FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta ste pic.ke,k'o da smo dobili Mancester City jbt,koji **** cemo dalje ic ako ne mozemo bijednog Sherifa dobiti,covjece,Moldavski Serif,jaooo... :ugeek:
Rotor Volgograd...
Ovo više nije da nemamo sreće već jednostavno sve je namješteno. Moldavski klub, neko bi rekao debili a oni prošle godine Dinamo izbacili.
FEDERER= KLOC
- kosewsko hill
- Kontakt:
Polahko ba ljudi, šta ste odmah zakukali
protivnik nam je negdje u sredini po težini što smo mogli dobiti, neće biti nimalo lahko ali ima prostora za optimizam 

Željo - My first love!!!
Kad je moldavija igrala fudbal ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Sheriff igra defanzivan nogomet i zato je tvrd orah za Dinamo, Spartu Prag i ostale, ali nije siguran protiv Albanaca kamoli protiv Želje. Igram na vas na kladionici i uvjeren sam da ćete proći ako ćete imati iole pristojnu ekipu 

-
- Kontakt:
joj ovdje glupana ovih,bolje da smo dobili izraelce,dobili smo opet jednog od protivnika protiv kojih se mozemo nadigravati...idemo po to trece pretkolo sa jos nekim pojacanjem!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- Capt_Billy
- Kontakt:
JE li mozemo igrati drugi krug na Grbavici???
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Iker C je napisao/la:Ovo više nije da nemamo sreće već jednostavno sve je namješteno. Moldavski klub, neko bi rekao debili a oni prošle godine Dinamo izbacili.
raznijeli fenerbahce i twente:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ispade naša momčad skuplja od njihove
Nego, kakvi su im ovi igrači, jel neko upoznat s njihovim kadrom ?
http://www.transfermarkt.de/de/sheriff- ... _2481.html

Nego, kakvi su im ovi igrači, jel neko upoznat s njihovim kadrom ?
http://www.transfermarkt.de/de/sheriff- ... _2481.html
Vraga na Grbavici, na Hadisonu... ne znam šta da mislim, mogli smo bolje proći, ali kako nas je sve išlo danas nije ni čudo što je ovako ispalo... Sheriff nakon 8 godina nije bio prvak i valjda to znači da su malo ispuhali, a ako uzmemo u obzir da je to ipak Moldavska liga, onda se nadam da su dobro ispuhali... ja vjerujem u prolaz, ali daleko od toga da sam ubijeđen...elninho_resTO je napisao/la:prva na grbavici
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Pa brate samo im stadion pogledaj , oni su trenutno za nas Man citydemir44 je napisao/la:Sta ste pic.ke,k'o da smo dobili Mancester City jbt,koji **** cemo dalje ic ako ne mozemo bijednog Sherifa dobiti,covjece,Moldavski Serif,jaooo... :ugeek:

Željezničar za život cijeli !
Serif je prosle godine namucio Dinamo,to stoji...ali oni su sada podmladili ekipu,otisli su im neki vazni igraci,medju njima i nas Ognjen Vranjes...tako da mislim da smo mogli proci puno gore! uz adekvatna pojacanja,i dobre pripreme mozemo ih pobjediti u Sarajevu,a onda u revansu pokusati izboriti 3 pretkolo EL! sretno nam!
Najgori moguci protivnik
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
eeeeeee ne mogu vjerovat vise pa **** ti istocni blok i sve
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Taj moldavski Serif ima veci budzet nego prva tri kluba PL BIH zajedno...
Prosle godine izbacise Dinamo u Zagrebu, mislim da su jako nezgodni i dobri, ali kako god, znamo da ste vi sa tradicijom i najbolji u ovom dijelu evrope 

Šanse su ravne nuli za prolaz dalje , dobili smo teškog protivnika defintivno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nije moglo gore,igrali lp prosle god .........baksuzi smo al bas.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nešto kukate, ovo-ono, bolje što igramo protiv ovih nego jevreja...
Možemo ih izbaciti 100 %...
Ja sam poprilično optimističan...
Njihov stil igre nam najviše i odgovara...samo se dobro pripremiti...isto tako drago mi je što igramo prvu kući, važno je neprimiti gol, a zabit ćemo 1 sigurno...
Možemo ih izbaciti 100 %...
Ja sam poprilično optimističan...
Njihov stil igre nam najviše i odgovara...samo se dobro pripremiti...isto tako drago mi je što igramo prvu kući, važno je neprimiti gol, a zabit ćemo 1 sigurno...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Prvak moldavske lige im je pobjegao 30 bodova.
Nije ovaj tim ni blizu onog lanjskog koji je pravi sranya po Europi. 

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Težak protivnik...ali prolazimo 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 106 gostiju.