Ne razumijem, čemu čuđenje ?gavran je napisao/la:http://www.sporting.be/content/statisti ... jmansmajic
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne znam,to sam skroz zaboraviospielführer_21 je napisao/la:@boccacio, znaš li je li Nyema stigao u Međugorje?
I ako neko sazna kad Šerif igra prijateljsku, valjalo bi potražiti kakav stream

@ Kralju
Opet se potpuno slazem s tobom i ja sam najglasniji u pisanju kad kazem da smo cigani i da samo trazimo slobodne igrace a znam da imamo lovu da se poneko i kupi.To sam govorio jos u zimskom prelaznom roku,i da smo tada kupili dva igraca bili bi prvaci.i Dobili bi time jos 200 000 eura najmanje samo od pojavljivanja u evropi.Da bi se dobilo moras brate i da ulozis,ne moze sve na corak.Ali tako je kako je i ovo vezano za dobijanje Smajicevih papira i da je to u promilima,ne znam,moguce je da ti imas jace informacije.Onda je u promilima i to da ce on doci kod nas

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ko šiša Smajića, Muslimovića, Dialibu i ostalu raju, gledajte ovo
''Kada sa zelenih terena Grbavice procuri informacija da je Željezničar dobio svoju novu fudbalsku nadu, to više nikoga ne iznenadi. Tamošnji treneri navikli već niz godina drže trend stvaranja i afirmacije mladih fudbalera. U ovom slučaju to je mladi stručnjak Admir Adžem, koji se nije pokajao što je jednog mladog Visočanina preuzeo pod svoju dirigentsku palicu.
Radi se i talentovanom Belminu Vili koji narednog mjesec puni tek 17 godina, a iza njega su već rezultati za svaki respekt. Rođen je 27. jula 1994. godine u Visokom gdje je u NK Bosna počeo prve fudbalske korake. Već je visok 187. centimetara, igra na poziciji špica i izraziti je ljevak. Ovo Željinog kadeta suparnički golmani protekle su sezone vrlo dobro upoznali.
- Na mom kontu je nakon završetka sezone ostalo okruglo 20 golova i moram biti zadovoljan - kaže na početku razgovora za „San", Vila koji je sa svojim suigračima nedavno postao viceprvak BiH.
Kaže da mu cijela porodica navija za „plave", ali da njemu to nije jedini omiljeni klub.
- Osim Želje moj omiljeni klub je i Mančester Junajted. Kad govorim o fudbalskim uzorima, onda je to za mene Mario Baloteli kojem se kao napadaču divim.
U „Bosni" je proveo izvjestan period prije dolaska na Grbavicu.
- Nosio sam žuti dres nekih osam godina, kod sjajnog trenera Nermina Pašalića, i za taj klub me vežu lijepe uspomene i veoma mi je teško što je moja Bosna ove godine ispala u nizži rang takmicčenja.I kada nije na zelenom travnjaku, Belmin Vila, slobodno vrijeme provodi sportski.
- U slobodno vrijeme opet sam uz sport. Često igram tenis, a osim toga i plivam.
Jednom čovjeku se Vila putem našeg lista, posebno želio zahvaliti na ukazanom povjerenju u periodu kada je napuštao Visoko selio u Sarajevo.
- Na preporuku Bulenta Biščevića došao sam u Želju gdje sam veoma dobro primljen od samog starta. Naravno, pored Biščevića posebno se zahvaljujem i svom treneru Admiru Adžemu na pruženoj prilici da igram. Ako bi izdvajao nekoga od svojih suigrača koji su me dočekali kao svog, onda bi to bio moj drug Erdal Gljiva.
Dobre igre Vile nisu ostale nezapažene, pa je već sklopljen posao sa poznatim menadžerima.
- Postigao sam dogovor sa gospodinom Mijom Ćosićem u saradnji sa Anđelkom Jurkićem, poznatim menadžerima. Trenutno sam u pregovorima sa Hajdukom iz Splita koji je zainteresovan za moj dalji razvoj u fudbalu - zaključio je za „San" Belmin Vila, kojem je, kaže, najveća želja da zaigra u «vječitom derbiju''.
Nema ni 17 godina, a već trebamo da se bojimo da će ga Hajduk uzeti. Po hiljaditi put naglašavam, novce treba usmjeriti u omladinski pogon. Koliko sam ja upratio, Vila će biti poprilično dobar igrač. Nije da paničim, ali eto, volio bih da igrače možemo zadržati bar do njihove 22 godine.
''Kada sa zelenih terena Grbavice procuri informacija da je Željezničar dobio svoju novu fudbalsku nadu, to više nikoga ne iznenadi. Tamošnji treneri navikli već niz godina drže trend stvaranja i afirmacije mladih fudbalera. U ovom slučaju to je mladi stručnjak Admir Adžem, koji se nije pokajao što je jednog mladog Visočanina preuzeo pod svoju dirigentsku palicu.
Radi se i talentovanom Belminu Vili koji narednog mjesec puni tek 17 godina, a iza njega su već rezultati za svaki respekt. Rođen je 27. jula 1994. godine u Visokom gdje je u NK Bosna počeo prve fudbalske korake. Već je visok 187. centimetara, igra na poziciji špica i izraziti je ljevak. Ovo Željinog kadeta suparnički golmani protekle su sezone vrlo dobro upoznali.
- Na mom kontu je nakon završetka sezone ostalo okruglo 20 golova i moram biti zadovoljan - kaže na početku razgovora za „San", Vila koji je sa svojim suigračima nedavno postao viceprvak BiH.
Kaže da mu cijela porodica navija za „plave", ali da njemu to nije jedini omiljeni klub.
- Osim Želje moj omiljeni klub je i Mančester Junajted. Kad govorim o fudbalskim uzorima, onda je to za mene Mario Baloteli kojem se kao napadaču divim.
U „Bosni" je proveo izvjestan period prije dolaska na Grbavicu.
- Nosio sam žuti dres nekih osam godina, kod sjajnog trenera Nermina Pašalića, i za taj klub me vežu lijepe uspomene i veoma mi je teško što je moja Bosna ove godine ispala u nizži rang takmicčenja.I kada nije na zelenom travnjaku, Belmin Vila, slobodno vrijeme provodi sportski.
- U slobodno vrijeme opet sam uz sport. Često igram tenis, a osim toga i plivam.
Jednom čovjeku se Vila putem našeg lista, posebno želio zahvaliti na ukazanom povjerenju u periodu kada je napuštao Visoko selio u Sarajevo.
- Na preporuku Bulenta Biščevića došao sam u Želju gdje sam veoma dobro primljen od samog starta. Naravno, pored Biščevića posebno se zahvaljujem i svom treneru Admiru Adžemu na pruženoj prilici da igram. Ako bi izdvajao nekoga od svojih suigrača koji su me dočekali kao svog, onda bi to bio moj drug Erdal Gljiva.
Dobre igre Vile nisu ostale nezapažene, pa je već sklopljen posao sa poznatim menadžerima.
- Postigao sam dogovor sa gospodinom Mijom Ćosićem u saradnji sa Anđelkom Jurkićem, poznatim menadžerima. Trenutno sam u pregovorima sa Hajdukom iz Splita koji je zainteresovan za moj dalji razvoj u fudbalu - zaključio je za „San" Belmin Vila, kojem je, kaže, najveća želja da zaigra u «vječitom derbiju''.
Nema ni 17 godina, a već trebamo da se bojimo da će ga Hajduk uzeti. Po hiljaditi put naglašavam, novce treba usmjeriti u omladinski pogon. Koliko sam ja upratio, Vila će biti poprilično dobar igrač. Nije da paničim, ali eto, volio bih da igrače možemo zadržati bar do njihove 22 godine.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Evo sklonio sam ovo s foruma jer stvarno mi se ne da raspravljati s vama koji mislite da sad neko od celnika cita forum i ceka da neko kaze neku povjerljivu informaciju 

Zadnja izmjena: zuka_TM, dana/u 21 jun 2011, 11:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Cilj je da oni misle da smo loši i da nas podcijene.I to piskaranje po njihovom forumu je glupost.
Zadnja izmjena: Iker C, dana/u 21 jun 2011, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
FEDERER= KLOC
Ostavi im ziro racun jer si im upravo skauting fin uradiozuka_TM je napisao/la:Evo ljudi malo lozione za nji od mene,spominjao sam im i Zlatan Muslimovic da dolazi nek se malo prepadnu![]()
http://fc-sheriff.com/forum/viewtopic.php?p=39135#39135
Evo prevod :
Prije svega pozdrav za sve iz Bosne i Hercegovine i nadam se da ce te razumjeti ...
Htio bi da vas malo obavijestim o nasoj ekipi
Utakmica protiv Hapoela budite sigurna da se nece ponoviti,jer to je bila greska na kojim se uci.
Od te utakmice je proslo godina dana i smo smo dosta radili da to nam se nikad ne ponovi,nas trenutni trener je Amar Osim (http://en.wikipedia.org/wiki/Amar_Osim) inace sin legendarnog Ivice Osima(http://en.wikipedia.org/wiki/Ivica_Osim) sto vidim kao nasu prednost.
Spominjali ste ovdje da je nas golman los,i vidjet cete da grijesite jer je to najbolji golman nase Premijer lige kao i golman reprezentacije Ibrahim Sehic,ako ostane jer stizu mnoge ponude za njega zasigurno ce biti jedan od veci problema za vas.
Odbrana naseg tima je sada bolja jer protv vas ce igrati 3 nova igraca u odbrani za razliku od utakmice protiv Hapoela.
Vezni red je nasa najveca sansa,takoder tu imamo nove igrace.
Nas najbolji igrac je Zajko Zeba., a tu su pored jos njega
Mirsad Beslija(
Edin Visca(
Stanceski Perica(
i ocekuje se jos 2 provjerena pojacanja za koji dan.
U napad nam je stigao novi napad Eldin Adilovic( i ocekuje se ovi dana najvjerovatnije Zlatan Muslimovic(
I nesto od cega ce vam se jaja zalediti:

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Pa znaci sad i Amar Osim cita njihove forume daj ba 

-
- Kontakt:
deyo je napisao/la:Ostavi im ziro racun jer si im upravo skauting fin uradiozuka_TM je napisao/la:Evo ljudi malo lozione za nji od mene,spominjao sam im i Zlatan Muslimovic da dolazi nek se malo prepadnu![]()
http://fc-sheriff.com/forum/viewtopic.php?p=39135#39135
Evo prevod :
Prije svega pozdrav za sve iz Bosne i Hercegovine i nadam se da ce te razumjeti ...
Htio bi da vas malo obavijestim o nasoj ekipi
Utakmica protiv Hapoela budite sigurna da se nece ponoviti,jer to je bila greska na kojim se uci.
Od te utakmice je proslo godina dana i smo smo dosta radili da to nam se nikad ne ponovi,nas trenutni trener je Amar Osim (http://en.wikipedia.org/wiki/Amar_Osim) inace sin legendarnog Ivice Osima(http://en.wikipedia.org/wiki/Ivica_Osim) sto vidim kao nasu prednost.
Spominjali ste ovdje da je nas golman los,i vidjet cete da grijesite jer je to najbolji golman nase Premijer lige kao i golman reprezentacije Ibrahim Sehic,ako ostane jer stizu mnoge ponude za njega zasigurno ce biti jedan od veci problema za vas.
Odbrana naseg tima je sada bolja jer protv vas ce igrati 3 nova igraca u odbrani za razliku od utakmice protiv Hapoela.
Vezni red je nasa najveca sansa,takoder tu imamo nove igrace.
Nas najbolji igrac je Zajko Zeba., a tu su pored jos njega
Mirsad Beslija(
Edin Visca(
Stanceski Perica(
i ocekuje se jos 2 provjerena pojacanja za koji dan.
U napad nam je stigao novi napad Eldin Adilovic( i ocekuje se ovi dana najvjerovatnije Zlatan Muslimovic(
I nesto od cega ce vam se jaja zalediti:
Ako se razumijes i u taktiku reci im i kako cemo se najvjerovatnije postaviti i koji ce sastav istrcati pa da ih i ugostimo kako treba 

A ako su ovo bitne informacije za neki klub onda stvarno,mozda jest za navijace ali za celnike kluba cisto sumnjam,jer zasigurno oni imaju vece strucnjake od mene i tebe koji ce pripremiti sve datelje o Zelji,a ovo sto sam ja postavio nije nesto jer su to sve informacije s net-a koje su svima dostupne.Znaci sad nama je Devil cini mi se rekao o njihovim igracima i sad mi to znamo i lakse nam jemaster44 je napisao/la:Ako se razumijes i u taktiku reci im i kako cemo se najvjerovatnije postaviti i koji ce sastav istrcati pa da ih i ugostimo kako treba

e moj Zuka sjebo si Željin izlazak u Europu, odoše sad tolike planirane pare za prolazak dalje, ako poslije ne budu imali za isplatiti igračima plate i ako se bude ekipa rasula i ponovo borila za opstanak znaj ti si kriv i to sve zbog svog nepromišljenog odavanja taktike suparničkoj ekipi ccccczuka_TM je napisao/la:A ako su ovo bitne informacije za neki klub onda stvarno,mozda jest za navijace ali za celnike kluba cisto sumnjam,jer zasigurno oni imaju vece strucnjake od mene i tebe koji ce pripremiti sve datelje o Zelji,a ovo sto sam ja postavio nije nesto jer su to sve informacije s net-a koje su svima dostupne.Znaci sad nama je Devil cini mi se rekao o njihovim igracima i sad mi to znamo i lakse nam jemaster44 je napisao/la:Ako se razumijes i u taktiku reci im i kako cemo se najvjerovatnije postaviti i koji ce sastav istrcati pa da ih i ugostimo kako trebavaljda kontas sta sam ti htio reci

Uz ovakvu podrsku sa tribina , nema problema

By Baho : Strasna atmosfera , na ovom stadionu ja nepamtim nesto slicno zadnjih 20 god

Željezničar za život cijeli !
e moj Zuka sjebo si Željin izlazak u Europu, odoše sad tolike planirane pare za prolazak dalje, ako poslije ne budu imali za isplatiti igračima plate i ako se bude ekipa rasula i ponovo borila za opstanak znaj ti si kriv i to sve zbog svog nepromišljenog odavanja taktike suparničkoj ekipi ccccc
[/quote]
Samo je jedna osoba uspjela procitati izgleda tako da nema toliko brige,jer sigurno on nece imati vremena da pije kafu s celnicima kluba pa da im ovo sve isprica

Samo je jedna osoba uspjela procitati izgleda tako da nema toliko brige,jer sigurno on nece imati vremena da pije kafu s celnicima kluba pa da im ovo sve isprica

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sportski direktor Sheriff Tiraspola za ****.ba portal
Moldavci hvale navijače Želje, šanse za prolaz 50:50
Sportski director moldavskog Sheriffa, narednog protivnika Željezničara u kvalifikacijama za Europa ligu, Valerii Pavlichenko je za ****.ba portal govorio o tome koliko poznaje bh. fudbal i ekipu sa Grbavice. Prema njegovim riječima, Moldavci jako dobro poznaju i prate fudbal na našim prostorima. Svojevremeno su u svoje redove iz banjalučkog Borca doveli Ognjena Vranješa, a pratili su i nastupe našeg reprezentativca Muhameda Subašića.
Kada su šanse za prolaz u narednu fazu takmičenja u pitanju, Pavlichenko smatra da su one izjednačene, 50:50. Ono što je Pavlichenko također čuo jesu informacije o sjajnoj atmosferi koju na utakmicama Željezničara prave navijači, ali ipak smatra da igranje prve utakmice u gostima nije prednost za našeg predstavnika.
Moldavci hvale navijače Želje, šanse za prolaz 50:50
Kod: Označi sve
http://www.****.ba/clanak/536127358385/sport/Moldavci%20hvale%20navija%C4%8De%20%C5%BDelje,%20%C5%A1anse%20za%20prolaz%2050:50/?ref=tiker
Kada su šanse za prolaz u narednu fazu takmičenja u pitanju, Pavlichenko smatra da su one izjednačene, 50:50. Ono što je Pavlichenko također čuo jesu informacije o sjajnoj atmosferi koju na utakmicama Željezničara prave navijači, ali ipak smatra da igranje prve utakmice u gostima nije prednost za našeg predstavnika.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Na izvoru sportski direktor Serifa izjavio da su sanse fifti-fifti...ocigledno nas vise oni cijene nego mi sami sebe,a klasika je to za nas.Znam ja nas yebo ti nas.
Kaze da su Manijaci

P.S Yebiga Plavi
Kaze da su Manijaci

P.S Yebiga Plavi

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- bistrikboy
- Kontakt:
Sve me ovo podsjeca na onu pricu pred Lillestrom jos su i ovi zuti i ruzni...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:Sve me ovo podsjeca na onu pricu pred Lillestrom jos su i ovi zuti i ruzni...
Nema više Bukija i Grede.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Mene podsjeca na ovo!!!!
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Ima li Zeljo dozvolu od UEFE da igra na Grbavici ove utakmice kvalifikacija ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.