FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta ste se nakačili svi, sad mi štopa 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Za sat pocinje dok se pripreme grupe znaci u 2 i 20
---Skinhedi oko mene skankuju...
Ko ce cekati jos sat vremena 

ozbiljnotarpi do bagro 2 je napisao/la:Za sat pocinje dok se pripreme grupe znaci u 2 i 20

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- sarajlija89
- Kontakt:
Valjda cemo nekog laganog dobit, a onda u 3. kolu nekog giganta poput Rome ili Atletica
Ali, samo da je ovo proc...ima stvarno zajebanih protivnika, mnogo zajebanih...valjda nekog od ovih amatera izvucemo..

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
bgm...adnanhz je napisao/la:ozbiljnotarpi do bagro 2 je napisao/la:Za sat pocinje dok se pripreme grupe znaci u 2 i 20
---Skinhedi oko mene skankuju...
**** ih sat vremena, šta će im toliko koji klinac : 

- Freddy Krueger
- Kontakt:
Pa ja bi bolje organizovao cuj jos sat vremena , nigdje nisam otisao da bi gledao ovo izvlacenje i sad jos moram cekat 

adnanhz je napisao/la:Pa ja bi bolje organizovao cuj jos sat vremena , nigdje nisam otisao da bi gledao ovo izvlacenje i sad jos moram cekat
Kretena mogli ste sinoc pripremiti 6 parova se izvuce i onda sat pauze i sve tako pa nepeces janje jeboteeeee

Otjerajte zalizanog, sva je ova frka oko izvlačenja zbog njega. 

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Eno prikazuju Prljaču na izvlačenju, napravio pometnju svojim dolaskom 

- Freddy Krueger
- Kontakt:
Ne vjerujem da im je potrebno sat vremena da pripreme grupe već je vjerovatno takva procedura da se nakon svakog izvlačenja napravi "mala" pauza.Silkoni je napisao/la:adnanhz je napisao/la:Pa ja bi bolje organizovao cuj jos sat vremena , nigdje nisam otisao da bi gledao ovo izvlacenje i sad jos moram cekat
Kretena mogli ste sinoc pripremiti 6 parova se izvuce i onda sat pauze i sve tako pa nepeces janje jeboteeeee
"Welcome to prime time, bitch!"
dzenan01 je napisao/la:Eno prikazuju Prljaču na izvlačenju, napravio pometnju svojim dolaskom
gdje ti to gledas njega zar nije video zamrznut do 14:20h
Oni odredjuju ko ce sa kime igrati, mafia je to.dzenan01 je napisao/la:**** ih sat vremena, šta će im toliko koji klinac :
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Koji je novi linc za izvlacenja nasi klubova 

Što je pauza duža, to za nas ne može biti dobro nikakoElegant je napisao/la:Oni odredjuju ko ce sa kime igrati, mafia je to.dzenan01 je napisao/la:**** ih sat vremena, šta će im toliko koji klinac :

Malo ovu pauzu da ubijemo, sta mislite evo Celik i Abdulah prekinuli saradnju meni licno se svidja njegov rad samo sto lik nije imao nekog prostora za vise da uradi u tim klubovima licno ja bi ga volio vidjet na klupi sta vi mislite 

uf definitivno! I ja mislim da bi nam bio najbolje rješenje. Ko zna, možda se genijalci i sjete da ga zovnu. U Veležu je napravio rezultat, čelik do finala doveo, ne bi bilo loše da nam dođe...adnanhz je napisao/la:Malo ovu pauzu da ubijemo, sta mislite evo Celik i Abdulah prekinuli saradnju meni licno se svidja njegov rad samo sto lik nije imao nekog prostora za vise da uradi u tim klubovima licno ja bi ga volio vidjet na klupi sta vi mislite
Jesam Manijak ali tog klauna, ne bi pozelio ni na klupi najveceg dusmana, bolji vam je Mirza !adnanhz je napisao/la:Malo ovu pauzu da ubijemo, sta mislite evo Celik i Abdulah prekinuli saradnju meni licno se svidja njegov rad samo sto lik nije imao nekog prostora za vise da uradi u tim klubovima licno ja bi ga volio vidjet na klupi sta vi mislite
Trenutno korisnika/ca: KarlMarx, Lavcina, MaroonBjelave, Varijantas8, ŠTA_JE i 53 gosta.