FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 20 jun 2011, 23:03

Možda je preran zaključak i nadam se da ćemo biti u prilici pogledati koju prijateljsku ekipe iz Tiraspola, ali nekako mislim da bi trebalo riskirati i dovesti malo skuplje igrače za eventualni podvig.. Mi i s ovom ekipom plus lijevi bek i 2-3 "zalutala" pojačanja možemo odigrati solidno, ali da te šanse povećamo treba nam par "jačih" igrača. Uz lijevog beka, treba još jedan dobar štoper (Ješe?), zadnji vezni i napadač, i to sve igrači s imenom i debelom platom, koji često ne žele potpisati ugovor duži od 1 godine.

Problem je onda što opet možemo ispasti.. A uložio si pare, plaćaš par "zvijezda" da osvoje ligu koju možemo osvojiti i bez njih i na kraju sezone oni idu za 0 KM.. S druge strane ako prođemo bitno popravljamo koeficijent, otvara nam se žrijeb, veliki profit.. Tu Osim i ostali trebaju izvagati sve i odlučiti da li da riskiramo ili ne. Ja mislim da trebamo, nekako mi se čini da imamo kakve-takve šanse, sve pod uslovom da se i Šerif bitno ne pojača što je isto moguće.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 20 jun 2011, 23:07

spielführer_21 je napisao/la:Možda je preran zaključak i nadam se da ćemo biti u prilici pogledati koju prijateljsku ekipe iz Tiraspola, ali nekako mislim da bi trebalo riskirati i dovesti malo skuplje igrače za eventualni podvig.. Mi i s ovom ekipom plus lijevi bek i 2-3 "zalutala" pojačanja možemo odigrati solidno, ali da te šanse povećamo treba nam par "jačih" igrača. Uz lijevog beka, treba još jedan dobar štoper (Ješe?), zadnji vezni i napadač, i to sve igrači s imenom i debelom platom, koji često ne žele potpisati ugovor duži od 1 godine.

Problem je onda što opet možemo ispasti.. A uložio si pare, plaćaš par "zvijezda" da osvoje ligu koju možemo osvojiti i bez njih i na kraju sezone oni idu za 0 KM.. S druge strane ako prođemo bitno popravljamo koeficijent, otvara nam se žrijeb, veliki profit.. Tu Osim i ostali trebaju izvagati sve i odlučiti da li da riskiramo ili ne. Ja mislim da trebamo, nekako mi se čini da imamo kakve-takve šanse, sve pod uslovom da se i Šerif bitno ne pojača što je isto moguće.
Realno mi grupnu fazu ne mozemo igrati i da prodjemo Policajce ali bit je imati muda pa baciti neku lovu na neko "ime" ne mozemo se vuci svake godine ovako treba napraviti podvig jedne godine barem na tom planu,a za svako kolo dobija se fina para tako da opet ne gubimo previse,pred nama je.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 20 jun 2011, 23:16

Zguzit cemo ga :mrgreen:

slika
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 20 jun 2011, 23:18

Gazi je napisao/la:Zguzit cemo ga :mrgreen:

slika
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 20 jun 2011, 23:18

Ako se budu Višća i Zeba razigrali kao protiv Dinama, onda prolazimo 100 % :D :D
Ma glupo je prognozirati, nama pripreme nisu faktički ni počele, ovo u Međugorju je tek zagrijavanje. Biće tu dobrih pripremnih tekmi protiv jakih protivnika, što nam samo može pomoći. Pojačanja nam treba, to je očigledno. Ja mislim da imamo šanse, nekih 40 % da prodjemo dalje. Nisu ni oni Real Madrid pa da ih se sada bojimo. Biće sve jasnije za sedmicu dana, jer poslije toga nemamo šta dovoditi više, treba početi ekipu uigravati.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 20 jun 2011, 23:24

Ovaj dvoboj je tu negdje. Mala, ali mala, prednost Transdnjistranima samo zbog uzvrata u Tiraspolu.
Hayley <3

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 20 jun 2011, 23:24

Nije da provociram nesto al previse se dizete nije ova ekipa za odbaciti mada mozete proci imate realne sanse .
Prvo prosle godine kad su izbacili Dinama nisu bili nesto kvalitetniji to je bilo ono igrali su skroz sporo imali neki rezultat i cuvali ga mada ni Dinamo se tu utakmicu nije pokazao nesto da jest izbacili bi ih s +2 .
Ali opet ne treba se opustati mogu i oni dobiti to je sigurno sve u svemu sretno vam .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 20 jun 2011, 23:25

Nezahvalan,ruzan,odvratan,nepoznat i nezgodan protivnik! 5 min. mi drago,pa mi onda krivo sto nas oni zapadose! Eventualno sa dva,tri pojacanja u kost,pa kome opanci,kome obojci! I oni kuhaju s vodom!:-)
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 jun 2011, 23:27

Ja sam maloprije pričao s jaranom i on mi kaže kako je Amar rekao da Željo ima pare da dovede jednu zvijezdu za naše uslove, ali problem nastaje što bi svi odmah očekivali da ta zvijezda zabija golove u svakoj utakmici, što je nerealno zaočekivati, zato i Željo pametno troši taj novac na par igrača, dovede ih besplatno, ali im zato zasigurno da itekako povoljnu platu za naše uslove i najmanje 2 godine ugovora...Tako da ne može otići nakon prve odigrane sezone besplatno...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 20 jun 2011, 23:28

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja sam maloprije pričao s jaranom i on mi kaže kako je Amar rekao da Željo ima pare da dovede jednu zvijezdu za naše uslove, ali problem nastaje što bi svi odmah očekivali da ta zvijezda zabija golove u svakoj utakmici, što je nerealno zaočekivati, zato i Željo pametno troši taj novac na par igrača, dovede ih besplatno, ali im zato zasigurno da itekako povoljnu platu za naše uslove i najmanje 2 godine ugovora...Tako da ne može otići nakon prve odigrane sezone besplatno...
To bilo danas u Avazu ;)
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 20 jun 2011, 23:33

Dvije me stvari brinu oko Šerke, a to je:
1. Nisu ispali u prvom (pret)kolu već 11 godina
2. Počeli su s pripremama 15 dana prije nas

Što se tiče utakmica s Dinamom, Zagrepčani su igrali onako kako Šerifu odgovara: bezglavo napadali. No i u takvoj igri, Dinamo je stvorio dosta prilika, ali neefikasnost i golman iz Bugarske spašavaju Moldavce. Cijelu utakmicu u Zagrebu mi se činilo da Šerif ima potencijala da slomi Dinama i prije penala, otvarao im se prostor za kontre, ali nisu imali hrabrosti..

Najbolji dojam su ostavili Volkov (više nije u Šerifu) i napadač Franka, nažalost još u Šerifu. U EL ih nisam gledao, ali rezultati me iznenađuju, svima su bili tvrd orah :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 jun 2011, 23:34

Ja sam u toj utakmici navijao za Sheriff! :lol:
Ž '21!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 20 jun 2011, 23:37

Pa jaran garant radi u Avazu. :D

Ma mi da smo dobili bilo koga bili bi oprezni, normalno nakon one blamaže u Israelu.

Objektivno možemo igrati s njima, odgovara nam da su favoriti. Protiv Dinama nisu ništa pokazali, igralo se viktorije pred njihovim golom. Dinamo ih podcjenio i fasovo foru. Mi ih nećemo podcjeniti, to je sigurno. Ne trebamo ih nešto pretjerano ni respektovati.

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 20 jun 2011, 23:39

ma razvalit cemo ih braćo plave boje !!!
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 20 jun 2011, 23:40

Sherif FC FAN FORUM!!!!! :D :D :D

"Posted: Mon Jun 20, 2011 17:06
What shall we do, the boyars, Cossacks?Immediately after the draw for a number of Bosnian comrades rushed regit several nicknames for one aypishnik on our forum, which is why the registration of new parties has been suspended ...
It's no good guests from the gate-turn to give - registration open for them - all the same wicked removed from the forum a piece of cake.But you too thrifty to them, by good, right?Without any extra there expletives and insults, ok?In the offense itself does not give, but faces do not cross.
Do not forget that one wrong word on the forum - it's the hatred of the stadium on the road!Not to mention the problems for vyezdyukov (it seems to me they will!)
By the way, better late than never - thank fans for tolerant behavior in the match against Zagreb.As a result of "Maksimir" more forward drove their own, rather than slander drove for us.And in this case no trifles.

Admins do not argue.Admins banyat."

Ima provokacija zestokih, ali SMO IM VEC UTJERALI STRAH U KOSTI!!!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 20 jun 2011, 23:43

Najjaci je ovaj sto napisa da smo mi izbacivali i jace ekipe od serifa :D :D :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 jun 2011, 23:47

Dajte link od tog njihovog foruma, mrsko mi listati ovaj naš ovdje da tražim :D
Ž '21!

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 20 jun 2011, 23:48

:lol: :lol:

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 20 jun 2011, 23:51

Bianconeri1988 je napisao/la:Dajte link od tog njihovog foruma, mrsko mi listati ovaj naš ovdje da tražim :D
http://www.fc-sheriff.com/eng/forum/viewtopic.php?t=755
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.