FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sajo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sajo10 » 20 jun 2011, 21:01

slika

Macron radi stvarno ljepe dresove. Ovo je njihovo neko zadnje izdanje. Mislim da cemo napakon imat jedan fin i "originalni" dres (sorc, stucne etc). A super je sto ce cjeli klub da ima iste odjece kako sam skonto. Ne da kadeti nose neke 5 godina stare hehe...

Bice stvarno interesantno da se vidi garnitura za iducu godinu. Da li mozda neko zna odprilike kad bi trebali to da obavjeste?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 20 jun 2011, 21:06

Ugledah danas Redžepija u gradu, a na njemu majica macron. Prepadoh se da nije potpisao za nas. :lol:

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 20 jun 2011, 21:13

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: sto smo samouvjereni u pm, pa ne igramo sa drinom iz zvornika pa da smo 100 % sigurni da prolazimo :?
Netrebamo ni da budemo nesigurni. Nase je da vjerujemo u pobjedu i prolaz a na igracima je da daju sve od sebe. E sad ako ne uspijemo to je druga stvar, al odma plakat kako smo na.ebali ne dolazi u obzir!
Nego fino napunit gradski stadion ko da je finale Lige prvaka ;)
010 ISN'T JUST A CODE

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 20 jun 2011, 21:17

Za neke dobre Europske utakmice,trebali bi se malo pojacati,ali nekako najvise mrzim neki gubitnicki stav koji nase ekipe vecinom imaju.Sherif je prosle godine izbacio Dinamo,ali uz veliku dozu srece.Realno Dinamo je u tom periodu igrao katastrofalno.Nekako se ne mogu pomiriti sa cinjenicom da strahujemo od neke ekipe iz Moldavije,halo ba Moldavija.Znam da mi nismo nikakva sila,ali treba se postaviti hrabro,jer smo izbacivali i bolje ekipe,drzali smo se bolje sa jacim ekipama,tako da ne mogu ja nikako shvatati da ekipe iz Moldavije ,Kazahstana i ostali pm mogu biti neko koga se treba sad bojati.Hrabro pa nek zasluze prolaz,ako budu bolji svaka cast,ali treba vjerovati u sebe i ostaviti srce na terenu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 20 jun 2011, 21:24

Jedva čekam da se počnu dovoditi prava pojačanja u Želju. Volio bih da sada dovedemo 1-2 pa da uzmemo duplu krunu i onda jurišati na LP, jer bi valjda bili nosioci u 2. pretkolu, koliko sam ja shvatio. Treba iz godine u godinu popravljati koeficijent i ja mislim da bi trebalo probati od ove sezone, a one tamo obavezno. Jer, vidite npr. koliko je lakše jednoj Vojvodini koja je nosilac, a i nije imala neke Bog zna kakve rezultate u Europi. Ja mislim da se za sada pametno radi, eto vjerovat ću priči da je glavno da se dug vraća, što je dobro. Nema dugovanja prema igračima, što je super. A Sherrif neki podcjenjuju, dok s druge strane drugi forumaši nas podcjenjuju. Uglavnom, vidjet ćemo kako će biti, na nama je da ispunimo Koševo koliko je god to moguće, najmanje 20 000 da nas bude !!!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 jun 2011, 21:26

"Ko se jednom o mlijeko oprzi, i u jogurt puse.."
To sto Serif dolazi iz Moldavije nista ne znaci, imaju ljudi para, ulazu, i ostvaruju uslovno receno dobre rezultate. Danas svi igraju lopte, pa i Moldavci.
Vidim Devil ih nahvalio gore, ko da su ManUtd :mrgreen: , ne sumnjam ja da je to jedna sasvim solidna ekipa, al' uopste ne tako dobra, koliko smo mi losi, i koliko nas jbu neke druge stvari. :)

Uzmite samo primjer onog Anortozisa kojeg smo karali u bulju prije samo nekoliko godina, ljudi napredovali, a mi?
Mi tek u posljednje vrijeme napredujemo sitnim koracima zahvaljujuci Amaru Osimu i jos par entuzijasta u i oko kluba, to sto drugu godinu zaredom igramo Evropu je ogromna stvar, samo treba nastaviti tako.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 20 jun 2011, 21:28

tanzla je napisao/la:"Ko se jednom o mlijeko oprzi, i u jogurt puse.."
To sto Serif dolazi iz Moldavije nista ne znaci, imaju ljudi para, ulazu, i ostvaruju uslovno receno dobre rezultate. Danas svi igraju lopte, pa i Moldavci.
Vidim Devil ih nahvalio gore, ko da su ManUtd :mrgreen: , ne sumnjam ja da je to jedna sasvim solidna ekipa, al' uopste ne tako dobra, koliko smo mi losi, i koliko nas jbu neke druge stvari. :)

Uzmite samo primjer onog Anortozisa kojeg smo karali u bulju prije samo nekoliko godina, ljudi napredovali, a mi?
Mi tek u posljednje vrijeme napredujemo sitnim koracima zahvaljujuci Amaru Osimu i jos par entuzijasta u i oko kluba, to sto drugu godinu zaredom igramo Evropu je ogromna stvar, samo treba nastaviti tako.
U pravu si, Anortozis je pravi primjer. Ja kada sam im vidio koeficijent, zijanio sam se :roll: .

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 20 jun 2011, 21:29

Predlažem adminu da se ubaci anketa oko prolaza Želje na ovoj temi (i oko prolaza svih ostalih timova na njihovim temama), da vidimo kakva su očekivanja...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 jun 2011, 21:32

Omar500 je napisao/la:
tanzla je napisao/la:"Ko se jednom o mlijeko oprzi, i u jogurt puse.."

U pravu si, Anortozis je pravi primjer. Ja kada sam im vidio koeficijent, zijanio sam se :roll: .
E zamisli samo gdje bi mi sad bili da smo napredovali kao i oni, ili barem upola. :)
Vec je Sir Amar Osim zasluzio statuu ispred stadiona, kao i otac mu.
Nadam se da ce ostati dozivotni nas trener. (preoptimisticno, znam)

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 20 jun 2011, 21:32

Da se malo zamislimo, ako to vec nismo hehe.. Kolko mislite da ce biti raje 14 jula na Kosevu? Ja bi volio da bude najmanje 10-12 000k ali tesko. Mislim da ce biti oko 8 000 odprilike? Neznam kolko je klub mislio stampat ulaznica tako da ito je jedan faktor, nebi reko da ce bas toliko stampat kao sto neki govore. Jedan veliki plus je sto je termin taj koji jeste a u Bosni ce tad biti puno nasih sto zive u inostranstvu i sto navijaju za Zelju tako da ce sigurno i oni doci. Taj mi faktor uliva neku dozu optimista da ce biti dosta veliki broj gledanosti te noci! :) joj jedva cekam hehe :D :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 jun 2011, 21:34

Sajo ne sekiraj se, prva je utakmica, raja ce biti maksimalno napaljena i bice 20tak hiljada sasvim sigurno. :D
U svakom slucaju, vise nego u Moldaviji u drugoj tekmi.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 20 jun 2011, 21:42

2o.ooo bi bilo jako jako dobro mada ne vjerujem da se to u ovoj fazi takmičenja i sa ovakvim protivnikom može napraviti.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 jun 2011, 21:44

1o.ooo plafon !
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 20 jun 2011, 21:45

http://www.youtube.com/user/Moldfootbal ... mgsJkd84Ik

Predzadnje kolo znaci nedavno igrana tekma...ako nadjem jos nesto bit ce postavljeno...u tom klipu taj neki diedhiu je zabio sve 4 gola...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 20 jun 2011, 21:47

Uzivajte prijatelji

[youtube][/youtube]
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 jun 2011, 21:54

Ma na kraju krajeva i nije bas previse bitno koliko ce biti gledalaca. Al' nekom logikom mislim da ce biti 15-20 milja. Kako god. :mrgreen:
Citam sad malo po netu, ti navijaci Serifa su secesionisti, na utakmicama protiv klubova iz njihove regije (Pridnjestrovlje) isticu zastave koje pozivaju na izdvajanje i osamostaljenje pomenute regije iz Moldavije. Kuriozitet, nista vise. :mrgreen:
Prvi su u klub u Moldaviji koji je poceo dovoditi igrace iz Afrike i Brazila.
Imaju cak i jedan medjunarodni trofej, iako su osnovani tek 1997. godine. To je reci vrtoglavi uspjeh. Para vrti gdje burgija nece. Doduse taj trofej i nije nesto poznat , nekakav kup Zajednice nezavisnih država (zemlje nastale raspadom bivseg Sovjetskog saveza)

Amare na telefon i zovi Ogija Vranjesa, on ce nam pomoci. :D
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 20 jun 2011, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 20 jun 2011, 21:54

A ovdje mozete vidjeti sastave i strijelce tokom citave njihove sezone...
http://www.fc-sheriff.com/eng/team/our_ ... dar/page/2
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 jun 2011, 21:55

Hadison : Željo - Šerif ( 1-0, Adilović :lol: )
Tiraspol: Šerif-Željo (1-1, Zeba-penal) :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 20 jun 2011, 21:58

KB-TM87 je napisao/la:Hadison : Željo - Šerif ( 1-0, Adilović :lol: )
Tiraspol: Šerif-Željo (1-1, Zeba-penal) :mrgreen:

Al ono u 90. Zeba penal, kao Širokom u Kupu. :mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 jun 2011, 22:02

Tek sad vidim da je M.Mijajlovic vec detaljno "obradio" naseg protivnika. Stice se dojam da je njihov gazda moldavski Mamic, ili obrnuto.
Jos sam pesimisticniji glede naseg prolaza nakon sto sam procitao sve ovo. :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.