FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

edulle
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la edulle » 20 jun 2011, 11:53

voza ga,,, :D,,,, primjetio sam i auru extra,, :D

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 20 jun 2011, 12:07

Nakon odlaska Leonarda s klupe nogometnog giganta Intera, predsjednik Massimo Moratti odlučan je u namjeri da ovoga ljeta to bude i zadnji odlazak sa San Sira...

Douglas Maicon, Wesley Sneijder i Samuel Eto'o trojica su igrača koje se povezivalo s odlaskom iz kluba ovog ljeta, ali izgleda da se to neće dogoditi.

- Razgovarao sam sa svom trojicom i svi su mi rekli da žele ostati u klubu – izjavio je Moratti za La Gazzettu dello Sport.

Maicona se povezivalo sa Real Madridom, Chelsea i Manchester United love Sneijdera, dok Eto'a želi nekoliko engleskih premierligaša.

- Razdoblje je transfera, koncentrirani smo na sve i svakog – komentirao je Moratti eventualna ovoljetna pojačanja

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 20 jun 2011, 14:11

Saras Spa. je napisao/la:Nakon odlaska Leonarda s klupe nogometnog giganta Intera, predsjednik Massimo Moratti odlučan je u namjeri da ovoga ljeta to bude i zadnji odlazak sa San Sira...

Douglas Maicon, Wesley Sneijder i Samuel Eto'o trojica su igrača koje se povezivalo s odlaskom iz kluba ovog ljeta, ali izgleda da se to neće dogoditi.

- Razgovarao sam sa svom trojicom i svi su mi rekli da žele ostati u klubu – izjavio je Moratti za La Gazzettu dello Sport.

Maicona se povezivalo sa Real Madridom, Chelsea i Manchester United love Sneijdera, dok Eto'a želi nekoliko engleskih premierligaša.

- Razdoblje je transfera, koncentrirani smo na sve i svakog – komentirao je Moratti eventualna ovoljetna pojačanja
Fino, fino :]
#samoRudar #zauvijek

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 20 jun 2011, 14:23

Na današnji dan , prije 14 godina, stigao Ronaldo u Inter.....

Branca nije htio da kaže pravi razlog odbijenice AVB , jer je Chelsea bio brži i već su dogovorili prelazak u London.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 20 jun 2011, 14:26

Na danasnji dan smo kupili Ronalda (97) mislim ,,a sto se tice ostali desavanja u clubu : nakon sto je psg poslao ponudu za Et"o ,on je naravno odbio ovu ponudu ,jer je vec izjavio da ostaje a pored njega Maicon ,sneijder i dugo ne spominjani J Cezar,,pored ovoga javljaju se razne ideje kao sto su iskorist ˇ"polovice" ugovora raznih igraca poput Vivana ,,destra ,Andreoli ..itd ..u svrhu dovodenja Criscita ,,ramireza ..i slicnih ,,a vidjecemo sta bi moglo da bude od ovoga ,,a pohlepni Pozo izjavio da apsolutno nista nije gotovo za Sancheza ,,njegova cijena iznosi vrtoglavih 50 mil ..s tim da ga interesuju kompenzacije a ne samo lova ( ma nek se sutne u guzicu ,,seronja ;) ) a evo i pregled prijateljskih utakmica koje nas ocekuju ,,(prevod je sa g.t ,pa nemojte sta "zahaturit" ):
!nter će otvoriti 2011/2012 sezonu u Pinzolo 10. srpnja.Prvo izdanje zakazano je za 14 protiv predstavnik serije D, nakon čega slijedi još jedan prijateljski s Mezzocorona 17.Mi ćemo početi da se ozbiljno u utakmicu s Borussia Dortmund i Galatasaray, odmah nakon završetka povlačenja, 24. ili 25. srpnja.Nakon Superkup u Pekingu protiv Milana, Inter će se suočiti Malagi, 14. kolovoz kod kuće, a onda će vidjeti sa AC Milana i Juventusa, 18, od Trofeo Tim.Trofeo Pirelli je još treba utvrditi.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 20 jun 2011, 14:28

Mister No je napisao/la:Na današnji dan , prije 14 godina, stigao Ronaldo u Inter.....

Branca nije htio da kaže pravi razlog odbijenice AVB , jer je Chelsea bio brži i već su dogovorili prelazak u London.
A bio mi duzi text u sec si me preduhitrio za ronalda 8-) ,,a sto se tice dolaska avb u chelsea to bi onda znacilo da Hidinig dolazi nama ,sto po meni je dobro rjesenje ,ne idealno tipa Mourinho al sasvim solidno .
IO SONO INTERISTA

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 20 jun 2011, 14:37

SKY i Di Marzio javljaju da se pregovara sa EFF oko Capella, kao da je navodno dogovoreno sa Fabiom odnosno on je pristao, još se čeka dogovor sa EFF...
Ko će ga više znati šta je tačno.
@warden
Mislim da Hiddink ostaje u Turskoj...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 20 jun 2011, 15:16

Matrix odlazi nakon 10 godina, dogovoren raskid ugovora.
Sretno legendo, gdje god odeš....

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 20 jun 2011, 15:49

Mister No je napisao/la:SKY i Di Marzio javljaju da se pregovara sa EFF oko Capella, kao da je navodno dogovoreno sa Fabiom odnosno on je pristao, još se čeka dogovor sa EFF...
Ko će ga više znati šta je tačno.
@warden
Mislim da Hiddink ostaje u Turskoj...
Ma najavili su dobrog trenera .Tri imena se vezu za nas, nakon nemogucnosti dolaska avb to su :spalleti ,hiddink i cappelo pa sad vidjecemo ,,iskrreno mene sve 3 imena odgovoraju al sad ,da li ce bit sta od ovoga vidjet cemo .
IO SONO INTERISTA

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 20 jun 2011, 16:27

Materazzi, addio all’Inter
Šteta pa nije dobro namlatio Ballotelija nakon bacanja svetog dresa nakon meča sa Barcom.
Ako me sjećanje dobro služi, Brocchi je stradao od njegove pesnice prije nekih 7-8 godina....

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 jun 2011, 16:32

Mister No je napisao/la:Materazzi, addio all’Inter
Šteta pa nije dobro namlatio Ballotelija nakon bacanja svetog dresa nakon meča sa Barcom.
Ako me sjećanje dobro služi, Brocchi je stradao od njegove pesnice prije nekih 7-8 godina....
Nije Brocchi, nego Cirilo i tadasnji trener Siene...

Sisao na teren i razvalio ih, a da uopce nije igrao tu utakmicu :lol: :roll:

Ako na taj događaj mislis...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 20 jun 2011, 16:33

Danas imamo jos jednu dobru ,provjerenu i od velikog znacaja vijest ;........................................................prestigli smo Milan po broju str :mrgreen:
IO SONO INTERISTA

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 20 jun 2011, 16:38

sarajlija89 je napisao/la:
Mister No je napisao/la:Materazzi, addio all’Inter
Nije Brocchi, nego Cirilo i tadasnji trener Siene...

Sisao na teren i razvalio ih, a da uopce nije igrao tu utakmicu :lol: :roll:

Ako na taj događaj mislis...
Jeste to je taj događaj, malo sam zaboravio aktere.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 20 jun 2011, 16:38

ide vjerovatno jos negdje odraditi jednu godinu ako nadje sta, a onde se opet vraca u klub na neku gotivnu poziciju...

[youtube][/youtube]

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 jun 2011, 17:11

Matrix je legenda i hvala mu na svemu sto je uradio za Inter. 8-)

Danas je Capello prvi favorit za trenera.Cisto sumnjam da cemo ga uspjet "ukrast" englezima.

Alexis izgleda definitivno u Barcu. :( Al brat bratu previse je ovih 28 miliona + bonusi i Jeffren.Ne bi mi toliko nikad mogli ponudit.

Izgleda da smo pretekli Milan i dogovorili se sa Genoa-om za Kucku (ali tek od iduce sezone)...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 20 jun 2011, 17:18

materazzi mi je oduvijek bio drag igrac i hvala mu na svemu...(kad se sjetim onu masku kad je stavio :lol: )
a sto se tice fabia mislim da ni on nece preuzeti inter jednostavno mislim da ga englezi nece pustiti da ode ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 jun 2011, 17:22

Ma nece Capello u Inter, ne treba mu to....a davao je neke izjave kao tipa "MIlan je prvi pravi sampion nakon Calciopolija" , "Posteno sam osvojio sa Juventusom dvije titule"....nije red kod neprijatelja da ide... :P

valjda covjek ne voli Inter :mrgreen: Mada, govorio je on kako nikada Juventus ne bi vodio :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 20 jun 2011, 17:24

Kupit cu dres od Kucke :lol: :lol:

znaci situacija je - AVB- brisi, Bielsa - brisi, Miha - brisi, Capello - brisi slobodno

ostaju kao opcije Hiddink, Spalletti, Zenga, Rossi, Gasperini i onaj na kojeg niko ne racuna osim mene izgleda ( :mrgreen: ) - Baresi

samo to rijesite sto prije, molim vas...
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 jun 2011, 17:28

Hiddink - brisi :mrgreen: Spalletti - brisi (al eto ostavi 5% sansi)...Rossi,Gasperini ???

Ovi nasi su najavili da bi se do sredine sedmice trebo znat trener.Za Capella ce sve bit poznato u naredna 24 sata...

Ma i ja bih stavio Baresia i cao djaci.ha ya :roll:

Capella ne da FA...nisam iznenadjen :lol: Idemo dalje :mrgreen:

Moratti : " Novi trener ? Ne znam nista,pitajte Brancu koji mi se jos uvijek nije javio.Danas nisam bio u mogucnosti da pratim novosti oko novog trenera".

Mah ja bih od ovih sto je ostalo samo Rossia ili Baresia.
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 20 jun 2011, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 20 jun 2011, 18:14

ma i ja bi Baresija, gasperini mi je mutan jer on zna samo za 3-4-3 :roll: al mora se priznati Genoa je fino igrala pod njegovim vodstvom, al Genoa je jedno, Inter je nesto sasvim drugo

kao najnovije pojacanje pominje se Pablo Osvaldo iz Espanyola :lol:

poznavaoci Serie A sjetit ce ga se kao grijaca klupe iz Fiorentine :roll:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.