FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

19TM87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la 19TM87 » 20 jun 2011, 10:19

**** izraelci...nema te bas srece...ma ne mozeme niko ubjediti da se ne stimaju i ove grupe i ovo izvlacenje :twisted:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 jun 2011, 10:19

Ne zaboravite da je taj Maribor u sezoni 99/00 izbacio Lyon,Genk, igrao grupni faze LŠ i osvojio 4 boda. Kakve je imao evropske rezultate Borac? Nimalo mi se ne sviđa taj vaš trener, napraviće Milan od vas. :roll:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 20 jun 2011, 10:20

babilonTM je napisao/la:Nije isto, Borac prvi put čeka izvlačenje parova bilo kojeg takmičenja u Evropi, a Sarajevo je redovno u igri za neko evropsko takmičenje, NIJE ISTO!
Toliko o tvom pracenju fudbala u BIH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 20 jun 2011, 10:21

Srdjane@ Sta da ti kazem,nisu godine neko mjerilo,a opet ako se ide na neku kartu iskustva...Ma ne znam,ja sam vazda za mladje bio,pa makar u sredini tabele zavrsili,ali valjda znaju sta rade.

@Megamon

Omiljena kanal navijaca Sarajeva,History Channel.Ajd neki trofej osvojite u sadasnjosti. :mrgreen:

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 20 jun 2011, 10:22

SrdjanBL je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Nije isto, Borac prvi put čeka izvlačenje parova bilo kojeg takmičenja u Evropi, a Sarajevo je redovno u igri za neko evropsko takmičenje, NIJE ISTO!
Toliko o tvom pracenju fudbala u BIH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nešto sam pogriješio? A da, i prošle ste godine igrali sa švicarskim niželigašem, naravno nesupješno.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 20 jun 2011, 10:22

SrdjanBL je napisao/la:
krupna greška čekate izvlačenje čak DRUGI put hahahaha e naigrali ste se u evropi u PM
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 20 jun 2011, 10:23

A cemu sad provociranje,pa sta ako nismo igrali Evropu,evo sad smo u zadnje dvije godine izasli prvi put u LE,sada u LS,osvajaci Kupa,i sampioni,je li vam dovoljno?

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 20 jun 2011, 10:24

Ajd dobro ako vi tako kazete, ajmo sada gas sa teme, vi ste najbolji... ali prvo Borac pa onda vi, ebiga stvarnost je takva, surova ;)

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 20 jun 2011, 10:25

jubitubi je napisao/la:A cemu sad provociranje,pa sta ako nismo igrali Evropu,evo sad smo u zadnje dvije godine izasli prvi put u LE,sada u LS,osvajaci Kupa,i sampioni,je li vam dovoljno?

Ma svaka čast, al ovaj priča kako nije isto Borac i Sarajevo. Ispade vi velikani, strah i trepet...Mi smo objektivno na eurosceni svi omaleni klubovi, koji kad prođu to je veliko iznenađenje.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 jun 2011, 10:25

jubitubi je napisao/la:Srdjane@ Sta da ti kazem,nisu godine neko mjerilo,a opet ako se ide na neku kartu iskustva...Ma ne znam,ja sam vazda za mladje bio,pa makar u sredini tabele zavrsili,ali valjda znaju sta rade.

@Megamon

Omiljena kanal navijaca Sarajeva,History Channel.Ajd neki trofej osvojite u sadasnjosti. :mrgreen:
Samo mi reci je l' ovo trebalo biti smijesno il' si pokusava'o da mi suknes.?

Imas smisla za humor k'o Dodik za pjevanje.

@srdjanBL

Koji gas,jel nestro petrol :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 20 jun 2011, 10:28

Joj humora :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 20 jun 2011, 10:28

a evo multietnićara na sceni.šibicari muda pojedoše što nam je rućno pravljena gubavica već drugu godinu za redom poligon za proslavu trofeja,dok đeparoši pokušavaju da se skinu sa hrenovki,ali ne ide...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 20 jun 2011, 10:29

VAM je napisao/la:a evo multietnićara na sceni.šibicari muda pojedoše što nam je rućno pravljena gubavica već drugu godinu za redom poligon za proslavu trofeja,dok đeparoši pokušavaju da se skinu sa hrenovki,ali ne ide...
Dok vi slavite trofeje, mi vam aplaudiramo...Nešto što ni Dodik, ni trofeji, ni sve ostalo ne može kupiti!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 jun 2011, 10:30

VAM je napisao/la:a evo multietnićara na sceni.šibicari muda pojedoše što nam je rućno pravljena gubavica već drugu godinu za redom poligon za proslavu trofeja,dok đeparoši pokušavaju da se skinu sa hrenovki,ali ne ide...
Cemu to multietnicar,zar bolje ne zvuci Teheranci :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 20 jun 2011, 10:30

babilonTM je napisao/la: Ma svaka čast, al ovaj priča kako nije isto Borac i Sarajevo. Ispade vi velikani, strah i trepet...Mi smo objektivno na eurosceni svi omaleni klubovi, koji kad prođu to je veliko iznenađenje.
Nisi uopste shvatio,ovaj papcic Megamon nesto dosao provocirati,hvata se za slamku proslosti,posto u sadasnjosti daleko kaskaju za Borcem,Zeljeznicarom,Sirokim... 8-)
Megamon je napisao/la: Samo mi reci je l' ovo trebalo biti smijesno il' si pokusava'o da mi suknes.?

Imas smisla za humor k'o Dodik za pjevanje.

@srdjanBL

Koji gas,jel nestro petrol :mrgreen:
Zato si mi ti komicar malo opasniji,cuj mu poredjenja.Joj sto vas Dodo kara. :lol: Ne silazi vam ime njegovo sa usana,eno neki ga opet spomenuo tamo na drugoj temi. 8-)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 jun 2011, 10:31

Što je postiglo Sarajevo i Željezničar u Evropi, za tim možete sliniti, vozdrica.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 20 jun 2011, 10:31

babilonTM je napisao/la:
Dok vi slavite trofeje, mi vam aplaudiramo...Nešto što ni Dodik, ni trofeji, ni sve ostalo ne može kupiti!

Ja sam cuo Dodik nam kupuje grupnu fazu LS, sa Platinijem sve dogovorio...

A sta je to Sarajevo i Zeljo postigli u Evropi?

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 20 jun 2011, 10:33

KB-TM87 je napisao/la:Što je postiglo Sarajevo i Željezničar u Evropi, za tim možete sliniti, vozdrica.
Ma kome je to malo krivo sto su vice..pardon,treci zavrsili sezonu??? :o Plavo proljece? :shock:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 jun 2011, 10:34

@SrdjanBL

Udri se bekane :roll:

@jubitubi

Krivo nam je što smo osvojili kup i što igramo Evropu, šta ćemo sad ?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 jun 2011, 10:34

Dodo=

slika :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.