Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- CollegeGunner
- Kontakt:
Re: Arsenal
Malo je to... Kada Caroll vrijedi 35 onda mozemo i mi barem desetak uzeti za Bendya.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Mislim da bih mogli dobiti 10, 12m uvrh glave...CollegeGunner je napisao/la:Malo je to... Kada Caroll vrijedi 35 onda mozemo i mi barem desetak uzeti za Bendya.
Go Gunners!
Dovoljno.Buki je napisao/la:Mislim da bih mogli dobiti 10, 12m uvrh glave...CollegeGunner je napisao/la:Malo je to... Kada Caroll vrijedi 35 onda mozemo i mi barem desetak uzeti za Bendya.
http://www.givemefootball.com/premier-l ... arker-plea
Arsenal legend makes Parker plea
Arsenal - Lee Dixon urges Arsene Wenger to sign Scott Parker
To je to!
Ako Bog da, Samba i Parker dolazeeeee !
Arsenal legend makes Parker plea
Arsenal - Lee Dixon urges Arsene Wenger to sign Scott Parker
To je to!
Ako Bog da, Samba i Parker dolazeeeee !
- armin arsenalovac
- Kontakt:
JEL POTPISAO VISHE TAJ GERVINHOOOO ??!!!
Nemam pojma, po novinama je trebao biti predstavljen u subotu al...ni traga ni glasa :/
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ma kakvi, ne vjerujem. Ja očekujem Sambu ili Cahilla samo njih dvojica dolaze u obzir 

haha, sta znas, mozda nam kakav bad boy dobro dodje

Go Gunners!
- Megamon
- Kontakt:
Ako hoce bad boya nek' uzmu Balonju 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Pa da nam Seada gadja pikado strelicama??!Megamon je napisao/la:Ako hoce bad boya nek' uzmu Balonju

Go Gunners!

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne znam zašto je Arsenal zapeo za Gervinha zar vam treba još jedan Bendtner ili Chamakh, a o Sambi mogu reći da je strašan igrač bukvalno, nigger od 1,93 koji liči na Kunta Kintea spor,loše se postavlja no ipak u skoku je dobar (1,93) čini prevagu
.Arsenalu treba kvalitet a ne kvantitet u odbrani.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- CollegeGunner
- Kontakt:

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
Nešto su se medii ušutili za tranfere, šta je ovo, zatišje pred buru ?

sačekaj da smisle nešto novoGunnerS je napisao/la:Nešto su se medii ušutili za tranfere, šta je ovo, zatišje pred buru ?![]()

.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.