossela.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 21 jun 2011, 12:30

enobarca je napisao/la:
Mojne dirat Saurmana on nam je bio podrška u par navrata vazda je na nasoj strani :D a upravu je nece se bas naigrat jer ipak zna se ko ce imat prednost ;)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 21 jun 2011, 13:28

El Mundo Deportivo (21.06.2011)

slika

WAITING FOR ALEXIS

Final push for the Chilean crack in Barcelona

Barça offers 25 million fixed plus 10 million in variables, but Udinese asks for 50 million

Jeffren and Soriano could reduce the price

Alexis scored the 4-0 against Estonia and in Chile they already see him in azulgrana

Rosell: “Today Cesc is not worth 40 million and Pep knows it.”

International friendly: Argentina 4-0 Albania – Messi led the albiceleste goal fest against Albania

Sport (21.06.2011)

slika

THIS IS HOW ALEXIS WILL BE SIGNED

28 million + 5 in variables + Jeffren to Udinese + Jonathan Soriano to Granada

The player, waiting on the definitive OK to travel to Barcelona

Alexis Sanchez scored a golazo yesterday with the Chilean national team and he dedicated it to his adoptive father, who recently passed away

Wenger asks for Cesc to be calm – the Arsenal coach calms him before going on vacation
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 21 jun 2011, 14:13

enobarca je napisao/la:
trebevic je napisao/la:Brcelona zeli Davida Luiza, spremni ponuditi 30 miliona!
Eh kad bi on dosao imali bi sjajan stoperski par...Najbolje bi bilo da Barca odustane od fabregasa jer je preskup(nazalost) i posveti se transferu luiza... ;)
uh kako bi on puyola zamjenio ;) al mislim da nema sanse da ce ga chelsea pustit' :x
ser del barça es el millor que hi ha !

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 21 jun 2011, 14:52

real se pojacao ima dobru ekipu pa da bi i sljedce sezone mi dominirali potrebno je pojacanja kao alexis sancez ili 1 stoper jer jbg ne mozemo se previse pouzdat u milita,bojana i jefrena u slucaju ozljeda kojih ce bit garant :D

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 jun 2011, 15:32

Ovako,koliko god ja bio svjestan cinjenice da se Pedro odlicno uklapa u Barcelonin stil igre,da odradi sve kako trener zeli,ja opet ne mogu zamisliti da Alexis Sanchez sjedi na klupi dok u vecini utakmica igra-Pedro.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 jun 2011, 15:40

Pedro nece sigurno ispaštati il bar ne bi trebao.

A ovaj Sančo što sam gledao može samo pokriti jednu stranu terena i to stranu Vilje..ne vidim ni kako ce ga njega izbaciti..
a Pedra,mislim rekao si sam perfektno se uklapa u sistem barcelone od visokog presinga preko nadopunjavanja sa Alvesom i svim defazivnim zadacima koje uradi a opet stigne pogoditi kad mu se otvori :!:
ja bi volio da malo eksperimentiše sa Sančom :mrgreen: al opet sezona je duga ako si mogu priuštiti takvog igrača na klupi e onda zašto da ne..

mada po meni za te pare su mogli dovesti Rosia koji bi mogao pokriti sve 3 pozicije u napadu a sam Viljarealov sistem je dosta sličan barceloni..al dobro,ne smeta,ne smeta,ne smeta
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 jun 2011, 15:42

Dylan Dog je napisao/la:Ovako,koliko god ja bio svjestan cinjenice da se Pedro odlicno uklapa u Barcelonin stil igre,da odradi sve kako trener zeli,ja opet ne mogu zamisliti da Alexis Sanchez sjedi na klupi dok u vecini utakmica igra-Pedro.
Yebiga druze, ovoj ekipi jednostavno nije potrebna nikakva promjena (osim u obrani, sto lijevi bek, sto stoper). Sumnjam da ce Sanchez izbacit Pedra, vjerovatno on jeste bolji igrac, al' djaba kad ovaj bolje zna igrat tu gdje treba :D Mozda bi Villa mogao kako ispasti, mada sumnjam, vrlo tesko :?

btw. Sretan rodjedan Platiniju.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 jun 2011, 15:42

vidim da se stvar oko sancheza zakomplikovala, ali opet vjerujem da ce udineze popustiti i pustiti momka za 28 miliona. ako budu dodatno cigancili za vise para, rossel bi trebao fino zahvaliti sanchezu na jasno pokazanoj zelji da dodje kod nas i onda odhebati ove predstavnike udinezeta, ne treba pristajati na ta cigancenja, 28 miliona je sjajna ponuda za tog igraca, a i ako ne dodje mozemo i bez njega

ako dodje, ja ne mislim da ce mu biti rezervisana kluba, po meni jedino messi u napadu ima stalno mjesto, dodje li sanchez, on i affelay ce vjerovatno biti u istoj poziciji kao i vilja i pedro, svojim zalaganjem ce izboriti mjesto u prvom timu i ko se bolje pokaze igrat ce vise

vidim i ove spekulacije da smo zainteresovani za luiza, sjajan igrac jeste, al mislim da nema teorije da nam ga sad celzi proda, i nije potreban, imamo stopera dovoljno, pike, abidal, tu je i puyol jos uvijek da odigra neke utakmice, tu je i maskerano koji je prosle sezone tu odigrao najteze i najbitnije utakmice, a tu ce biti jos i fontas, tek mozda sledeceg ljeta klub ce traziti novog stopera
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 jun 2011, 15:44

Portillo je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ovako,koliko god ja bio svjestan cinjenice da se Pedro odlicno uklapa u Barcelonin stil igre,da odradi sve kako trener zeli,ja opet ne mogu zamisliti da Alexis Sanchez sjedi na klupi dok u vecini utakmica igra-Pedro.
Yebiga druze, ovoj ekipi jednostavno nije potrebna nikakva promjena (osim u obrani, sto lijevi bek, sto stoper). Sumnjam da ce Sanchez izbacit Pedra, vjerovatno on jeste bolji igrac, al' djaba kad ovaj bolje zna igrat tu gdje treba :D Mozda bi Villa mogao kako ispasti, mada sumnjam, vrlo tesko :?

btw. Sretan rodjedan Platiniju.
Ma Sanchez je winger,tj.ofanzivno krilo,on jedino moze izbacit il Pedra il' Messia :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 jun 2011, 15:45

Dylan Dog je napisao/la:Ma Sanchez je winger,tj.ofanzivno krilo,on jedino moze izbacit il Pedra il' Messia
si gledao barcelonu ove godine mamuze :mrgreen: ?

jer ako jesi znao bi da od početka iste Messi igra klasičnu "false nine" a da Vilja djeluje kao winger po lijevoj strani.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 jun 2011, 15:47

Ma sta on zna, on navija za Zenit :mrgreen: .
slika
Srecan rodjendan.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 jun 2011, 15:48

Raul_64 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ma Sanchez je winger,tj.ofanzivno krilo,on jedino moze izbacit il Pedra il' Messia

jer ako jesi znao bi da od početka iste Messi igra klasičnu "false nine" a da Vilja djeluje kao winger po lijevoj strani.
Ma ta opcija je nerealna,da ce igrati Sanchez-Messi-Pedro,Sanchez-Villa-Messi je ono cemu ja tezim :mrgreen:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 jun 2011, 15:59

vilja - mesi- pedro

sanchez - messi - pedro

vilja -messi - sanchez

sanchez - messi - affelay

sanchez - vilja - pedro

sanchez - vilja - pedro

...

kombinacija je puno, a sve su kvalitetne, bice lijepo gledati sve to
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jun 2011, 16:02

Dylan Dog je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:

Ma ta opcija je nerealna,da ce igrati Sanchez-Messi-Pedro,Sanchez-Villa-Messi je ono cemu ja tezim :mrgreen:
Znači težiš ka tome da ostaviš Pedra na klupi koji je bolji od čileanca 200X a Sancheza strijelca 12 golova od toga 4 je dao Palermu u jednoj utakmici staviš uz bok Mesiju i Villi... :roll:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 21 jun 2011, 16:11

Sanchez je vrlo dobar igrac i mnogi ce morati pojesti sopstveni drek koji su izbacili po njemu na ovoj temi.
Vidjecemo svi zajedno o kakvom igracu se radi ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 jun 2011, 16:20

Postao/la Saurman dana 21 jun 2011, 15:02
Znači težiš ka tome da ostaviš Pedra na klupi koji je bolji od čileanca 200X a Sancheza strijelca 12 golova od toga 4 je dao Palermu u jednoj utakmici staviš uz bok Mesiju i Villi... :roll:
Pedro bolji od Sancheza 200x :lol:

Pa to ni navijaci Barce nebi provalili :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jun 2011, 16:21

Dylan Dog je napisao/la:
Postao/la Saurman dana 21 jun 2011, 15:02
Pedro bolji od Sancheza 200x :lol:

Pa to ni navijaci Barce nebi provalili :mrgreen:
Kaže navijač Zenita. :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.