Svojim obožavateljima - ozbiljno dečki. Evo par fotografija.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jel završeno sa njim, nek neko da izvorSenad_tm87 je napisao/la:Evo ovog Moralesa
http://www.transfermarkt.de/en/juan-man ... 14000.html
Na probi je u Medjugorju pa cemo vidjet sta ce biti...KB-TM87 je napisao/la:Jel završeno sa njim, nek neko da izvorSenad_tm87 je napisao/la:Evo ovog Moralesa
http://www.transfermarkt.de/en/juan-man ... 14000.html
Ne prosipaj se Hamo, to je isto kao da kažeš da Vojvodina nema nikakve šanse pored ZvezdeHamo je napisao/la:Dajte ljudi budite realni i recite da su nam šanse nikakve, a ne opet u oblacima letite.Ima li išta od Smajića
upravo to govorim! Serif je napustilo 6-7 standardnih igraca,i oni su mnogo slabiji nego prosle sezone! ovo je historijska sansa za Zeljeznicar,ako se kvalitetno pojacamo ubjedjen sam da ih mozemo proci! i onda u 3 pretkolu bi bili nosioci,uz malo srece eto nas u EL!..kako to lijepo zvuci...sad je sve na nama,ako dovedemo kvalitetna i ciljana pojacanja uz malo srece mozemo napraviti dosta toga u Evropi,a u domacoj ligi konanco osvojiti duplu krunu..gollum je napisao/la:Sad mi se žrijeb i ne čini tako loš kao u prvom trenutku. Sheriff jest dobro igrao prošle sezone, dobili su i Dinamo Kijev u grupi, sa Alkmaarom neriješeno, ali nije ovo baš ista ekipa.
Klub su napustili: Aleksandr Erokhin (desetka, njihov Zeba), Vladimir Volkov i Ognjen Vranješ (standardni bekovi), Edgars Gauracs (12 utakmica, 11 golova), Miloš Adamović i Nadson, a Dalibor Volaš je, ako se ne varam, posuđen Mariboru.
Nikavih posebnih pojačanja, ako sam dobro upratio, ali ima tu par dobrih mladih igrača koji prošle sezone nisu dobivali preveliku minutažu.
Jesu favoriti, ali može se igrati. Odlično je i to što bi bili nosioci u trećem pretkolu, otvorila bi se vrata Play-offa.
kako to mislis pomocu trikova ili na wild card mozdabosnas_ je napisao/la:upravo to govorim! Serif je napustilo 6-7 standardnih igraca,i oni su mnogo slabiji nego prosle sezone! ovo je historijska sansa za Zeljeznicar,ako se kvalitetno pojacamo ubjedjen sam da ih mozemo proci! i onda u 3 pretkolu bi bili nosioci,uz malo srece eto nas u EL!..kako to lijepo zvuci...sad je sve na nama,ako dovedemo kvalitetna i ciljana pojacanja uz malo srece mozemo napraviti dosta toga u Evropi,a u domacoj ligi konanco osvojiti duplu krunu..gollum je napisao/la:Sad mi se žrijeb i ne čini tako loš kao u prvom trenutku. Sheriff jest dobro igrao prošle sezone, dobili su i Dinamo Kijev u grupi, sa Alkmaarom neriješeno, ali nije ovo baš ista ekipa.
Klub su napustili: Aleksandr Erokhin (desetka, njihov Zeba), Vladimir Volkov i Ognjen Vranješ (standardni bekovi), Edgars Gauracs (12 utakmica, 11 golova), Miloš Adamović i Nadson, a Dalibor Volaš je, ako se ne varam, posuđen Mariboru.
Nikavih posebnih pojačanja, ako sam dobro upratio, ali ima tu par dobrih mladih igrača koji prošle sezone nisu dobivali preveliku minutažu.
Jesu favoriti, ali može se igrati. Odlično je i to što bi bili nosioci u trećem pretkolu, otvorila bi se vrata Play-offa.
Sheriff je nosioc, a ako izbaciš nosioca, šta budeš ti .... pogađaj ?padobranac1978 je napisao/la:samo da mi neko pojasni kako bi bili nosioci u trecem pretkolu,ako niste u drugom...
Jer, kako su meni rekli, ako njih prođemo "dobijamo" i njihov koeficijent, što kad bi se zbrojilo daje jedan fin ukupni koeficijent dovoljan da budemo nosioci.padobranac1978 je napisao/la:samo da mi neko pojasni kako bi bili nosioci u trecem pretkolu,ako niste u drugom...
Kako ti nije mrsko peglati se po našoj temi, bolje ti je idi skupljaj delegate da vas bude dovoljno na skupštini, RASPADATE SE JADAN NE BIO !hordas'87 je napisao/la:kako to mislis pomocu trikova ili na wild card mozdabosnas_ je napisao/la:upravo to govorim! Serif je napustilo 6-7 standardnih igraca,i oni su mnogo slabiji nego prosle sezone! ovo je historijska sansa za Zeljeznicar,ako se kvalitetno pojacamo ubjedjen sam da ih mozemo proci! i onda u 3 pretkolu bi bili nosioci,uz malo srece eto nas u EL!..kako to lijepo zvuci...sad je sve na nama,ako dovedemo kvalitetna i ciljana pojacanja uz malo srece mozemo napraviti dosta toga u Evropi,a u domacoj ligi konanco osvojiti duplu krunu..gollum je napisao/la:Sad mi se žrijeb i ne čini tako loš kao u prvom trenutku. Sheriff jest dobro igrao prošle sezone, dobili su i Dinamo Kijev u grupi, sa Alkmaarom neriješeno, ali nije ovo baš ista ekipa.
slagali su te ne vjeruj imTheDinoRules je napisao/la:Jer, kako su meni rekli, ako njih prođemo "dobijamo" i njihov koeficijent, što kad bi se zbrojilo daje jedan fin ukupni koeficijent dovoljan da budemo nosioci.padobranac1978 je napisao/la:samo da mi neko pojasni kako bi bili nosioci u trecem pretkolu,ako niste u drugom...
Ma oni su ti ko i pitari, režimski klubElegant je napisao/la:Mislim da je dovoljno da se pogleda "Sheriff Complex", to sve govori koliko su mocniji tim od nas !
http://www.fc-sheriff.com/eng/club/stadium
Glavni stadion 13 000 sjdecih mjesta, drugi stadion 8000 mjesta + atletska staza, 8 terena za treniranje, ZATVORENA dvorana ...
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Majestic-12 [Bot], Proximic i 50 gostiju.