ma posudit ce ga Milan vec ovog ljeta negdje, bitno je samo da su ga otkupili
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
heheh, kamo sreće, al od toga nema ništaSoloJuve26 je napisao/la:sta ovo citam da je milan zaintresovan za HULK
ma zastone ako prodate Pato , moze te dovesti.tony-mortale je napisao/la:heheh, kamo sreće, al od toga nema ništaSoloJuve26 je napisao/la:sta ovo citam da je milan zaintresovan za HULK
a da zaboravid a je on s barbaromtony-mortale je napisao/la:kakva prodaja pata od toga sad nema ništa garant, pa ipak je on sad dio familije berlusconi, nema njemu nikud iz milana![]()
ma izgleda hamšik je x, mada bi ja nekog kreativnijeg tipa pastore ili ganso, al nek oni ikog dovedu dobro će biti
Za Fabregasa Arsenal trazi 50mil.eura cini mi se.Tesko da ce Milan izdvojiti tolike pare,Pastore je bolje rjesenje,a vjerujem i dosta jeftinijeSoloJuve26 je napisao/la:a da zaboravid a je on s barbaromtony-mortale je napisao/la:kakva prodaja pata od toga sad nema ništa garant, pa ipak je on sad dio familije berlusconi, nema njemu nikud iz milana![]()
ma izgleda hamšik je x, mada bi ja nekog kreativnijeg tipa pastore ili ganso, al nek oni ikog dovedu dobro će biti,,nista onda prodaj te zlatana i pobjedujete CL s HuLkom, tako kaze historija oko zlatana
![]()
![]()
Ma nevjerujem da ce Napoli napustiti hamisk, pogotovo sad kad igraju Cl i ima finanskiji dobro. Pametnije bi vam bilo da ulozite u Fabregasa.
Pastore jeftinji?? Onda si se zajebo.. Zamparini ga neda ispod 500, i reko je da ako ce ga prodati da ide van Serie A ..L-Train je napisao/la:Za Fabregasa Arsenal trazi 50mil.eura cini mi se.Tesko da ce Milan izdvojiti tolike pare,Pastore je bolje rjesenje,a vjerujem i dosta jeftinijeSoloJuve26 je napisao/la:a da zaboravid a je on s barbaromtony-mortale je napisao/la:kakva prodaja pata od toga sad nema ništa garant, pa ipak je on sad dio familije berlusconi, nema njemu nikud iz milana![]()
ma izgleda hamšik je x, mada bi ja nekog kreativnijeg tipa pastore ili ganso, al nek oni ikog dovedu dobro će biti,,nista onda prodaj te zlatana i pobjedujete CL s HuLkom, tako kaze historija oko zlatana
![]()
![]()
Ma nevjerujem da ce Napoli napustiti hamisk, pogotovo sad kad igraju Cl i ima finanskiji dobro. Pametnije bi vam bilo da ulozite u Fabregasa.
L-Train je napisao/la:Ispod 500 cega![]()
![]()
S obzirom na kvalitet kakav posjeduju ova dva igraca logicno je da bi Fabregas barem 10-15mil. trebao biti skuplji.Eh sad druga je stvar sto ga Palermo ne zeli prodati nekom klubu iz serie a i sto se Zamparini pravi budala i izlazi u javnost sa nekim basnoslovnim ciframa
to stoji i jeste rizik,ali ako cemo gledati suhi kvalitet tu mu Pastore ne moze parirati i ko zna mozda Fabregasa ove sezone konacno zaobidju povrede.SoloJuve26 je napisao/la:L-Train je napisao/la:Ispod 500 cega![]()
![]()
S obzirom na kvalitet kakav posjeduju ova dva igraca logicno je da bi Fabregas barem 10-15mil. trebao biti skuplji.Eh sad druga je stvar sto ga Palermo ne zeli prodati nekom klubu iz serie a i sto se Zamparini pravi budala i izlazi u javnost sa nekim basnoslovnim ciframa
Pa znas ti da je Fabregas konstanto povrijedjen i to je velik rizik da se otkupi takav igrac za 500.. nema sanse da ce ko dati toliko.. Ovaj pastore vec godinama igro fino , i vrijeme je da prodje u veci klub ..samo ce da kosta i kosta..
Ma tesko,al haj pokazat ce se.. uglavnom dobar ti je avatarL-Train je napisao/la:to stoji i jeste rizik,ali ako cemo gledati suhi kvalitet tu mu Pastore ne moze parirati i ko zna mozda Fabregasa ove sezone konacno zaobidju povrede.SoloJuve26 je napisao/la:L-Train je napisao/la:Ispod 500 cega![]()
![]()
Pa znas ti da je Fabregas konstanto povrijedjen i to je velik rizik da se otkupi takav igrac za 500.. nema sanse da ce ko dati toliko.. Ovaj pastore vec godinama igro fino , i vrijeme je da prodje u veci klub ..samo ce da kosta i kosta..
meskalin je napisao/la:. Fabregaz je zadnji vezn ine mozes od njega ocekivati da daje zavrsne paseve napadacima..
Raul_64 je napisao/la:meskalin je napisao/la:. Fabregaz je zadnji vezn ine mozes od njega ocekivati da daje zavrsne paseve napadacima..![]()
Cesc Fabregas since 2004(17-24) – goals 52 , assists 88, total apps 310
Xavi Hernandez since 2004(24-31) – goals 49, assists 65, total apps 347
mislim stats. nisu potrebne da se potkrijepi da Cesk nije zadnji vezni ako se pogledala jedna utakmica Arsenala u zadnjih 7 godina..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.