KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

neno#4
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la neno#4 » 03 jul 2009, 14:43

@KK_Bosna,

ipak mislim da sam ja u pravu..previse citas sportsport.ba
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 03 jul 2009, 15:08

Ovaaaaj, odoh ja na more..pa eto onda "vidimo se" :mrgreen:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 03 jul 2009, 16:19

neno#4 je napisao/la:@KK_Bosna,

kupujmo domace :lol:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 jul 2009, 18:14

KK_Bosna je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:@KK_Bosna,

kupujmo domace :lol:
i nekvalitetno.......

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 03 jul 2009, 21:31

malitraktor je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Sretno kapitenu. Ostavio si dubok trag. Covjek je prije par sezona odbio duplo veci ugovor iz Grcke i Rusije, da bi ostao u Sarajevu. Lako se te stvari zaboravljaju izgleda.
Sretno jos jednom !
Da se odmah razumijemo, Ikonu cijenim jako i mišljenja sam da se Uprava dosta nekorektno ponijela prema kapetanu. Medjutim, protekle sezeone imao je ponudu iz Slovenije i Ukrajine vrijednu 150000 eura, opredjelio se za Bosninu od 120000 (istina dodju mu jos dvije rate iako je u ugovoru stajalo da isplata mora ići mjesec za mjesec do 15. najkasnije), sponzorski auto i još neke sitnice. Medjutim, činjenica je i to da u protekloj sezoni nije opravdao očekivanja za tu, ipak za nas golemu lovu.
vise manje nije opravdao ocekivanja (najvise se odnosi na finalni dio naseg prvenstva dok je dio do NLB-a do povrjede veoma dobro odradzivao), ali je ipak bio uvjek borben i odradzivao svoj dio sa zarom i zalaganjem, sve ostalo se slazem i da se uprava nije bas korektno ponjela i da je ipak on ovdje ponikao i bio najomiljeniji igrac, jos mi je zao sto nije ranije dobio pravu priliku i ranije (jos za vrjeme gilberta), a sada ako ode zelim mu sve najbolje i da nam se za vkoju godinu vrati i ovdje casno zavrsi karijeru
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 jul 2009, 00:01

http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=725

ljudi realno evo link...pa vidite sta je goran uradio u ovoj sezoni i sami prosudite...bilo je tekmi gdje se bas ispucavo...bilo je i tekmi u statistici se to ne vidi kad je bio najbolji..sve u svemu solidno ali za te pare se moze bolje naci sto posto.....

Ostalo je samo ime.....

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 05 jul 2009, 00:24

neno#4 je napisao/la:http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=725

ljudi realno evo link...pa vidite sta je goran uradio u ovoj sezoni i sami prosudite...bilo je tekmi gdje se bas ispucavo...bilo je i tekmi u statistici se to ne vidi kad je bio najbolji..sve u svemu solidno ali za te pare se moze bolje naci sto posto.....

Jel' ti to Upravu branis od 'gnjeva' forumasa a po pitanju Gorana Ikonica ... :?:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 jul 2009, 00:50

300 STRANA bravo, idemo dalje :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 jul 2009, 00:59

bandit je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=725

Jel' ti to Upravu branis od 'gnjeva' forumasa a po pitanju Gorana Ikonica ... :?:
nisi ocigledno pratio sta sam ja govorio za ikonu.....ikona je kralj,legenda,ali realno nije odigrao zadnje tekme kako treba,ne samo u ligi 8 nego i u nlbu...pa ispucavao se, vecinom radio sta je htio,a seha ili vucko jednu eventualno dvije promase i odmah na klupu..napisao sam jedan post na temu o goranu,necu da se ponavljam....realno on je mnogo dao bosni,ali vjeruj mi bosna je njemu vise....niko ga ne bi trpio sa ovim povredama pod ovim ugovorom...ja samo realno kazem i ne branim upravu,mada sam jedan od rijetkih koji brani pojedine poteze naseg menadzmenta....sad kad se prodao nece da igra ze repku i vjerovatno nikada vise nece ni igrati (problemi su izvlakusa - oni su tu i sve to stoji, zna i on sam da je mehak i da mu malo fali da se povrijedi)..znam da cu biti kritikovan zbog ovog zadnjeg ali tako je kako je.....

Ostalo je samo ime.....

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 05 jul 2009, 01:04

ne slazem se s tobom oko igranja za reprezentaciju...al dobro, ako nista drago mi je da nije otisao igrati za igokeu.....koja je usput receno dobila ime po dodikovim unucima: igor i kea...:)...
I feel devotion!!

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 05 jul 2009, 01:08

ipsa je napisao/la:ne slazem se s tobom oko igranja za reprezentaciju...al dobro, ako nista drago mi je da nije otisao igrati za igokeu.....koja je usput receno dobila ime po dodikovim unucima: igor i kea...:)...
pa ti si jbt ziva enciklopedija,ako mi sta bude trebalo,odmah cu tebe da pitam

ma ikoni dopizdilo pa nece vise da ima posla sa bosnom,i klubom i repkom,ko ga sisa,imamo mi sudu lava

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 jul 2009, 10:43

ipsa je napisao/la:ne slazem se s tobom oko igranja za reprezentaciju...al dobro, ako nista drago mi je da nije otisao igrati za igokeu.....koja je usput receno dobila ime po dodikovim unucima: igor i kea...:)...
moras samo shvatiti da ikona nije neno koji je igrao za ovaj klub bez imalo natezanja...sjeti se samo one godine kada se vratio i odigrao dvije sezone i u trecoj imao ponudu aeka za tri puta vise para nego u bosni..realno ikona voli bosnu,ali je ne moze vise voliti od igraca koji su tu poceli karijeru...naravno kod nas je uvijek sve naopako pa i to....citirat cu samo arsa jednom kada je rekao da je ikona samo profesionalac i da ga ne dizemo u zvijezde,sto se na kraju ispostavilo tacno,mada je tada pretrpio zestoke primjedbe od ostalih forumasa...

Ostalo je samo ime.....

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 05 jul 2009, 12:18

neno#4 je napisao/la:
moras samo shvatiti da ikona nije neno koji je igrao za ovaj klub bez imalo natezanja...sjeti se samo one godine kada se vratio i odigrao dvije sezone i u trecoj imao ponudu aeka za tri puta vise para nego u bosni..realno ikona voli bosnu,ali je ne moze vise voliti od igraca koji su tu poceli karijeru...naravno kod nas je uvijek sve naopako pa i to....citirat cu samo arsa jednom kada je rekao da je ikona samo profesionalac i da ga ne dizemo u zvijezde,sto se na kraju ispostavilo tacno,mada je tada pretrpio zestoke primjedbe od ostalih forumasa...
ono sto sam mislio jeste da ne vjerujem da ikona vise nece igrati za reprezentaciju....al otom potom...
I feel devotion!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 jul 2009, 12:23

sto se tice repke i igraca koji odlaze i nece da igraju to je svo zbog sirijca jer sa njim nece niko vise da ima posla.
You are someone else I am still right here

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 05 jul 2009, 12:27

fera je napisao/la:sto se tice repke i igraca koji odlaze i nece da igraju to je svo zbog sirijca jer sa njim nece niko vise da ima posla.
cuj sirijac.....hehehe...vec jednom napisah, bas me interesuje hoce li i njega ko nenu otjerat ukoliko se ne uspije plasirat na EP...ja mislim da nece...
I feel devotion!!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 05 jul 2009, 20:27

malitraktor je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Sretno kapitenu. Ostavio si dubok trag. Covjek je prije par sezona odbio duplo veci ugovor iz Grcke i Rusije, da bi ostao u Sarajevu. Lako se te stvari zaboravljaju izgleda.
Sretno jos jednom !
Da se odmah razumijemo, Ikonu cijenim jako i mišljenja sam da se Uprava dosta nekorektno ponijela prema kapetanu. Medjutim, protekle sezeone imao je ponudu iz Slovenije i Ukrajine vrijednu 150000 eura, opredjelio se za Bosninu od 120000 (istina dodju mu jos dvije rate iako je u ugovoru stajalo da isplata mora ići mjesec za mjesec do 15. najkasnije), sponzorski auto i još neke sitnice. Medjutim, činjenica je i to da u protekloj sezoni nije opravdao očekivanja za tu, ipak za nas golemu lovu.
Sada odjednom ne može ni u repku, istina majka mu je bolesna i dobio je dijete, ali da nije bilo Bosne, pa i repke.....igrao bi u Trebinju za 1000 maraka i stan koji je obećan u ugovoru, a nikada mu nije dodijeljen....
Ne valja guzicom vrata zatvarat nigdje....

Jednom sam rekao : svi oni su profesionalci i igraju za novac ,imaju svoje menadzere koji su tu da potpisuju i sklapaju ugovore , a forumasi su tu iz ljubavi ...Jel znate nekoga da je ostao u klubu sto ga voli ??
Keno Bajramovic ili mozda Mujo T. ili neko drugi , pa i Seha sledece sezone ,momci idu za parama ,jer sto ucine do 30e to im je obezbjedjenje za zivot a dalje je sve neizvjesno...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 06 jul 2009, 02:05

Sto bi bilo dobro da Bosna kupi Kikana buduci da je u Zvezdi stranac. Ovo je jedna od onih "Sto je babi milo,...."

Salu na stranu - kolike su sanse da ga Zvezda odluci prodati ?

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 jul 2009, 02:12

kengur je napisao/la:Sto bi bilo dobro da Bosna kupi Kikana buduci da je u Zvezdi stranac. Ovo je jedna od onih "Sto je babi milo,...."

Salu na stranu - kolike su sanse da ga Zvezda odluci prodati ?
Neznam šta da ti kažem. Kikanović je dobar košarkaš, ali mislim da su šanse minimalne da on dođe u Bosnu. U Zvezdi očito za njega nema mjesta i mislim da će on potražiti neki inostrani angažman, a i neznam da li bi momak bio voljan da obuče Bosnin dres.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 jul 2009, 02:21

Mah, teško da se to dogodi. Mislim da uprava ne misli uopšte o tom dovođenju. Al kad bi se zainatili da ga dovedo, bar na 1 sezonu mislim da bi uspjeli ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 08 jul 2009, 21:47

GunnerS je napisao/la:Mah, teško da se to dogodi. Mislim da uprava ne misli uopšte o tom dovođenju. Al kad bi se zainatili da ga dovedo, bar na 1 sezonu mislim da bi uspjeli ;)
kikanovic je kupljen od slobode za 400 000 € odstete po 100 za 4 god na koliko je potpisao ugovor, odradio je 2 god. ugovora, plata mu je vjerovatno oko 100 000 €, znaci da ga uzmemo moramo minimum minimuma dati 200 000 ako ga potpisemo na 2 god., a 300 000 na 1, s tim da on sada kosta sigurno vise i zar mislite da mi imamo tolike pare za jednog igraca
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.