Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Fino, fino :]Saras Spa. je napisao/la:Nakon odlaska Leonarda s klupe nogometnog giganta Intera, predsjednik Massimo Moratti odlučan je u namjeri da ovoga ljeta to bude i zadnji odlazak sa San Sira...
Douglas Maicon, Wesley Sneijder i Samuel Eto'o trojica su igrača koje se povezivalo s odlaskom iz kluba ovog ljeta, ali izgleda da se to neće dogoditi.
- Razgovarao sam sa svom trojicom i svi su mi rekli da žele ostati u klubu – izjavio je Moratti za La Gazzettu dello Sport.
Maicona se povezivalo sa Real Madridom, Chelsea i Manchester United love Sneijdera, dok Eto'a želi nekoliko engleskih premierligaša.
- Razdoblje je transfera, koncentrirani smo na sve i svakog – komentirao je Moratti eventualna ovoljetna pojačanja
A bio mi duzi text u sec si me preduhitrio za ronaldaMister No je napisao/la:Na današnji dan , prije 14 godina, stigao Ronaldo u Inter.....
Branca nije htio da kaže pravi razlog odbijenice AVB , jer je Chelsea bio brži i već su dogovorili prelazak u London.
Ma najavili su dobrog trenera .Tri imena se vezu za nas, nakon nemogucnosti dolaska avb to su :spalleti ,hiddink i cappelo pa sad vidjecemo ,,iskrreno mene sve 3 imena odgovoraju al sad ,da li ce bit sta od ovoga vidjet cemo .Mister No je napisao/la:SKY i Di Marzio javljaju da se pregovara sa EFF oko Capella, kao da je navodno dogovoreno sa Fabiom odnosno on je pristao, još se čeka dogovor sa EFF...
Ko će ga više znati šta je tačno.
@warden
Mislim da Hiddink ostaje u Turskoj...
Nije Brocchi, nego Cirilo i tadasnji trener Siene...Mister No je napisao/la:Materazzi, addio all’Inter
Šteta pa nije dobro namlatio Ballotelija nakon bacanja svetog dresa nakon meča sa Barcom.
Ako me sjećanje dobro služi, Brocchi je stradao od njegove pesnice prije nekih 7-8 godina....
Jeste to je taj događaj, malo sam zaboravio aktere.sarajlija89 je napisao/la:Nije Brocchi, nego Cirilo i tadasnji trener Siene...Mister No je napisao/la:Materazzi, addio all’Inter
Šteta pa nije dobro namlatio Ballotelija nakon bacanja svetog dresa nakon meča sa Barcom.
Ako me sjećanje dobro služi, Brocchi je stradao od njegove pesnice prije nekih 7-8 godina....
Sisao na teren i razvalio ih, a da uopce nije igrao tu utakmicu![]()
![]()
Ako na taj događaj mislis...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.