FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
**** izraelci...nema te bas srece...ma ne mozeme niko ubjediti da se ne stimaju i ove grupe i ovo izvlacenje 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- KB-TM87
- Kontakt:
Ne zaboravite da je taj Maribor u sezoni 99/00 izbacio Lyon,Genk, igrao grupni faze LŠ i osvojio 4 boda. Kakve je imao evropske rezultate Borac? Nimalo mi se ne sviđa taj vaš trener, napraviće Milan od vas. 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Toliko o tvom pracenju fudbala u BIHbabilonTM je napisao/la:Nije isto, Borac prvi put čeka izvlačenje parova bilo kojeg takmičenja u Evropi, a Sarajevo je redovno u igri za neko evropsko takmičenje, NIJE ISTO!

Srdjane@ Sta da ti kazem,nisu godine neko mjerilo,a opet ako se ide na neku kartu iskustva...Ma ne znam,ja sam vazda za mladje bio,pa makar u sredini tabele zavrsili,ali valjda znaju sta rade.
@Megamon
Omiljena kanal navijaca Sarajeva,History Channel.Ajd neki trofej osvojite u sadasnjosti.
@Megamon
Omiljena kanal navijaca Sarajeva,History Channel.Ajd neki trofej osvojite u sadasnjosti.

SrdjanBL je napisao/la:Toliko o tvom pracenju fudbala u BIHbabilonTM je napisao/la:Nije isto, Borac prvi put čeka izvlačenje parova bilo kojeg takmičenja u Evropi, a Sarajevo je redovno u igri za neko evropsko takmičenje, NIJE ISTO!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nešto sam pogriješio? A da, i prošle ste godine igrali sa švicarskim niželigašem, naravno nesupješno.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
krupna greška čekate izvlačenje čak DRUGI put hahahaha e naigrali ste se u evropi u PMSrdjanBL je napisao/la:Toliko o tvom pracenju fudbala u BIHbabilonTM je napisao/la:Nije isto, Borac prvi put čeka izvlačenje parova bilo kojeg takmičenja u Evropi, a Sarajevo je redovno u igri za neko evropsko takmičenje, NIJE ISTO!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
A cemu sad provociranje,pa sta ako nismo igrali Evropu,evo sad smo u zadnje dvije godine izasli prvi put u LE,sada u LS,osvajaci Kupa,i sampioni,je li vam dovoljno?
Ajd dobro ako vi tako kazete, ajmo sada gas sa teme, vi ste najbolji... ali prvo Borac pa onda vi, ebiga stvarnost je takva, surova 

jubitubi je napisao/la:A cemu sad provociranje,pa sta ako nismo igrali Evropu,evo sad smo u zadnje dvije godine izasli prvi put u LE,sada u LS,osvajaci Kupa,i sampioni,je li vam dovoljno?
Ma svaka čast, al ovaj priča kako nije isto Borac i Sarajevo. Ispade vi velikani, strah i trepet...Mi smo objektivno na eurosceni svi omaleni klubovi, koji kad prođu to je veliko iznenađenje.
- Megamon
- Kontakt:
Samo mi reci je l' ovo trebalo biti smijesno il' si pokusava'o da mi suknes.?jubitubi je napisao/la:Srdjane@ Sta da ti kazem,nisu godine neko mjerilo,a opet ako se ide na neku kartu iskustva...Ma ne znam,ja sam vazda za mladje bio,pa makar u sredini tabele zavrsili,ali valjda znaju sta rade.
@Megamon
Imas smisla za humor k'o Dodik za pjevanje.
@srdjanBL
Koji gas,jel nestro petrol

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Joj humora

a evo multietnićara na sceni.šibicari muda pojedoše što nam je rućno pravljena gubavica već drugu godinu za redom poligon za proslavu trofeja,dok đeparoši pokušavaju da se skinu sa hrenovki,ali ne ide...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Dok vi slavite trofeje, mi vam aplaudiramo...Nešto što ni Dodik, ni trofeji, ni sve ostalo ne može kupiti!VAM je napisao/la:a evo multietnićara na sceni.šibicari muda pojedoše što nam je rućno pravljena gubavica već drugu godinu za redom poligon za proslavu trofeja,dok đeparoši pokušavaju da se skinu sa hrenovki,ali ne ide...
- Megamon
- Kontakt:
Cemu to multietnicar,zar bolje ne zvuci TeheranciVAM je napisao/la:a evo multietnićara na sceni.šibicari muda pojedoše što nam je rućno pravljena gubavica već drugu godinu za redom poligon za proslavu trofeja,dok đeparoši pokušavaju da se skinu sa hrenovki,ali ne ide...

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nisi uopste shvatio,ovaj papcic Megamon nesto dosao provocirati,hvata se za slamku proslosti,posto u sadasnjosti daleko kaskaju za Borcem,Zeljeznicarom,Sirokim...babilonTM je napisao/la: Ma svaka čast, al ovaj priča kako nije isto Borac i Sarajevo. Ispade vi velikani, strah i trepet...Mi smo objektivno na eurosceni svi omaleni klubovi, koji kad prođu to je veliko iznenađenje.

Zato si mi ti komicar malo opasniji,cuj mu poredjenja.Joj sto vas Dodo kara.Megamon je napisao/la: Samo mi reci je l' ovo trebalo biti smijesno il' si pokusava'o da mi suknes.?
Imas smisla za humor k'o Dodik za pjevanje.
@srdjanBL
Koji gas,jel nestro petrol

- KB-TM87
- Kontakt:
Što je postiglo Sarajevo i Željezničar u Evropi, za tim možete sliniti, vozdrica.
babilonTM je napisao/la:Dok vi slavite trofeje, mi vam aplaudiramo...Nešto što ni Dodik, ni trofeji, ni sve ostalo ne može kupiti!VAM je napisao/la:a evo multietnićara na sceni.šibicari muda pojedoše što nam je rućno pravljena gubavica već drugu godinu za redom poligon za proslavu trofeja,dok đeparoši pokušavaju da se skinu sa hrenovki,ali ne ide...
Ja sam cuo Dodik nam kupuje grupnu fazu LS, sa Platinijem sve dogovorio...
A sta je to Sarajevo i Zeljo postigli u Evropi?
Ma kome je to malo krivo sto su vice..pardon,treci zavrsili sezonu???KB-TM87 je napisao/la:Što je postiglo Sarajevo i Željezničar u Evropi, za tim možete sliniti, vozdrica.

- KB-TM87
- Kontakt:
@SrdjanBL
Udri se bekane
@jubitubi
Krivo nam je što smo osvojili kup i što igramo Evropu, šta ćemo sad ?
Udri se bekane

@jubitubi
Krivo nam je što smo osvojili kup i što igramo Evropu, šta ćemo sad ?
- Megamon
- Kontakt:
Dodo=

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.