FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Omar500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omar500 » 21 jun 2011, 10:14

Ne razumijem, čemu čuđenje ?

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 21 jun 2011, 10:15

spielführer_21 je napisao/la:@boccacio, znaš li je li Nyema stigao u Međugorje?

I ako neko sazna kad Šerif igra prijateljsku, valjalo bi potražiti kakav stream :roll:
Ne znam,to sam skroz zaboravio :mrgreen: ,provjericu.Valjda jeste,jer bi neko napisao da se nije pojavio,jedva bi docekali ovi portali razni :mrgreen:

@ Kralju
Opet se potpuno slazem s tobom i ja sam najglasniji u pisanju kad kazem da smo cigani i da samo trazimo slobodne igrace a znam da imamo lovu da se poneko i kupi.To sam govorio jos u zimskom prelaznom roku,i da smo tada kupili dva igraca bili bi prvaci.i Dobili bi time jos 200 000 eura najmanje samo od pojavljivanja u evropi.Da bi se dobilo moras brate i da ulozis,ne moze sve na corak.Ali tako je kako je i ovo vezano za dobijanje Smajicevih papira i da je to u promilima,ne znam,moguce je da ti imas jace informacije.Onda je u promilima i to da ce on doci kod nas :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 21 jun 2011, 10:20

Ko šiša Smajića, Muslimovića, Dialibu i ostalu raju, gledajte ovo

''Ka­da sa ze­le­nih te­re­na Grba­vi­ce pro­cu­ri in­for­ma­ci­ja da je Že­lje­zni­čar do­bio svo­ju no­vu fu­dbal­sku na­du, to vi­še ni­ko­ga ne izne­na­di. Ta­moš­nji tre­ne­ri na­vi­kli već niz go­di­na drže trend stva­ra­nja i afir­ma­ci­je mla­dih fu­dba­le­ra. U ovom slu­ča­ju to je mla­di struč­njak Admir Adžem, ko­ji se ni­je po­ka­jao što je je­dnog mla­dog Vi­so­ča­ni­na pre­uzeo pod svo­ju di­ri­gen­tsku pa­li­cu.

Ra­di se i ta­len­to­va­nom Bel­mi­nu Vi­li ko­ji na­re­dnog mje­sec pu­ni tek 17 go­di­na, a iza nje­ga su već re­zul­ta­ti za sva­ki re­spekt. Ro­đen je 27. ju­la 1994. go­di­ne u Vi­so­kom gdje je u NK Bo­sna po­čeo prve fu­dbal­ske ko­ra­ke. Već je vi­sok 187. cen­ti­me­ta­ra, igra na po­zi­ci­ji špi­ca i izra­zi­ti je lje­vak. Ovo Že­lji­nog ka­de­ta su­par­ni­čki gol­ma­ni pro­te­kle su se­zo­ne vrlo do­bro upo­zna­li.

- Na mom kon­tu je na­kon za­vršet­ka se­zo­ne os­ta­lo okru­glo 20 go­lo­va i mo­ram bi­ti za­do­vo­ljan - ka­že na po­čet­ku raz­go­vo­ra za „San", Vi­la ko­ji je sa svo­jim sui­gra­či­ma ne­da­vno pos­tao vi­ce­prvak BiH.

Ka­že da mu ci­je­la po­ro­di­ca na­vi­ja za „pla­ve", ali da nje­mu to ni­je je­di­ni omi­lje­ni klub.

- Osim Že­lje moj omi­lje­ni klub je i Man­čes­ter Ju­naj­ted. Kad go­vo­rim o fu­dbal­skim uzo­ri­ma, on­da je to za me­ne Ma­rio Ba­lo­te­li ko­jem se kao na­pa­da­ču di­vim.

U „Bo­sni" je pro­veo iz­vjes­tan pe­ri­od pri­je do­las­ka na Grba­vi­cu.

- No­sio sam žu­ti dres ne­kih osam go­di­na, kod sjaj­nog tre­ne­ra Ner­mi­na Pa­ša­li­ća, i za taj klub me ve­žu li­je­pe uspo­me­ne i ve­oma mi je te­ško što je mo­ja Bo­sna ove go­di­ne ispa­la u ni­zži rang ta­kmi­cče­nja.I ka­da ni­je na ze­le­nom trav­nja­ku, Bel­min Vi­la, slo­bo­dno vri­je­me pro­vo­di spor­tski.

- U slo­bo­dno vri­je­me opet sam uz sport. Čes­to igram te­nis, a osim to­ga i pli­vam.

Je­dnom čo­vje­ku se Vi­la pu­tem na­šeg lis­ta, po­se­bno že­lio za­hva­li­ti na uka­za­nom po­vje­re­nju u pe­ri­odu ka­da je na­pu­štao Vi­so­ko se­lio u Sa­ra­je­vo.

- Na pre­po­ru­ku Bu­len­ta Biš­če­vi­ća do­šao sam u Že­lju gdje sam ve­oma do­bro pri­mljen od sa­mog star­ta. Na­ra­vno, po­red Biš­če­vi­ća po­se­bno se za­hva­lju­jem i svom tre­ne­ru Admi­ru Adže­mu na pru­že­noj pri­li­ci da igram. Ako bi iz­dva­jao ne­ko­ga od svo­jih sui­gra­ča ko­ji su me do­če­ka­li kao svog, on­da bi to bio moj drug Er­dal Glji­va.

Do­bre igre Vi­le ni­su os­ta­le ne­za­pa­že­ne, pa je već sklo­pljen po­sao sa po­zna­tim me­na­dže­ri­ma.

- Pos­ti­gao sam do­go­vor sa go­spo­di­nom Mi­jom Ćo­si­ćem u sa­ra­dnji sa An­đel­kom Jur­ki­ćem, po­zna­tim me­na­dže­ri­ma. Tre­nu­tno sam u pre­go­vo­ri­ma sa Haj­du­kom iz Spli­ta ko­ji je za­in­te­re­so­van za moj da­lji ra­zvoj u fu­dba­lu - za­klju­čio je za „San" Bel­min Vi­la, ko­jem je, ka­že, naj­ve­ća že­lja da zai­gra u «vje­či­tom der­bi­ju''.

Nema ni 17 godina, a već trebamo da se bojimo da će ga Hajduk uzeti. Po hiljaditi put naglašavam, novce treba usmjeriti u omladinski pogon. Koliko sam ja upratio, Vila će biti poprilično dobar igrač. Nije da paničim, ali eto, volio bih da igrače možemo zadržati bar do njihove 22 godine.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 jun 2011, 10:32

slika

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 21 jun 2011, 11:13

Evo sklonio sam ovo s foruma jer stvarno mi se ne da raspravljati s vama koji mislite da sad neko od celnika cita forum i ceka da neko kaze neku povjerljivu informaciju :lol:
Zadnja izmjena: zuka_TM, dana/u 21 jun 2011, 11:49, ukupno mijenjano 2 puta.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 21 jun 2011, 11:18

Cilj je da oni misle da smo loši i da nas podcijene.I to piskaranje po njihovom forumu je glupost.
Zadnja izmjena: Iker C, dana/u 21 jun 2011, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
FEDERER= KLOC

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 21 jun 2011, 11:35

zuka_TM je napisao/la:Evo ljudi malo lozione za nji od mene,spominjao sam im i Zlatan Muslimovic da dolazi nek se malo prepadnu :D

http://fc-sheriff.com/forum/viewtopic.php?p=39135#39135

Evo prevod :
Prije svega pozdrav za sve iz Bosne i Hercegovine i nadam se da ce te razumjeti ...

Htio bi da vas malo obavijestim o nasoj ekipi :)

Utakmica protiv Hapoela budite sigurna da se nece ponoviti,jer to je bila greska na kojim se uci.

Od te utakmice je proslo godina dana i smo smo dosta radili da to nam se nikad ne ponovi,nas trenutni trener je Amar Osim (http://en.wikipedia.org/wiki/Amar_Osim) inace sin legendarnog Ivice Osima(http://en.wikipedia.org/wiki/Ivica_Osim) sto vidim kao nasu prednost.

Spominjali ste ovdje da je nas golman los,i vidjet cete da grijesite jer je to najbolji golman nase Premijer lige kao i golman reprezentacije Ibrahim Sehic,ako ostane jer stizu mnoge ponude za njega zasigurno ce biti jedan od veci problema za vas.

Odbrana naseg tima je sada bolja jer protv vas ce igrati 3 nova igraca u odbrani za razliku od utakmice protiv Hapoela.

Vezni red je nasa najveca sansa,takoder tu imamo nove igrace.
Nas najbolji igrac je Zajko Zeba., a tu su pored jos njega
Mirsad Beslija(
Edin Visca(
Stanceski Perica(
i ocekuje se jos 2 provjerena pojacanja za koji dan.

U napad nam je stigao novi napad Eldin Adilovic( i ocekuje se ovi dana najvjerovatnije Zlatan Muslimovic(

I nesto od cega ce vam se jaja zalediti:
Ostavi im ziro racun jer si im upravo skauting fin uradio ;)
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 21 jun 2011, 11:37

Pa znaci sad i Amar Osim cita njihove forume daj ba :lol:

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 21 jun 2011, 11:37

deyo je napisao/la:
zuka_TM je napisao/la:Evo ljudi malo lozione za nji od mene,spominjao sam im i Zlatan Muslimovic da dolazi nek se malo prepadnu :D

http://fc-sheriff.com/forum/viewtopic.php?p=39135#39135

Evo prevod :
Prije svega pozdrav za sve iz Bosne i Hercegovine i nadam se da ce te razumjeti ...

Htio bi da vas malo obavijestim o nasoj ekipi :)

Utakmica protiv Hapoela budite sigurna da se nece ponoviti,jer to je bila greska na kojim se uci.

Od te utakmice je proslo godina dana i smo smo dosta radili da to nam se nikad ne ponovi,nas trenutni trener je Amar Osim (http://en.wikipedia.org/wiki/Amar_Osim) inace sin legendarnog Ivice Osima(http://en.wikipedia.org/wiki/Ivica_Osim) sto vidim kao nasu prednost.

Spominjali ste ovdje da je nas golman los,i vidjet cete da grijesite jer je to najbolji golman nase Premijer lige kao i golman reprezentacije Ibrahim Sehic,ako ostane jer stizu mnoge ponude za njega zasigurno ce biti jedan od veci problema za vas.

Odbrana naseg tima je sada bolja jer protv vas ce igrati 3 nova igraca u odbrani za razliku od utakmice protiv Hapoela.

Vezni red je nasa najveca sansa,takoder tu imamo nove igrace.
Nas najbolji igrac je Zajko Zeba., a tu su pored jos njega
Mirsad Beslija(
Edin Visca(
Stanceski Perica(
i ocekuje se jos 2 provjerena pojacanja za koji dan.

U napad nam je stigao novi napad Eldin Adilovic( i ocekuje se ovi dana najvjerovatnije Zlatan Muslimovic(

I nesto od cega ce vam se jaja zalediti:
Ostavi im ziro racun jer si im upravo skauting fin uradio ;)

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 21 jun 2011, 11:53

Ako se razumijes i u taktiku reci im i kako cemo se najvjerovatnije postaviti i koji ce sastav istrcati pa da ih i ugostimo kako treba ;)

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 21 jun 2011, 11:58

master44 je napisao/la:Ako se razumijes i u taktiku reci im i kako cemo se najvjerovatnije postaviti i koji ce sastav istrcati pa da ih i ugostimo kako treba ;)
A ako su ovo bitne informacije za neki klub onda stvarno,mozda jest za navijace ali za celnike kluba cisto sumnjam,jer zasigurno oni imaju vece strucnjake od mene i tebe koji ce pripremiti sve datelje o Zelji,a ovo sto sam ja postavio nije nesto jer su to sve informacije s net-a koje su svima dostupne.Znaci sad nama je Devil cini mi se rekao o njihovim igracima i sad mi to znamo i lakse nam je :roll: valjda kontas sta sam ti htio reci ;)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 21 jun 2011, 12:11

zuka_TM je napisao/la:
master44 je napisao/la:Ako se razumijes i u taktiku reci im i kako cemo se najvjerovatnije postaviti i koji ce sastav istrcati pa da ih i ugostimo kako treba ;)
A ako su ovo bitne informacije za neki klub onda stvarno,mozda jest za navijace ali za celnike kluba cisto sumnjam,jer zasigurno oni imaju vece strucnjake od mene i tebe koji ce pripremiti sve datelje o Zelji,a ovo sto sam ja postavio nije nesto jer su to sve informacije s net-a koje su svima dostupne.Znaci sad nama je Devil cini mi se rekao o njihovim igracima i sad mi to znamo i lakse nam je :roll: valjda kontas sta sam ti htio reci ;)
e moj Zuka sjebo si Željin izlazak u Europu, odoše sad tolike planirane pare za prolazak dalje, ako poslije ne budu imali za isplatiti igračima plate i ako se bude ekipa rasula i ponovo borila za opstanak znaj ti si kriv i to sve zbog svog nepromišljenog odavanja taktike suparničkoj ekipi ccccc :D :D :D

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 21 jun 2011, 12:15

Uz ovakvu podrsku sa tribina , nema problema 8-)

By Baho : Strasna atmosfera , na ovom stadionu ja nepamtim nesto slicno zadnjih 20 god :mrgreen:
Željezničar za život cijeli !

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 21 jun 2011, 12:24

e moj Zuka sjebo si Željin izlazak u Europu, odoše sad tolike planirane pare za prolazak dalje, ako poslije ne budu imali za isplatiti igračima plate i ako se bude ekipa rasula i ponovo borila za opstanak znaj ti si kriv i to sve zbog svog nepromišljenog odavanja taktike suparničkoj ekipi ccccc :D :D :D[/quote]

Samo je jedna osoba uspjela procitati izgleda tako da nema toliko brige,jer sigurno on nece imati vremena da pije kafu s celnicima kluba pa da im ovo sve isprica :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 jun 2011, 12:26

Sportski direktor Sheriff Tiraspola za ****.ba portal
Moldavci hvale navijače Želje, šanse za prolaz 50:50

Kod: Označi sve

http://www.****.ba/clanak/536127358385/sport/Moldavci%20hvale%20navija%C4%8De%20%C5%BDelje,%20%C5%A1anse%20za%20prolaz%2050:50/?ref=tiker
Sportski director moldavskog Sheriffa, narednog protivnika Željezničara u kvalifikacijama za Europa ligu, Valerii Pavlichenko je za ****.ba portal govorio o tome koliko poznaje bh. fudbal i ekipu sa Grbavice. Prema njegovim riječima, Moldavci jako dobro poznaju i prate fudbal na našim prostorima. Svojevremeno su u svoje redove iz banjalučkog Borca doveli Ognjena Vranješa, a pratili su i nastupe našeg reprezentativca Muhameda Subašića.

Kada su šanse za prolaz u narednu fazu takmičenja u pitanju, Pavlichenko smatra da su one izjednačene, 50:50. Ono što je Pavlichenko također čuo jesu informacije o sjajnoj atmosferi koju na utakmicama Željezničara prave navijači, ali ipak smatra da igranje prve utakmice u gostima nije prednost za našeg predstavnika.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 21 jun 2011, 12:26

Na izvoru sportski direktor Serifa izjavio da su sanse fifti-fifti...ocigledno nas vise oni cijene nego mi sami sebe,a klasika je to za nas.Znam ja nas yebo ti nas.

Kaze da su Manijaci :shock: :geek:

P.S Yebiga Plavi 8-)
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 jun 2011, 13:03

Sve me ovo podsjeca na onu pricu pred Lillestrom jos su i ovi zuti i ruzni...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 21 jun 2011, 13:04

bistrikboy je napisao/la:Sve me ovo podsjeca na onu pricu pred Lillestrom jos su i ovi zuti i ruzni...

Nema više Bukija i Grede. :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 jun 2011, 13:05

Mene podsjeca na ovo!!!! :D :D :D :D

[youtube][/youtube]
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 jun 2011, 13:07

Ima li Zeljo dozvolu od UEFE da igra na Grbavici ove utakmice kvalifikacija ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], sassari i 17 gostiju.