GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Freddy Krueger
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Freddy Krueger » 20 jun 2011, 13:32

Galion je napisao/la:Pa i nisu loši, 2 makedonska reprezentativca, 4 azerbejdžanska, 1 uzbekistanski(na posudbi iz Rubina) i Emile Mpenza. Zadni put kad su igrali u Europi (2008.) izbacili Nitru i Germinal Beerschot, ugusto sa Vasluiem. Naravno da je Dinamo mnogo kvalitetniji, ali treba biti na oprezu jer su ovi jači od Pyunika, tu negdje sa Khazarom.

Zaboravio si spomenuti srbijanskog vratara Sašu Stamenkovića.......Sve u svemu nisu loša ekipa ali ne vjerujem da će Dinamo imati velikih problema.
"Welcome to prime time, bitch!"

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 jun 2011, 15:56

Mamić danas ranije napustio sjednicu u HNS-u jer je otišao sređivati posao oko Spahića.. navodno bi sve trebalo biti gotovo sutra ili prekosutra.
...što je više lome to je volim jače...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 jun 2011, 16:02

Imam osjecaj da ako dođe Spahic da bi Vrsaljko lako moga ici ca, nadam se da nije tako
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jun 2011, 16:12

Dinamo uvek izvuce nesta daleko da ide i nisu imali srece po pitanju toga ni ovaj put.
Neftchi kvalitetom smesna,meni je cak i cudo da su oni pored Qarabaga uzeli titulu,ali imaju ono sto imaju svi istocnjaci,usadjenu zelju za pobedom koja je mnogo kostala mnoge evropske ekipe i reprezentacije.

Dosao im je sada i Stamenkovic,dakle samo sutevi iz daljine i nesta ce uci jer je najnesigurni u tim sutevima i jendostavno ih ne zna braniti.
Sve ide na stranu Dinama i to se mora iskoristiti za jedan rutinski odradjen dvomec.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 jun 2011, 16:23

Tritolone je napisao/la:Imam osjecaj da ako dođe Spahic da bi Vrsaljko lako moga ici ca, nadam se da nije tako
Sumnjam.. ako će netko ići onda će to biti Badelj, nevezano za Spahića. Čisto sumnjam da će dobiti za Vrsaljka ovo ljeto koliko traži..

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 jun 2011, 16:45

Neznam kako ce uklopit u momcad Vidu, Tonela, Spahica i Vrsaljka. Jedan je visak i mora na klupu, to bi po trenutnoj formi trebao bit Vida, samo bojim se Maminja i njegovog utjecaja na Jurcica. Sigurno nece dozvolit da Vida sjedi na klupi posto je placen velikim novcima.

Moze i Sime igrat lijevo, ali ipak je puno bolji kad igra na desnoj strani.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 20 jun 2011, 17:12

Devil je napisao/la:Dinamo uvek izvuce nesta daleko da ide i nisu imali srece po pitanju toga ni ovaj put.
Neftchi kvalitetom smesna,meni je cak i cudo da su oni pored Qarabaga uzeli titulu,ali imaju ono sto imaju svi istocnjaci,usadjenu zelju za pobedom koja je mnogo kostala mnoge evropske ekipe i reprezentacije.

Dosao im je sada i Stamenkovic,dakle samo sutevi iz daljine i nesta ce uci jer je najnesigurni u tim sutevima i jendostavno ih ne zna braniti.
Sve ide na stranu Dinama i to se mora iskoristiti za jedan rutinski odradjen dvomec.
trebao je Maminjo ostavit jos malo Brezovca, njeg je Vaha i uzeo zbog tih dalekometni :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 20 jun 2011, 19:47

sta je se ovaj jurcic prepo neftcija a u ligu prvaka ma dvaput po 3-0,treba ovo dobit,dinamo ima strasnu ekipu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 jun 2011, 20:07

Tritolone je napisao/la:Neznam kako ce uklopit u momcad Vidu, Tonela, Spahica i Vrsaljka. Jedan je visak i mora na klupu, to bi po trenutnoj formi trebao bit Vida, samo bojim se Maminja i njegovog utjecaja na Jurcica. Sigurno nece dozvolit da Vida sjedi na klupi posto je placen velikim novcima.

Moze i Sime igrat lijevo, ali ipak je puno bolji kad igra na desnoj strani.
To su slatke muke. Vjerujem da će se igrači rotirati. A biti će sigurno i suspenzija/ozljeda tako da..

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 21 jun 2011, 11:36

na bwin.com kvota na prolaz Dinama 1.05, na prolaz Neftchija 8.0

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 21 jun 2011, 21:47

Rasikunti ugovori sa Bekićem i Vilom, a Mesarić je trajno Lokomotivin. ;)

Jurčić o

Leki:
- On je napravio točno ono što sam od njega tražio, kontrolirao je sredinu terena, okretao stranu. Takav mi treba u načinu igre koji ja želim uspostaviti, treba mi na sredini upravo takav tip igrača.
Alispahiću:
Velika je stvar da imamo u sredini terena tri takva igrača, Leku, Sammira i Badelja, očekujem da im se priključi i Alispahić. Ne podcjenjujem nikoga, a kamoli njegove prijašnje trenere, ali ovo su za njega šok pripreme. Ovo je ipak Dinamo, malo veća dimenzija.
napadačima:
Prije dvije godine sam imao Mandžukića, sad nemam igrača takve individualne vrijednosti. Zato ću ga pokušati nadomjestiti sinergijom dva klasna napadača. Mislim da ne mogu puno pogriješiti bilo koga da stavim, Beqiraj, Krstanović, Rukavina i Sylvestr su odlični igrači

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 21 jun 2011, 23:06

Još se rješit Carlosa i ekstra ;)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 21 jun 2011, 23:09

Galion je napisao/la:Još se rješit Carlosa i ekstra ;)
Dolazi vama na posudbu.. :mrgreen:

Carlos je bolji od Barbarića..

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 22 jun 2011, 00:06

Nemoj der ga nama :lol:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 jun 2011, 10:43

Galion je napisao/la:Nemoj der ga nama :lol:
Nije Carlos tako loš kakav je bio.. sad dok je bio u Zagrebu bio im je ponajbolji igrač i držao cijelu obranu.. dosta je se popravio za razliku od prošlih sezona u Dinamu.
Bolji je i sigurniji od Barbarića kojeg amateri iz onog slovenskog niželigaša izbacuju kao malo dijete. :D

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 22 jun 2011, 12:41

Barbarić mi se nije nimalo svidio kad sam ga lani gledao pa mi ništa ne znači što je Carlos bolji od njeg. Ali ove godine sam siguran da bi Dinamo prvenstvo osvojio sa 2. sastavom, tj. bez 11 najboljih igrača!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 jun 2011, 13:28

Jedino po meni gdje jos skripi je mjesto golmana.
Kelava jeste bolji nego prethodnih sezona ali Dinamo sa ovakvom astronomskom ekipom zasluzuje jaceg i pouzdanijeg golmana za Eu pohode.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 jun 2011, 13:36

S'a fali Kelavi, komotno bi ga vec trebalo gurati u A reprezentaciju, na vrijeme.
...Život za Široki...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 jun 2011, 13:39

Ma trener je najslabija karika Dinama.. Al haj, možda su Jurčiću u međuvremenu narasla muda. Možda, mu ovaj put Mamić neće diktirati sastav, možda
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 jun 2011, 13:43

ŠB_Fidelis je napisao/la:S'a fali Kelavi, komotno bi ga vec trebalo gurati u A reprezentaciju, na vrijeme.
Ma pusti padobrance.

Kelava koji je odlično branio u Europi, obranio penal Senni, rekorder po minutama bez primljenog gola u HNL-u, golman koji je blizu reprezentacije.. prije bi zamjenio Badelja nego Ivana!
VanBasten je napisao/la:Ma trener je najslabija karika Dinama.. Al haj, možda su Jurčiću u međuvremenu narasla muda. Možda, mu ovaj put Mamić neće diktirati sastav, možda
S ovim se slažem. Jurčić je prosječni hrvatski trener.. da je barem Cico došao ili ostao Vaha, eventualno Kuže. Ali Jurčić nikako nije najbolja opcija.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.