FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Blagoje Bratić
Re: FK Željezničar
ThE_mAnIaCs_1987
Daj smirite se malo pobanovat će vas admini nema smisla da vas nema na temi radi pacova nekih tamo,koji se zavlače po mišjim rupama.
Daj smirite se malo pobanovat će vas admini nema smisla da vas nema na temi radi pacova nekih tamo,koji se zavlače po mišjim rupama.
ma nama prije svega treba lijevi bek, na toj smo poziciji najtanji..Omar500 je napisao/la:Nadam se da će dvojac Smajić-Ješe doći kod nas i ovaj Morales zadovoljiti. Tada bi nam samo ostalo da dovedemo još jednog napadača, mada nije to toliko hitno, imamo Adilovića i 3-4 mlade nade : Ramić, Baljić, Nikolić, Pehilj. Kažu da je Smajić izrazio Želju da igra za Želju, samo da je problem ugovor s njegovim timom, ali se i to da riješiti. Ješe ipak neće u Split, tako da će najvjerovatnije kod nas, što ne bi bilo loše.Manijac18 je napisao/la:kao sto Amar rece moglo je i bolje ali i gore.. gledao sam ih prosle godine protiv Dinama i nisu uopste prikazali neku extra igru, vise su na srecu uspjeli proc.. osim toga ekipa im je oslabljena ove godine, sto znaci da ukoliko dovedemo par pravih pojacanja mogli bi se nadati prolazu..
zna li neko sta je sa Smajicem jel dolazi kod nas?
ko je taj?sajo10 je napisao/la:Casal, Morales, Jese, Selimovic & Smajic. Pa gdje bi nam bijo kraj? Mnogo bi bili jaki!![]()
-
- Kontakt:
I on se spominjao kao moguće pojačanje - Borovina.Manijac18 je napisao/la:ko je taj?sajo10 je napisao/la:Casal, Morales, Jese, Selimovic & Smajic. Pa gdje bi nam bijo kraj? Mnogo bi bili jaki!![]()
U mom svijetu važe moja pravila
ellaxaz je napisao/la:Ode tema u ...
@ boccaccio očekujem tvoj komentar na žrijeb.
A ne znam prijatelju sta bih napisao.Meni se nikako ne svidja protivnik kojeg smo dobili.Prejak je za nas realno,a daleko,a neatraktivan.Bas onako kako nasi sefovi nisu zeljeli,znaci da se put ne placa previse,da ako vec mora biti neko jak da to bude bar atraktivan protivnik,ili neko ko je blizu,ili neko s kim se moze nadigravati.A mi to nista nismo dobili,bas sve suprotno.
Mislim da je sada nebitno sta ja mislim ili sta mi mislimo.Sada je jako jako jako bitno vidjeti sta misli Amar Osim i uprava kluba.Bitno je kako ce procijeniti sve ovo i na koji nacin ce vidjeti protivnika kojeg smo dobili.Hiljadu je pitanja oko toga i jako je vazno kako ce se uprava i Amar postaviti po tom pitanju.Sa ekipom koju trenutno imamo mi nemamo nikakve sanse,to i ptice na grani znaju.Da li ce se desiti pojacanja i da li ce Amar ici u rizik kupovine ne bi li pokusao napraviti iznenadjenje,ostaje da vidimo.Mozda ce uraditi i suprotno pa ce mozda s obzirom na protivnika i ako procijeni da nemamo sanse,odustati od nekih planiranih pojacanja i mozda se pojacati za nase prvenstvo sa dva tri igraca ovog nivoa kojeg imamo.Bice vrlo zanimljivo vidjeti u kojem cemo pravcu krenuti.
Cak i jutros se svasta nesto desavalo,telefoni za igrace neprestano zvone,nasi rade nesto,ali su i dalje tajnoviti.Kako ce se postaviti sada nakon zrijeba i hoce li se ici u realizaciju nekih transfera vidjecemo.Ja znam da se ja ne bih predao i pokusao bih iznenaditi jaceg protivnika,te bih se nastojao pojacati najbolje sto mogu.Moj stav se zna od ranije,ja i dalje cekam na 4 pojacanja

Idemo dalje,pripreme su u toku i sada treba sto bolje spremiti igrace i postojeci kadar,nadam se uz skora pojacanja.Pa probati,sto da ne,iskusniji smo za jednu evropu,naucili smo mnogo iz zadnje evrope i nadam se da ce i karakter nasih igraca ovaj put biti drugaciji i da cemo ako ista pokazati zube,a ko zna,mozda se i okrene sreca malo na nasu stranu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Jedina dobra stvar u svemu je da prvu utakmicu igramo kuci. Pesimista sam, mislim da ne mozemo proci, pogotovo sto jos nosimo breme Haopela na plecima. Niko sretniji od mene da bude suprotno.
Kako god, trebamo muski zapeti, dati sve od sebe, pa poraz-poraz. Bitno da probamo.
Volim te Željo!
Kako god, trebamo muski zapeti, dati sve od sebe, pa poraz-poraz. Bitno da probamo.
Volim te Željo!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ja koji smo mi pehovi.Imam suhu da bi od 100 ckapi i jedne teki ovo drugo izvukli.Sanse posto odoavno ne zivim u zabludi nikakve.Dakle nece bit extra pojacanja jer da se ovakakv protivnik izbaci trebaju exra pojacanja a mi nemamo para za to.Dakle borba na 2 fronta premijer liga i kup.
Slazem se da je Seriff favorit ali ne toliki kao Hapoel, jer i njima gazda sve manje ulaze a i prodali su najbolje igrace.A sto se tice utakmice protiv Dinama , nigdje veze ko je gledao mogo je vidjeti da su u dvije tekme 4 puta opalili na gol. Dinamo ih je razbio i tu s vidjela razlika u kvaliteti, ali **** sreca je bila na strani sheriffa. Jesu bolji ali nepobjedjuju uvijek bolji, i ne treba odmah siriti pesimizam i spustiti gace. Ako se budemo vodili takvom logikom ne trebao ni igrati niti se truditi da svake godine izadjemo u Europu. Amar namjerno ovakve izjave daje da igraci ne polete a siguran sam da je svjestan da nisu oni neki bauk! Veliki pozzzzz svim Zeljovcima! 

Sheriff nimalo lak protivnik,otislo je dosta igraca od prosle godine,kad su dinama izbacili,al opet su dobri
mislim da zeljo moze proci,jos ako dodju ova pojacanja
mislim da zeljo moze proci,jos ako dodju ova pojacanja
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Evo potvrda sa njihovog foruma (google translate sa ruskog na engleski):gollum je napisao/la:Sad mi se žrijeb i ne čini tako loš kao u prvom trenutku. Sheriff jest dobro igrao prošle sezone, dobili su i Dinamo Kijev u grupi, sa Alkmaarom neriješeno, ali nije ovo baš ista ekipa.
Klub su napustili: Aleksandr Erokhin (desetka, njihov Zeba), Vladimir Volkov i Ognjen Vranješ (standardni bekovi), Edgars Gauracs (12 utakmica, 11 golova), Miloš Adamović i Nadson, a Dalibor Volaš je, ako se ne varam, posuđen Mariboru.
Nikakvih posebnih pojačanja, ako sam dobro upratio, ali ima tu par dobrih mladih igrača koji prošle sezone nisu dobivali preveliku minutažu.
Odgovor drugog forumaša:A feeling that the team, but there is a lot of newcomers in new coach and a couple of experienced Rolling Eyes
Accordingly, the set of team play no Exclamation
Set play in protection (base-bases) is also not
Time to fix something and establish communication game - three weeks
I još spominju lošu formu ovog golmana Stoyanova, valjda je imao lom ruke, i nedostatak pravog napadača (Volaš i Franca otišli na posudbe), ali hvale ovog malog Mirzu što ga i Marjan spominje.Have you forgotten about our young people is also capable of surprises
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Iskreno da vam kazem ja bih bio najsretniji kada bi igraci Serifa sebe vidjeli kao favorite a nasi momci u ovaj mec usli hrabro i bez respekta(tako treba igrat svaku tekmu moje misljenje) i onda su po meni sanse 50-50?? Ipak ne treba se zanosit ekipa koja je dobila Alkmara nije za zeze..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ukoliko protiv Sherifa odigramo kao protiv Hapoela na Koševu, nema šanse da prvu utakmicu izgubimo, apsolutno nema šansi...
A usto dodajmo da će nam i ekipa sigurno biti jača nego prošle godine...
Mnogo je razloga da budemo optimistični i nadamo se prolazu...
Ja jedva čekam 14. juli, 17:30, korteo kreće ispred Grbavice, gradom se ori pjesma Manijaka...
A usto dodajmo da će nam i ekipa sigurno biti jača nego prošle godine...
Mnogo je razloga da budemo optimistični i nadamo se prolazu...
Ja jedva čekam 14. juli, 17:30, korteo kreće ispred Grbavice, gradom se ori pjesma Manijaka...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- spielführer_21
- Kontakt:
Izvinjavam se što moram prekinuti raspravu o Šeri, al jednostavno moram..
Dežulović: Jedan gol u životu Josipa Katalinskog
http://www.6yka.com/dezulovic-gol
I izvinjavam se ako je već postavljeno ranije..
Dežulović: Jedan gol u životu Josipa Katalinskog
http://www.6yka.com/dezulovic-gol
I izvinjavam se ako je već postavljeno ranije..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
**** GA ŠERIF !

-
- Kontakt:
Otislo im par igraca i odma ih mozemo proci, a mi nikog jos nismo ni doveli. S ovom ekipom se prosle sezone mucili s ovim losim ekipama iz nase lige i uz to nikakvu igru nismo imali. Kod nas raja procita njima otislo par igraca i odma smo mi bolji, a ne gleda se sta smo mi uradili kod nas , a zna se kako kotiramo u evropi i kako se provedemo tamo. Sanse po meni su trenutno 65-35 za njih i nisu pesimisticne nego realne u ovom trenutku. Treba sacekati pa vidjeti, mozda se i oni pojacaju mozda i mi, mislim da bi mi svakako trebali i ako se ne nadamo previse za evropu trebat ce nam pojacanja za nasu ligu da se ne patimo opet ko prosle sezone i ne gledamo opet onu nazor igru.
Jos samo jedna napomena da su oni poceli pripreme 06.06, a mi 19.06...
Jos samo jedna napomena da su oni poceli pripreme 06.06, a mi 19.06...
ma realno oni su postavljeni sa razlogom za nositelja mi nismo ... ljudi imaju infrast. imaju pare mi nemam al njima pare koliko vidim ne pomazu puno jer jbga vecina boljih igraca odbja igrati u moldaviji barem prepostavljam al opet imaju solidan sastav koji je sigurno kvalitetniji od naseg dok kod nas manjka para za neka prava pojacnja , ko sto amar kaze da bi odmah pristao dovesti igraca,dva za po 200 milja ali da zna da su kvalitet , te da kad bi mi doveli igraca i platili ga milion da ovaj slabo sta pokaze da bi ga razapeli svi ... realno kvaltetniji su i favoriti al jbga to je fudbal nada uvjek postoji , i moramo se nadati da mozemo proci jer u suprotnom nebi imalo smisla igrati , nego nek izadju na terenu ostave srce , pobjedimo ili izgubimo nije bitno cilj treba da bude ove sezone opet vrh tabele i to je to 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Evo nam grada za par godina.. Sarajevo cijelo bice plavo bijelo..

Serifa je moguce proci samo uz malo jacu dozu sportske srece, jer siguran sam da ce oni sve uciniti da dodju do grupne faze..

Serifa je moguce proci samo uz malo jacu dozu sportske srece, jer siguran sam da ce oni sve uciniti da dodju do grupne faze..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Gdje tolike Strumpfove nabaviti.Baja_Zvjerka je napisao/la:Evo nam grada za par godina.. Sarajevo cijelo bice plavo bijelo..![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- RK Gradacac
- Kontakt:
Cuj ubice, koliko si ih nahvalio ja mislio oni BarcelonaDevil je napisao/la:
Da Vladimir Volkov,odlicno bek/krilo jedan od najboljih u timu Sheriffa.Ako se secate ja sam bio jedan od retkih ako ne i jedini koji je tvrdio da ce Sheriff da izbaci Dinamo u dve utakmice,a taj i ovaj Sheriff se vrlo malo kvalitetom razlikuju,ovoliki zaostatak za Daciom je posledica nekih drugih problema a ne igrackih.
Prvi golman ekipe im je Stoyanov,ocekivalo se mnogo vise od njega dok je igrao za juniore CSKA ali nikada nista,ima nekoliko poziva za Bugare.
U odbrani im je nezamenjiv Brankovic,prosao obilic,OFK,Partizan,bio 2 sezone u Zrinjkom i sada je tamo,uz nejga je i mladi Aleksandar Pesic prosao skolu Radnickog iz Nisa,a tu je i Slovenac Miral Samardzic iz Maribora dosao ali nije puno igrao u Sheriffu,a sada je tu i Marcel Metua pristigao iz Banata jedan od najboljih bekova koji je igrao prosle sezone u Srbiji iako je Banat bio druga liga.
Vezu drze Fred,Baca Nikolic,a u napadu Franca i Volas ubice.

Prolazimo sigurno nema sekirancije! Dajte Serif da se igramo...

010 ISN'T JUST A CODE
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sto smo samouvjereni u pm, pa ne igramo sa drinom iz zvornika pa da smo 100 % sigurni da prolazimoRK Gradacac je napisao/la:Cuj ubice, koliko si ih nahvalio ja mislio oni BarcelonaDevil je napisao/la:
Da Vladimir Volkov,odlicno bek/krilo jedan od najboljih u timu Sheriffa.Ako se secate ja sam bio jedan od retkih ako ne i jedini koji je tvrdio da ce Sheriff da izbaci Dinamo u dve utakmice,a taj i ovaj Sheriff se vrlo malo kvalitetom razlikuju,ovoliki zaostatak za Daciom je posledica nekih drugih problema a ne igrackih.
Prvi golman ekipe im je Stoyanov,ocekivalo se mnogo vise od njega dok je igrao za juniore CSKA ali nikada nista,ima nekoliko poziva za Bugare.
U odbrani im je nezamenjiv Brankovic,prosao obilic,OFK,Partizan,bio 2 sezone u Zrinjkom i sada je tamo,uz nejga je i mladi Aleksandar Pesic prosao skolu Radnickog iz Nisa,a tu je i Slovenac Miral Samardzic iz Maribora dosao ali nije puno igrao u Sheriffu,a sada je tu i Marcel Metua pristigao iz Banata jedan od najboljih bekova koji je igrao prosle sezone u Srbiji iako je Banat bio druga liga.
Vezu drze Fred,Baca Nikolic,a u napadu Franca i Volas ubice.![]()
Prolazimo sigurno nema sekirancije! Dajte Serif da se igramo...

Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.