HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Nije problem, samo ih uputite malo zapadnije, provjeriti cemo mi koliko to valja. 

...Život za Široki...
- Komunikacija
- Kontakt:
Vi inace ste pogodili sa svakim dovođenjem od 50 stranaca u sirokom jedan valjo ,a taj je Bajano!ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije problem, samo ih uputite malo zapadnije, provjeriti cemo mi koliko to valja.

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Dašta je nego problem zadnji vezni po formaciji vam najbolji strijelac i igrač evo već tri ili četri godine.ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije problem, samo ih uputite malo zapadnije, provjeriti cemo mi koliko to valja.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A Wagner koji je sila za 95 posto igraca u BiH? Preprodani Marciano koji se iskazao u Europi? Eee, dosta njih je svoju svrhu imala (naravno to vrijedi i za menadzerske krugove, al boze moj), npr. jedan Alexandre koji prosle godine sam prodje one albanske levate, nazalost ozljeda preteska da ga se ceka, Ronielle, Celson, koji su svoju svrhu imali i to i na terenu dokazali, no, u svakom slucaju, kao i svaki drugi klub grijesio je stoput u vezi igraca, samo sto su kod ostalih to uglavnom domaci talenti i oni iz regije. No, za nas sitnis, a vise mozes dobiti nego izgubiti. 8) Uostalom, rezultati za sebe govore, a jos ove godine kad pogledas momcad, sami nasi momci (npr. protiv Banantsa igrala cetiri igraca IZ Širokog Brijega) pojacani starosjediocima i stranim akvizicijama. I vise nego dobro.Komunikacija je napisao/la:Vi inace ste pogodili sa svakim dovođenjem od 50 stranaca u sirokom jedan valjo ,a taj je Bajano!ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije problem, samo ih uputite malo zapadnije, provjeriti cemo mi koliko to valja.
Kakav zadnji vezni, Silic je ofenzivno lijevo krilo, i ima da bude najbolji, kapetan je i dovoljno dugo tu, on i Wagner vec godinama cine okosnicu ekipe, sad im je pridodan i Jure, a ne zelim ni zamisljati sta bi bilo da se Bazina odlucio doci, ne bi nam vode mogao dodati nijedan vezni red u ligi. Ostalo je samo stvar naci kvalitetnog strijelca, sto, za ovu ligu i uvjete, nije sasvim lako, ali, ziv bio pa vidio.Dašta je nego problem zadnji vezni po formaciji vam najbolji strijelac i igrač evo već tri ili četri godine.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 04 jul 2009, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Ovo je tema o Zrinjskom a ne o nekom drugom timu. Uzgred da nije tog istog Šilića ispali bi iz lige prošlu sezonu. Pregledajte njegove statistike i sve je jasno. I džaba novci i sve drugo kad navijači na pecari nisu vidjeli kakvu takvu akciju da naprave domaći nogometaši pa skoro par godina. Sve ama baš sve se svodi na prekide i iznuđivanje slobodnih udaraca i kornera. Nije čudo što onda stadion zjapi prazan. I ova iduća sezona ista će biti.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja, se samo salih, sto je i evidentno iz smileya, to sto se ostali na to uhvatise pa se ''mora'' nastavljati je neka druga stvar, no eto necemo vise.
A sto se tice ostalog nemam ti sta tu komentirati, tj. nemas sta ti komentirati naprema nekome tko gleda najmanje 90 posto utakmica toga kluba i kuci i na strani, naime meni, kao ni ja nekome drugom za Zrinjski, stoga, u redu je, netko ce jos misliti da si ozbiljan.
Uostalom, i protiv Zrinjskog si upratiti mogao prosle sezone kako se sve svodi na prekide i iznudjivanje slobodnih udaraca i kornera, a bogami i u Mostaru vecim dijelu, u red' je.
Pad forme je jednostavno pad forme, i to neocekivan s obzirom na igracki kadar koji je realno trebao biti vise pozicioniran na tabeli, boze moj, sta se moze, izgubili motiv i igrali ispod svoje razine i ispod razine uvjeta i placa koje ovdje imaju, za sto su adekvatno kaznjeni ili jednostavno potjerani (mada puno vise krivim jednog Katalinica koji veze nema i plafon mu je NK Dugopolje u ovom momentu i najbitnije je da smo to rijesili jer ce se vidjeti razlika pod Barbaricem) i krenulo se dalje, a to sto si ti opisao je borba za opstanak sto Široki Brijeg nikad radio nije, ili nesto tipa NK Travnik, FK Modrica, FK Sloboda, i sl. neinventivne i sterilne momcadi koje ovise o vjetru u ledjima i slobodnjacima i slicno da zabiju taj jedan, max. dva gola naprema momcadi Širokog Brijega koja je bar u prvom dijelu sezone razvaljivala apsolutno svakoga tko je dosao na Pecaru sa prosjecna 4 komada u mrezi, a apsolutno se nitko nije zalio na uvjete na Pecari prosle sezone, sto dovoljno govori o razlici izmedju takvih ili apsurdnosti onoga sto si napisao, tako da ti ta prica u vecem dijelu ne stoji (neki dijelovi naravno jesu, kao sto i stoje za Zrinjski iz drugog dijela sezone, npr., ali ni blizu koliko bi ti to htio da bude ili zelio predstaviti iz sebi znanih razloga), i ne brini se ti za to svejedno, vidjeti ces i sam kako ce biti i tko ce gdje biti. Ako imas sta konstruktivno ili argumentirano za reci, reci na nasoj temi ili na pm, ostalo nek se pise o Zrinjskom ovdje.
A sto se tice ostalog nemam ti sta tu komentirati, tj. nemas sta ti komentirati naprema nekome tko gleda najmanje 90 posto utakmica toga kluba i kuci i na strani, naime meni, kao ni ja nekome drugom za Zrinjski, stoga, u redu je, netko ce jos misliti da si ozbiljan.

Uostalom, i protiv Zrinjskog si upratiti mogao prosle sezone kako se sve svodi na prekide i iznudjivanje slobodnih udaraca i kornera, a bogami i u Mostaru vecim dijelu, u red' je.

...Život za Široki...
- Komunikacija
- Kontakt:
Mali Sarac se iskazuje,bit ce nesto ipak od njega.
- Komunikacija
- Kontakt:
Zrinjski Zeljeznicar 7.7 .2009 prijateljska utakmica na stadionu HSK Zrinjskog ,pocetak vjerovatno nocni termin zbog vrucina u gradu.
Jedva cekam tu tekmu!
Amar Amar, Osim Osim!
Amar Amar, Osim Osim!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Komunikacija
- Kontakt:
i ja kolega,fino otic rastereceno pogledat ove nove momke sto dolaze,Susic u nas exstra,bolji od Djurica,Sarac odlican,ovi GANCI
,sto su do sad pokazali također odlicno daj Boze da ostanu...

- bistrikboy
- Kontakt:
Izgelda da Željo obnavlja svoja prijateljstva sa Hercegovackim klubovima(Zrinjski,Posusje;Siroki),pocetkom ovog stoljeca imali smo bolje veze sa Hercegovinom nego sa srednjom Bosnom,doduse obnova prijateljstava nije ni cudo kad imamo nekoliko Hercegovaca u novoj UpraviKomunikacija je napisao/la:Zrinjski Zeljeznicar 7.7 .2009 prijateljska utakmica na stadionu HSK Zrinjskog ,pocetak vjerovatno nocni termin zbog vrucina u gradu.

Inace ovo ce Zrinjskom biti zadnja provjera pred utakmicom sa Slovanom,a nama tek druga prijateljska

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Imamo i mi par novih momaka za pogledat'..ali magija porodice Osim je ono sto jedva cekam 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Zrinjski će lagano otresti Želju ne zato što je Zrinjski nešto posebno dobar nego što je Željo po mom mišljenu skroz loš. I sa novim trenerom i dalje imaju jednu od najlošijih ekipa u ligi. Ako se drastično ne pojača opet tuga. Inače pojačanja tipa Mešanović, Serdarević i slično to je smiješno nazvati ih tako.
miki27 je napisao/la:Zrinjski će lagano otresti Želju ne zato što je Zrinjski nešto posebno dobar nego što je Željo po mom mišljenu skroz loš. I sa novim trenerom i dalje imaju jednu od najlošijih ekipa u ligi. Ako se drastično ne pojača opet tuga. Inače pojačanja tipa Mešanović, Serdarević i slično to je smiješno nazvati ih tako.
Imam dobar osjećaj što se tiče utakmice sa Željom,ali sada trenutno nije bitan rezultat,bitno je što bolje pripremiti ekipu za Slovan koji se MOŽE proć,baš ko i Vaduz prošle godine,u klubu se još uvijek rade pregovori sa pojačanjima,ako Ganci ostanu,to će bit velik plus za nas.Osim toga imamo par momaka iz omladinskog pogona na koje se sigurno može računati,a imamo i najvećeg stručnjaka na ovim prostorima - Jovića.
Uz naša grla i dlanove,te uz ostavljeno srce na terenu,Slovan pada 100 %.
Utakmica izmedju Zrinjskog i Zelje ce posluziti Osimu za provjeru igraca koji su na probi cisto da se vidi gdje smo i sta smo.Po meni pametan potez Zrinjki je ekipa koja ce sigurno biti u vrhu i ove godine odlican nacin da isprobas pridosle igrace i vidis koliko koji igrac vrijedi.Kako sam cuo Zeljo ocekuje jos 1-2 igraca po povratku u Sarajevo al sve u svemu fina provjera iz za jedne i drug posebo me raduje to jel su dosadasnji trenri Zelje bjezali od ovakvih susreta.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
- Komunikacija
- Kontakt:
Kolega znaju li se barem imena s kim se pregovara?Eagles je napisao/la:miki27 je napisao/la:Zrinjski će lagano otresti Želju ne zato što je Zrinjski nešto posebno dobar nego što je Željo po mom mišljenu skroz loš. I sa novim trenerom i dalje imaju jednu od najlošijih ekipa u ligi. Ako se drastično ne pojača opet tuga. Inače pojačanja tipa Mešanović, Serdarević i slično to je smiješno nazvati ih tako.
Imam dobar osjećaj što se tiče utakmice sa Željom,ali sada trenutno nije bitan rezultat,bitno je što bolje pripremiti ekipu za Slovan koji se MOŽE proć,baš ko i Vaduz prošle godine,u klubu se još uvijek rade pregovori sa pojačanjima,ako Ganci ostanu,to će bit velik plus za nas.Osim toga imamo par momaka iz omladinskog pogona na koje se sigurno može računati,a imamo i najvećeg stručnjaka na ovim prostorima - Jovića.
Uz naša grla i dlanove,te uz ostavljeno srce na terenu,Slovan pada 100 %.
Zanimljivo će biti u utorak, zna li se u koliko sati se točno igra?
Na terenu budi ko Neretva plah
nek ti bura bude u grudima dah
blistaj ti u u igri ko mostarsko sunce
za tebe kuca Herceg-Bosne srce
nek ti bura bude u grudima dah
blistaj ti u u igri ko mostarsko sunce
za tebe kuca Herceg-Bosne srce
Slovan osvojio superkup Slovacke pobjedom nad Kosicama 2:0.Strelac oba gola bio je Masaryk.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Komunikacija
- Kontakt:
Ma za slovake je hokej,kakve Kospice 

- Komunikacija
- Kontakt:
Ovaj Pavle Susic ima da hitno mijenja svoj profil

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.