FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 21 jun 2011, 13:11

Elegant je napisao/la:Ima li Zeljo dozvolu od UEFE da igra na Grbavici ove utakmice kvalifikacija ?
Nismo je ni pokusali dobiti
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 jun 2011, 13:11

Elegant je napisao/la:Ima li Zeljo dozvolu od UEFE da igra na Grbavici ove utakmice kvalifikacija ?
Ja mislim samo da se moze igrati samo prva rudna, a za ostale moramo na Kosevo ili u Zenicu. A sto se tice play-offa misljenja sam da bi jedino mogli igrati u Splitu ili u Zagrebu. Ako grijesim neka me netko ispravi. Hvala!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 21 jun 2011, 13:12

Stefan Barić iz Hajduka pridružio se pripremama Željezničara

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 21 jun 2011, 13:12

Capt_Billy je napisao/la:
Ja mislim samo da se moze igrati samo prva rudna, a za ostale moramo na Kosevo ili u Zenicu. A sto se tice play-offa misljenja sam da bi jedino mogli igrati u Spliti ili u Zagrebu.
sto me nasekira,ko ce ici u Split ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 jun 2011, 13:12

Ja mislim samo da se moze igrati samo prva rudna, a za ostale moramo na Kosevo ili u Zenicu. A sto se tice play-offa misljenja sam da bi jedino mogli igrati u Spliti ili u Zagrebu.
Ako se ne varam mi smo igrali play-off sa englezima u sezoni 2000/2001, ili je to bilo cetvrto predkolo ?

Na Kosevu ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 21 jun 2011, 13:13

Ja mislim samo da se moze igrati samo prva rudna, a za ostale moramo na Kosevo ili u Zenicu. A sto se tice play-offa misljenja sam da bi jedino mogli igrati u Splitu ili u Zagrebu. Ako grijesim neka me netko ispravi. Hvala!! :D :D :D
Kako su komsinice igrale play-off na Kosevu :?
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 jun 2011, 13:14

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Stefan Barić iz Hajduka pridružio se pripremama Željezničara

Ja ne znam sta taj igra, ali misljenja sam da nam treba jaka konkurencija u napadu. Ne moze biti samo Adilovic, treba Sef makar pokusati naci jos dvojicu!!!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 21 jun 2011, 13:14

Gazi je napisao/la:
ma garant je mislio na grupnu fazu :D

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 21 jun 2011, 13:16

Liga prvaka, kao i kvalifikacije za EP I SP se mogu igrati na Koševu, a da ne mogu kvalig+fikacije za EL nemoj te biti smiješni, čuj na Maksimiru koji je u poluraspadu se može igrati a na Koševu ne, ma daj :D

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 21 jun 2011, 13:19

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Stefan Barić iz Hajduka pridružio se pripremama Željezničara
http://www.transfermarkt.co.uk/en/stefa ... 54565.html
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 jun 2011, 13:19

bistrikboy je napisao/la:Sve me ovo podsjeca na onu pricu pred Lillestrom jos su i ovi zuti i ruzni...

a mene na proslu godinu... cigancimo sa pojacanjima i trazimo opravdanje za poraz...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 jun 2011, 13:20

Gazi je napisao/la:
Ma ima neki novi pravilnik u vezi toga!!! Moj prijatelj je radio na stadionu Kosevu kada se renoviralo prije Hapoela, i kada je dosla UEFA inspekcija rekli su da stadion ne zadovoljava kriterije po kojima bi se mogle igrati utakmice grupne faze lige prvaka i liga evrope, a takoder play-off-a!! Razlog tome je, kada se play-off igra svi sponzori navedenih takmicenja i svi kriteriji koji su u grupama moraju postovati i biti prihvatljivi. Pa iz tog razloga sam i poceto tu temu, ako netko zna vise, volio bih da sve informise.

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 21 jun 2011, 13:23

Za grupnu fazu ok,ali za baraz nisam siguran.Kada moze na Maksimiru moze i na Hadisonu sigurno,samo da je dogurat.

Nyema dolazi u cetvrtak 8-)
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 jun 2011, 13:29

jbg,nema nista od Evrope...katastrofalno smo se pojacali,i moze se samo ponoviti Makabi i ono demoliranje nase ekipe na terenu! pripreme su nam vec uveliko krenule,a mi dovodimo neke igrace na probu iz HNL 2!..pa stvarno...
dobro razumijem da zelmo Smajica i da ce on doci vjerovatno za nekoliko dana,ali sta je zapelo sa JESEOM,sELIMOVICEM itd...nismo se valjda vec pomirili sa katastrofom od Serifa? bez ispaljenog metka? doveli smo Adilovica u napadu,koji moze biti samo rezervna opcija za neko kvalitetnijeg spica kojeg moramo dovesti!!! lose je ovo sto radimo,jako lose...ne krivim nikoga,vjerovatno nemamo ambicije da nesto napravimo u Evropi,ali steta,velika steta.... Sarajevo ako zadrzi postojeci igracki kadar i dovedu 2-3 pojacanja,bice mnogo jaci od nas u Evropskim utakmicama..

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 21 jun 2011, 13:33

Ne valja ovo nikako, nisu nas nimalo podcijenili. Bojim se da ćemo p*pušiti, jer od nekih konkretnih pojačanja opet ništa neće biti.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 jun 2011, 13:35

bosnas_ je napisao/la:jbg,nema nista od Evrope...katastrofalno smo se pojacali,i moze se samo ponoviti Makabi i ono demoliranje nase ekipe na terenu! pripreme su nam vec uveliko krenule,a mi dovodimo neke igrace na probu iz HNL 2!..pa stvarno...
dobro razumijem da zelmo Smajica i da ce on doci vjerovatno za nekoliko dana,ali sta je zapelo sa JESEOM,sELIMOVICEM itd...nismo se valjda vec pomirili sa katastrofom od Serifa? bez ispaljenog metka? doveli smo Adilovica u napadu,koji moze biti samo rezervna opcija za neko kvalitetnijeg spica kojeg moramo dovesti!!! lose je ovo sto radimo,jako lose...ne krivim nikoga,vjerovatno nemamo ambicije da nesto napravimo u Evropi,ali steta,velika steta.... Sarajevo ako zadrzi postojeci igracki kadar i dovedu 2-3 pojacanja,bice mnogo jaci od nas u Evropskim utakmicama..
Pa polako prijatelju, ja znam da se ne treba puno nadati da se ne bi puno razocarali, ali vidjet cemo. Misljenja sam da ova ekipa sada ima iskustva, i imali su veoma dobro sloku prosle godine, i sada cemo vidjeti jesu li sta naucili iz toga. Takoder sam misljenja da trebamo da odigramo par veoma jakih pripremnih tekmi protiv jakih ekipa, pa neka nas razvala po 10:0 ali neka se nauci ko sta igra, neke se bore, neka ginu, pa cemo onda moci igrati tekme EL.

Ali, naravno ocekujem da raja ovo stavti i da ce podrzati naseg Zelju a ne samo kenjati sta je trebabalo i kako je trebalo. Pa neka nas bude 10.000 protiv Sherifa ali neka bude jaka podrska cijelo vrijeme, kao na derbiju. :DNjihovi navijaci vec kukaju, boje se, vrijedaju kako nismo smjeli dobiti vize i slicno, a mislim da nasim igracima nece trebati vece motivi nakon ovoga
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 21 jun 2011, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 jun 2011, 13:35

slika

Buba vrati se :cry:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 jun 2011, 13:37

KB-TM87 je napisao/la:slika

Buba vrati se :cry:
Ima li sanse da se on vrati??? Ajde molim te iskreno reci!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 21 jun 2011, 13:38

E ljudi , kada se igra prva tekma ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 jun 2011, 13:38

Ma samo kad sijevne kao munja: "Zlatan Muslimović u Željezničaru!"...samo plahko... 8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.