Leeds United Football Club

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

CLS
Kontakt:

Re: Leeds United Football Club

Post Postao/la CLS » 16 jun 2011, 14:18

Hardly the biggest surprise in the world but Tottenham Hotspur have confirmed Jonathan Woodgate will be leaving the club on a free transfer. Woodgate has been linked with a return to Leeds United.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 16 jun 2011, 20:13

CLS je napisao/la:Hardly the biggest surprise in the world but Tottenham Hotspur have confirmed Jonathan Woodgate will be leaving the club on a free transfer. Woodgate has been linked with a return to Leeds United.
Evo i ja upravo citam. Tesko je bilo sta reci o tome jer Woody je povrijeđen zadnjih par sezona. Ako bi nekako sredio fitness, imali bi odlican stoperski par Woodgate-Kisnorbo.

http://www.leedsunited.com/news/2011061 ... 85_2377217

U prvom kolu Carling Cupa igramo Yorkshire derbi protiv Bradforda na Elland Roadu. Utakmica ce se igrati nekoliko dana poslije prvog kola Championshipa (utorak ili srijedu).

Evo sta kaze Grayson:

"It's a great draw for both sides," said the United.

"I'm good friends with Peter Jackson who's just got the job at Bradford and I would think he will be pleased.

"There's the local rivalry aspect and it's a good game to have during the first week of the season.

"Any game at that stage of the season, whether it's high profile or low profile, is good for the players because they are building relationships and need to play games.

"It should also attract a decent crowd with a good atmosphere so it's a game we'll be looking forward to."
Side before self

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 17 jun 2011, 08:59

Jeli iko zna kad ce se znati parovi 1.kola Premiershipa i Championshipa,kada bi bilo izvlačenje parova???

WE ARE LEEDS!!!!!!! :D

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 17 jun 2011, 09:12

For millions of supporters, the next year of their lives is about to be decided with the release of the fixture lists for the 2011/12 campaign.

These will be announced on this site at 9am (BST) on Friday 17th June so make sure you log on then for full details.
http://www.premierleague.com/page/Headl ... 26,00.html
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 17 jun 2011, 10:52

CLS je napisao/la:For millions of supporters, the next year of their lives is about to be decided with the release of the fixture lists for the 2011/12 campaign.

These will be announced on this site at 9am (BST) on Friday 17th June so make sure you log on then for full details.
http://www.premierleague.com/page/Headl ... 26,00.html
Fala... :D :D

WE ARE LEEDS!!!!!!

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 17 jun 2011, 10:56

http://www.football-league.co.uk/champi ... 22_2377375

Southampton-Leeds United 06.08.2011

WE ARE LEEDS!!!

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 18 jun 2011, 00:00

woodgate u championshipu i s jednom nogom je klasa...neka opcija pay as you play ili s bonusima je ok..woody je trenutno skoro fit :D
s njim na stoperu i sa smithom na zadnjem veznom ako su zdravi to ti je 30 primljenih golova manje...

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 18 jun 2011, 02:08

gloryhunter je napisao/la:woodgate u championshipu i s jednom nogom je klasa...neka opcija pay as you play ili s bonusima je ok..woody je trenutno skoro fit :D
s njim na stoperu i sa smithom na zadnjem veznom ako su zdravi to ti je 30 primljenih golova manje...
Slazem se potpuno. Al' ako su zdravi :D :D

Evo i rasporeda utakmica za cijelu sezonu:

http://www.leedsunited.com/page/Fixture ... 73,00.html

Po meni imamo tekaz raspored na pocetku. Soton u gostima je vrlo tezak mec, a vec u drugom kolu igramo sa Midlesbroughom koji ce biti mnogo opasniji no sto je bio protekle sezone. U 4. kolu igramo protiv prvog favorita lige West Hama na Upton Parku, a august mjesec zavrsavamo gostovanjem na Portman Roadu kod Ipswicha.
Sto se tice Yorkshire derbija, prvi igramo vec u 3. kolu protiv Hulla na Ellandu, zatim protiv Doncastera 15. oktobra i 26. novembra protiv Barnsleya (to je u prvom dijelu sezone).

Sezonu zavrsavamo opet veoma teskim rasporedom. U 44. kolu gostujemo Blackpoolu(jedan od potajnih favorita za povratak u PL), u 45. kolu idemo Cardiffu, a u posljednjem kolu cekamo drugog favorita lige, Leicester City.

Bice ovo mnogo teza sezona nego protekla. Tu je najmanje 5. timova koji su trenutno mnogo jaci od nas. Mi moramo dovesti barem tri provjerena PL igraca ako zelimo ganjati play off ili automatic promotion. Brine me tezak raspored na pocetku sezone i vec podsjeca na onu kad smo ispali u League One. U Championshipu je mala razlika između osrednjih timova i losim startom sezone dosta kvalitetnije ekipe od nekih drugih, mogu da se bore za opstanak. Međutim, tada smo na klupi imali debilnog Blackwella i vjerujem da SG ima recept za dobar start na pocetku. S jedne strane treba gledati i pozitivno jer se nas prilicno mladi tim adaptirao na drugu ligu. Snodgrass, Gradel, Becchio, Howson i ostali sada imaju iskustvo igranja u ovoj ligi sto je veoma bitno sa psiholoskog aspekta ekipe.

Sto se tice prognoze, tesko je u ovom trenutku bilo sta reci obzirom na cinjenicu da nismo doveli ni jedno pojacanje. Tek za dva mjeseca znat cemo svoj domet.

Za kraj, evo jedne legendardne pobjede na St. Marry'u iz 2005. godine. Preokret sa 3-0 na 3-4 na juznoj obali :D

[youtube][/youtube]
Side before self

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 18 jun 2011, 09:41

Vidjet cemo kako cemo počet na početku....duga je sezona.....46.kola ima sada je na nama da cekamo
da nas obraduje nas "PREDSJEDNIK" Ken Bates sa nekim kvalitetnim pojacanjima....jer ako ne dovedemo
neke igrace tesko da se možemo nadat i play-off-u bit ce tesko tu ima mnogo dobrih ekipa
vec sam reko jedna od najzanimljivijih sezona u povjesti Championshipa po meni......
West Ham bi se mogao vratit jer vec sad su doveli dva kvalitetna igraca Abdoulayea Fayea iz Stokea i Kevin Nolan
iz Newcastlea....a ima tu dosta još dobri ekipa stvarno tesko bi se moglo prognozirat
ko bi mogo direktno uc u Premiership bit ce sve podjednako nebih se cudio da u posljednjem kolu
10.ekipa na tablici može imat sanse za ulazak u play-off...bit ce ludo...MOT :D :D

WE ARE LEEDS!!!

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 18 jun 2011, 09:51

mexy_whites je napisao/la:
gloryhunter je napisao/la:woodgate u championshipu i s jednom nogom je klasa...neka opcija pay as you play ili s bonusima je ok..woody je trenutno skoro fit :D
Slazem se potpuno. Al' ako su zdravi :D :D

Evo i rasporeda utakmica za cijelu sezonu:

http://www.leedsunited.com/page/Fixture ... 73,00.html

Po meni imamo tekaz raspored na pocetku. Soton u gostima je vrlo tezak mec, a vec u drugom kolu igramo sa Midlesbroughom koji ce biti mnogo opasniji no sto je bio protekle sezone. U 4. kolu igramo protiv prvog favorita lige West Hama na Upton Parku, a august mjesec zavrsavamo gostovanjem na Portman Roadu kod Ipswicha.
Sto se tice Yorkshire derbija, prvi igramo vec u 3. kolu protiv Hulla na Ellandu, zatim protiv Doncastera 15. oktobra i 26. novembra protiv Barnsleya (to je u prvom dijelu sezone).

Sezonu zavrsavamo opet veoma teskim rasporedom. U 44. kolu gostujemo Blackpoolu(jedan od potajnih favorita za povratak u PL), u 45. kolu idemo Cardiffu, a u posljednjem kolu cekamo drugog favorita lige, Leicester City.

Bice ovo mnogo teza sezona nego protekla. Tu je najmanje 5. timova koji su trenutno mnogo jaci od nas. Mi moramo dovesti barem tri provjerena PL igraca ako zelimo ganjati play off ili automatic promotion. Brine me tezak raspored na pocetku sezone i vec podsjeca na onu kad smo ispali u League One. U Championshipu je mala razlika između osrednjih timova i losim startom sezone dosta kvalitetnije ekipe od nekih drugih, mogu da se bore za opstanak. Međutim, tada smo na klupi imali debilnog Blackwella i vjerujem da SG ima recept za dobar start na pocetku. S jedne strane treba gledati i pozitivno jer se nas prilicno mladi tim adaptirao na drugu ligu. Snodgrass, Gradel, Becchio, Howson i ostali sada imaju iskustvo igranja u ovoj ligi sto je veoma bitno sa psiholoskog aspekta ekipe.

Sto se tice prognoze, tesko je u ovom trenutku bilo sta reci obzirom na cinjenicu da nismo doveli ni jedno pojacanje. Tek za dva mjeseca znat cemo svoj domet.

Za kraj, evo jedne legendardne pobjede na St. Marry'u iz 2005. godine. Preokret sa 3-0 na 3-4 na juznoj obali :D

[youtube][/youtube]
Ove se utakmice sjecam na toj utakmici sam digao neku vecu lovu na kladionici....i ako sam na poluvremenu bacio listić u kantu za smece....nakon utakmice morao sam kopat po smecu da dođem do dobitnoga listića...stvarno luda utakmica.. :D :D :D

WE ARE LEEDS!!!!

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 20 jun 2011, 16:34

http://www.leedsunited.com/news/2011062 ... 85_2379185

Nevjerovatno! Leeds je prihvatio ponudu Leicestera za golmana Kaspera Schmeichela. Pokazujemo neambicioznost i to me jako nervira. Grayson pravda prihvat ponude time sto je Dancu ostala jedna godina ugovora i da je iz razgovora s agentom shvatio da ce isti tesko produziti. Mislim da je Bates ovo sve odradio, cigan glupi.
Side before self

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 21 jun 2011, 17:07

Najbolje bi bilo dovesti svu trojicu. Smith i Bowyer po mojoj procjeni mogu igrati bez problema i nece se ozljedit. A Woody je skoro fit, i zbog ravnoteze u svemiru konacno bi trebao odigrati nesto u kontinuitetu. :lol:

...............Becchio
Gradel................ Snodgrass
Bowyer.........Smith........???
???......Kisnorbo....Woodgate.....???
..............Westwood.............

malo obranu, onda malo zamjena za ove igrace i to bi bilo to....

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 22 jun 2011, 19:55

A Howson? :D

Bowyer bi dobro dosao kao i Woodgate. Vjerovatno i Smudger al' citam da je tesko ostvarivo jer mu je plata oko 60k u Newcastleu. To je Batesu smrt :D
Side before self

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 22 jun 2011, 23:01

mexy_whites je napisao/la:A Howson? :D

Bowyer bi dobro dosao kao i Woodgate. Vjerovatno i Smudger al' citam da je tesko ostvarivo jer mu je plata oko 60k u Newcastleu. To je Batesu smrt :D
da i howson znam da sam nekog zaboravio..
znaci
...............becchio.....
gradel...................snodgrass
bowyer.........smith......howson......
????.......kisnorbo....woodgate....???
.............???.............

pa evo prodan je golman, a smith bi mislim pristao na 20k plus bonusi plus bonus za povratak u premierligu...isto tako i ostala dvojica.....
nesto se valjda zaradilo od prosle sezone...nema odstete....

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 23 jun 2011, 02:16

Čitam da treba da nam dođe Rachubka iz Blackpoola. Nadam se da je to no.2. golman, jer bi bilo apsurdno da on zamijeni Schmeichela. Westwood je na korak od Sunderlanda tako da se moramo okrenuti drugim metama. Spominjao se i Jason Brown kome je istekao ugovor s Blackburnom, ali i on je nedovoljno kvalitetan za prvog golmana.

Ja bih najvise volio da dovedemo Alexa Smithiesa iz Huddersa, al' i oni će željeti odštetu do 1m funti. S nama se još povezuju i Tomasz Kuzsczak(ili kako se vec pise xD), Lee Camp i Dorus De Vries.

Što se tiče desnog beka, bilo bi dobro vratiti Erica Lichaja iz Ville, a na desnoj strani dati priliku Aidyu Whiteu.
Side before self

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 23 jun 2011, 13:33

http://www.teamtalk.com/leeds-united/70 ... Schmeichel

**** li vam familiju i tebi Graysone i Batesu...Otjeraše nam jednog on najboljih igrača prošle sezone. Sad kao kriv on što je Grayson im'o debile u odbrani. Puu cigani.

E moj Graysone koja si ti marioneta u Batesovim rukama. Razočaran sam.
Side before self

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 23 jun 2011, 14:00

mexy_whites je napisao/la:http://www.teamtalk.com/leeds-united/70 ... Schmeichel

**** li vam familiju i tebi Graysone i Batesu...Otjeraše nam jednog on najboljih igrača prošle sezone. Sad kao kriv on što je Grayson im'o debile u odbrani. Puu cigani.

E moj Graysone koja si ti marioneta u Batesovim rukama. Razočaran sam.
:lol: za leeds bi i mike ashley bio kao premija...

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 23 jun 2011, 14:19

Vi makar trošite pa kol'ko god dobro je :) Ovaj naš cigan samo trpa pare u džep. Sjećam se kad smo prodali Delpha u Aston Villu za 6-8 miliona funti, lik je potrošio nekih 700 000 funti na transfere. Evo sad se prep'o da Schmeichel slučajno neće izjavit da ipak ostaje pa će izgubit 1.5 miliona funti. Čuj Rachubka da ga zamijeni :S
Side before self

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 jun 2011, 14:22

Joj fakat se ne zna ko ima goreg vlasnika, majke mi. :lol: Dobro, sada Ashley možda malo i rezonski razmišlja (rekao je da ne želi tridesetogodišnjake u ekipi, barem ne kao prinove), al' kod vas je baš neka gongola. Vidjeh da si i ti pis'o, a pronađoh na još nekim siteovima da je Smith moguća akvizicija. Mislim da bi on pristao na smanjenje plate, jer teško da on može igrati u Premiershipu (žalosno, al' istini se mora pogledati u oči). S druge strane, vama bi Alan dobrano pomog'o, al' pitanje je da l' će se ovo desiti.

Jbm ti svakakve mozgove koji dođu do miliona i syebu sve živo u klubu. :x
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 23 jun 2011, 16:01

Smith says he wants to remain at Newcastle for the final year of his deal and fight for a first-team place under manager Alan Pardew.

Pa naravno tko bi se lud odrekao 60k tjedno. Tek mu je 30godina, povratak u Leeds moze pricekati :lol:

slika

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.