Ovaj ruzniji od teveza

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Realno mi grupnu fazu ne mozemo igrati i da prodjemo Policajce ali bit je imati muda pa baciti neku lovu na neko "ime" ne mozemo se vuci svake godine ovako treba napraviti podvig jedne godine barem na tom planu,a za svako kolo dobija se fina para tako da opet ne gubimo previse,pred nama je.spielführer_21 je napisao/la:Možda je preran zaključak i nadam se da ćemo biti u prilici pogledati koju prijateljsku ekipe iz Tiraspola, ali nekako mislim da bi trebalo riskirati i dovesti malo skuplje igrače za eventualni podvig.. Mi i s ovom ekipom plus lijevi bek i 2-3 "zalutala" pojačanja možemo odigrati solidno, ali da te šanse povećamo treba nam par "jačih" igrača. Uz lijevog beka, treba još jedan dobar štoper (Ješe?), zadnji vezni i napadač, i to sve igrači s imenom i debelom platom, koji često ne žele potpisati ugovor duži od 1 godine.
Problem je onda što opet možemo ispasti.. A uložio si pare, plaćaš par "zvijezda" da osvoje ligu koju možemo osvojiti i bez njih i na kraju sezone oni idu za 0 KM.. S druge strane ako prođemo bitno popravljamo koeficijent, otvara nam se žrijeb, veliki profit.. Tu Osim i ostali trebaju izvagati sve i odlučiti da li da riskiramo ili ne. Ja mislim da trebamo, nekako mi se čini da imamo kakve-takve šanse, sve pod uslovom da se i Šerif bitno ne pojača što je isto moguće.
To bilo danas u AvazuBianconeri1988 je napisao/la:Ja sam maloprije pričao s jaranom i on mi kaže kako je Amar rekao da Željo ima pare da dovede jednu zvijezdu za naše uslove, ali problem nastaje što bi svi odmah očekivali da ta zvijezda zabija golove u svakoj utakmici, što je nerealno zaočekivati, zato i Željo pametno troši taj novac na par igrača, dovede ih besplatno, ali im zato zasigurno da itekako povoljnu platu za naše uslove i najmanje 2 godine ugovora...Tako da ne može otići nakon prve odigrane sezone besplatno...
http://www.fc-sheriff.com/eng/forum/viewtopic.php?t=755Bianconeri1988 je napisao/la:Dajte link od tog njihovog foruma, mrsko mi listati ovaj naš ovdje da tražim
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.