Joj ti sav isprepadan, i smisao za humor izgubioharishp je napisao/la:Kad je to doticni izavazio,ziv mi ti i uz brdo brz?????

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Joj ti sav isprepadan, i smisao za humor izgubioharishp je napisao/la:Kad je to doticni izavazio,ziv mi ti i uz brdo brz?????
Evo ciko citira,a ti napisa da je taj ciko rekao da je ko biva ''opasnije.Jedno je humor a drugo umor,moj @Virtualniharishp je napisao/la:Opasno je i jedno i drugo.To normalnije repke kaznjavaju u dva poteza.Virtu4l je napisao/la:Sve to stoji, ali mnogo je opasnije za nas kad Miralem izgubi duel (loptu) na sredini terena, nego kad je Vedad izgubi pred protivničim golom.harishp je napisao/la: Iskreno receno u duelima je ipak Vedo najslabija karika,pa tek onda Pjanic.Dzabe sto je brz i zalaze se kad gotovo svaku zijani.
Da se nebi krivo skontalo oba su mi draga igraca,ali ako vec gledas na te duele.Onda pocni makar od pocetka.
Nebitno na poziciju i ko kreira igru a ko zabija.Kompletni igraci to rade oboje.
ili ono staro nepisano pravilo neiskoristene ili upropastene sanse se skoro pa uvijek kaznjavaju.
Sigurno da hoću. U ovih pola godine se vidjelo ko je ko. Begovići, Ibričići, Spahići, Nadarevići... adios...harishp je napisao/la:Nego ako tako nastavis ti ces izgleda ''zapocerati''pola repke.Njesto si deprimiran.
Ha,bogami nisi bio takav za Begovica vec obrnuto.Dok ovaj ne okrenu drugu stranu jastuka.Virtu4l je napisao/la:Sigurno da hoću. U ovih pola godine se vidjelo ko je ko. Begovići, Ibričići, Spahići, Nadarevići... adios...harishp je napisao/la:Nego ako tako nastavis ti ces izgleda ''zapocerati''pola repke.Njesto si deprimiran.
Nisam prvi put. Meksiko mu nisam mogao oprostiti...harishp je napisao/la:Ha,bogami nisi bio takav za Begovica vec obrnuto.Dok ovaj ne okrenu drugu stranu jastuka.
Ima ko ce ih ''zapocerati'',preko livade.
Nakon Senada Lulića ekipa rimskog Lazija je, kako tvrde italijanski mediji, krenula po još jednog reprezentativca Bosne i Hercegovine.
Radi se o mladom vezisti Lyona Miralemu Pjaniću, koji se već neko vrijeme nalazi na listi želja ekipe iz prijestolnice Italije.
Kako navode italijanski mediji, predstavnici Lazija, koordinator Igli Tare i predsjednik Claudio Lotito, danas bi trebali stići u Lyon, gdje bi trebali početi pregovore sa Lyonom oko transfera dva igrača iz francuske Ligue 1.
Radi se o Pjaniću i Etienne Capoueu, fudbaleru Toulousea, dvojcu za koji je Lazio, čini se, opasno zagrizao.
Pjanić, osim bosanskog, ima i državljantsvo Evropske unije, tako da ga u Laziu ne bi morali prijavljivati kao stranog igrača zbog propisa Serije A koja kažu da nijedna ekipa tokom jedne sezone ne može dovesti više od jednog igrača van Evropske unije.
Lazio je, navodno, za Pjanića Lyonu spreman platiti između deset i 12 miliona eura
Neznam,po meni sad i nebi bio pametan potez ici iz giganata kakav je Lyon zaista jer je Puel dobio nogu i mislim da ce novi trener znati prepoznati ono sto Pjana zaista moze a moze gotovo sve samo ga treba pustiti da igra sa puno vise povjerenja u njega...RiNo je napisao/la:Ma nek ide barem kod Baždarevića na posudbu, samo nek ne sjedi na klupi u ovim godinama. Sad Meša ima možda i veće šanse nego prije par godina kad ga je pokušao dovesti na posubu u Grenoble.
To je zabluda na koju Miralem ne smije racunat. Nikad on nece biti glavni kreator pored Gorcuffa, to nek mu je jasno. Treba se sto prije maknut iz te rovovske lige, s crnoputim gladijatorima tipa Alou Diarre koji ga strpaju u dzep.Za_raju je napisao/la:Neznam,po meni sad i nebi bio pametan potez ici iz giganata kakav je Lyon zaista jer je Puel dobio nogu i mislim da ce novi trener znati prepoznati ono sto Pjana zaista moze a moze gotovo sve samo ga treba pustiti da igra sa puno vise povjerenja u njega...RiNo je napisao/la:Ma nek ide barem kod Baždarevića na posudbu, samo nek ne sjedi na klupi u ovim godinama. Sad Meša ima možda i veće šanse nego prije par godina kad ga je pokušao dovesti na posubu u Grenoble.
Neznam sve je moguce...Ali ako pogledamo kako je Pjana igrao u Metzu pored tih gladijatora i to sa 17 god,nekako se namece zakljucak da ga je trener ubio u pojam...floyd je napisao/la:To je zabluda na koju Miralem ne smije racunat. Nikad on nece biti glavni kreator pored Gorcuffa, to nek mu je jasno. Treba se sto prije maknut iz te rovovske lige, s crnoputim gladijatorima tipa Alou Diarre koji ga strpaju u dzep.Za_raju je napisao/la:Neznam,po meni sad i nebi bio pametan potez ici iz giganata kakav je Lyon zaista jer je Puel dobio nogu i mislim da ce novi trener znati prepoznati ono sto Pjana zaista moze a moze gotovo sve samo ga treba pustiti da igra sa puno vise povjerenja u njega...RiNo je napisao/la:Ma nek ide barem kod Baždarevića na posudbu, samo nek ne sjedi na klupi u ovim godinama. Sad Meša ima možda i veće šanse nego prije par godina kad ga je pokušao dovesti na posubu u Grenoble.
U Njemackoj bi procvjeto.
BIHfan je napisao/la:Pjanic ce ostat u Lyonu, jer on ne zeli da ide iz Francuske. A ove sezone ce raditi sa trenerom koji preferira mladje igrace pa bi mogao da dobije vecu sansu nego prosle sezone. Lyon ce ga prodat samo za 15 miliona, manje ponude nece prihvatit.
s ovom politikom,Lyon bi mogao zavrsiti poput Nantesa....od prvaka do druge ligeChelsea_CBH je napisao/la:Moje mišljenje je da on ne treba da ide iz Lyona u Wolfsburg, a razlozi su jasni, što s konja na magarca, kad nema potrebe. Lyon je puno veći klub od Wolfsburga koji svake godine igra Ligu prvaka, te kroz godinu ili dvije, adekvatnu priliku na terenu uz novog trenera, Pjanić može izrasti u velikog veznjaka i onda preći u Englesku.