od srca vam zelim prolazKB-TM87 je napisao/la:Hadison : Željo - Šerif ( 1-0, Adilović)
Tiraspol: Šerif-Željo (1-1, Zeba-penal)
al prije ce bit grbavica 0-0
tiraspol 1-1
sheki klan je sumnjiv SRETNO ZELJI I TM
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
od srca vam zelim prolazKB-TM87 je napisao/la:Hadison : Željo - Šerif ( 1-0, Adilović)
Vrlo mogucetareizo je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Hadison : Željo - Šerif ( 1-0, Adilović)
Oni su iza prvoplasirane ekipe u Moldavji ostali 11 bodova...tanzla je napisao/la:Tek sad vidim da je M.Mijajlovic vec detaljno "obradio" naseg protivnika. Stice se dojam da je njihov gazda moldavski Mamic, ili obrnuto.
Jos sam pesimisticniji glede naseg prolaza nakon sto sam procitao sve ovo.
Samo sabura, treba im onog Balimu uštopat i onog još jednog i naši sumiky_hz je napisao/la:Vrijednost igraca-Sheriff 5.375.000 €,Zeljeznicar 7.425.000 €
Gledajte na ovo kako hocete
miky_hz je napisao/la:Vrijednost igraca-Sheriff 5.375.000 €,Zeljeznicar 7.425.000 €
Nije ni bh. liga na nesto visim granama.AYAN je napisao/la:Oni su iza prvoplasirane ekipe u Moldavji ostali 11 bodova...tanzla je napisao/la:Tek sad vidim da je M.Mijajlovic vec detaljno "obradio" naseg protivnika. Stice se dojam da je njihov gazda moldavski Mamic, ili obrnuto.
Jos sam pesimisticniji glede naseg prolaza nakon sto sam procitao sve ovo.
S obzirom da je Moldavska liga i fudbal inače, na jako niskim granama, konstatujem:
Apsolutno nisu toliko strašni koliko se nekima čini.
Imamo šanse približne, kao i oni... dakle
zavrnuti rukave i dobro se pripremiti.
Osim Zna!
Ne znam, ili nas Švabe vole ili je taj transfermarkt ****.. Biće da je ovo drugo..miky_hz je napisao/la:Vrijednost igraca-Sheriff 5.375.000 €,Zeljeznicar 7.425.000 €
pogledaj Orebro na transfermiky_hz je napisao/la:Vrijednost igraca-Sheriff 5.375.000 €,Zeljeznicar 7.425.000 €
miky_hz je napisao/la:Vrlo mogucetareizo je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Hadison : Željo - Šerif ( 1-0, Adilović)
Otišlo 4-5 standardnih prvotimacaamarpustahija je napisao/la:Znali iko jeli im se promjenio igracki kadar od prosle godine ?
od prosle jeste...otislo im je mislim 2-3 igraca i to bolja...ali dosli su novi nedavno...imas njihovu oficijelnu sve pisu detalji...lpamarpustahija je napisao/la:Znali iko jeli im se promjenio igracki kadar od prosle godine ?
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Levin i 22 gosta.