Da nisu oni što su 'tumarali' po Širokom i Posušju..?jubitubi je napisao/la:U srijedu dolaze 2 Brazilca,na insistiranje novog sefa strucnog staba...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Bosno moja poharana....
Nemam pojma,vjeruj mi...
Inace napisao sam poduzi post,da ti odgovorim,ali mi nestalo struje,i znas kad nemam volje,a ni vremena ponovo tipkati.
Uglavnom si vecinom u pravu,dosta je "nelogicnosti" trenutno u Borcu...Jedino se eto ne bi slozio za tog Karabatica,bez obzira na godine,mozda je momak dobar igrac,iskusan stoper,mozda cak i bolji od Lea.Jedino sto trazi previse para,a to su sad neki talovi.
Inace napisao sam poduzi post,da ti odgovorim,ali mi nestalo struje,i znas kad nemam volje,a ni vremena ponovo tipkati.
Uglavnom si vecinom u pravu,dosta je "nelogicnosti" trenutno u Borcu...Jedino se eto ne bi slozio za tog Karabatica,bez obzira na godine,mozda je momak dobar igrac,iskusan stoper,mozda cak i bolji od Lea.Jedino sto trazi previse para,a to su sad neki talovi.
-
- Kontakt:
Da Marko Jevtic iz Rudara....stvarno dobar igrac , po meni iznio sezonu Rudara sa jos par igraca!Trigger je napisao/la: Hm!
"Problem" je i u "slovu" - Jeftić ili Jevtić....oba prezimena nose pojedini fudbaleri...!
U Borcu su igrali i Jeftić i Jevtić - oba vezni....
Ako je stoper - da li je to igrač iz Srbije koji je igrao, prošlu sezonu, stopera u Prijedoru- Marku Jevtiću?
Ako je to taj igrač - opet "prinova", nikako pojačanje.....
U tandemu sa Stakicem bi bio odlican....igrali su zajedno u Prijedoru...

-
- Kontakt:
jubitubi je napisao/la:Nemam pojma,vjeruj mi...
sta je ovo,jeli ovo Nikola poceo fudbal igrati

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Da li je Darko Maletic i dalje clan Borca?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Heheh,rijec je o Jurici Karabaticu,33-godisnjem stoperu Karlovca.padobranac1978 je napisao/la: sta je ovo,jeli ovo Nikola poceo fudbal igratima garant ga Spaha nagovorio...

Darku je ugovor istekao,i sada se s njim pregovara oko produzetka.Dakle ili ostaje,ili ide u inostranstvo,vise ce se znati uskoro,podjednake su sanse i za jedno i za drugo.Dylan Dog je napisao/la:Da li je Darko Maletic i dalje clan Borca?
Mogući protivnici Borca su Maccabi, Litex, Apoel, Slovan i Maribor
Mozete dalje proci.... Sretno

aS_Roma je napisao/la:Mogući protivnici Borca su Maccabi, Litex, Apoel, Slovan i Maribor
Realno ja vidim da imate sansu samo protiv Maribora, ovo ostalo cisto sumnjam ali eto.
Mes Que Un Club
realno vrlo male šanse ali sretno vam zaslužili ste proći (bar u ovom prvom pretkolu) 

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- Megamon
- Kontakt:
Borac nema nikakve sanse,sto se prije pomirite sa time lakse ce vam biti.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Pojacanja Borca uskoro,dva Brazilca,Marcos i Andre Luiz.
@Megamon
Tako su pricali i za tvoje Sarajevo,pa ste napravili ogroman uspijeh.Uostalom zasto ne bi imali sanse protiv Maribora?
@Megamon
Tako su pricali i za tvoje Sarajevo,pa ste napravili ogroman uspijeh.Uostalom zasto ne bi imali sanse protiv Maribora?
Ovaj Maribor se čini kao neko s kim bi ste mogli igrati, ali ipak u veoma podređenom položaju. 

Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 20 jun 2011, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
jubitubi, i ja sam cuo za ove brazilce, imas li info. odakle dolaze na kojim pozicijama igraju?
Marcos 34 godine,centralni vezni cini mi se,ili zadnji vezni,ovaj drugi je lijevi bek.SrdjanBL je napisao/la:jubitubi, i ja sam cuo za ove brazilce, imas li info. odakle dolaze na kojim pozicijama igraju?
- Megamon
- Kontakt:
Saraj'vo i Borac nije jedno te isto.Ne mozes vrsiti takve komparacije.jubitubi je napisao/la:Pojacanja Borca uskoro,dva Brazilca,Marcos i Andre Luiz.
@Megamon
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Pa nije isto,Borac je sampion,a Sarajevo vicesampion.Borac je pobjedio Sarajevo i u gostima i kuci,ove sezone,Sarajevo nije prismrdilo golu.
Aj sad uzdravlje,cekaj 1 sat.
Dobro Megamon, ajd sad sa nase teme, slobodan si. Vi ste veliki klub mi nismo i ok, idi uzivaj u hrenovkama.
jubitubi hvala za info, ali po meni dovoditi Brazilca od 34 godine je suludo, ma koliko je on Brazilac 34 godine su 34 godine.
jubitubi hvala za info, ali po meni dovoditi Brazilca od 34 godine je suludo, ma koliko je on Brazilac 34 godine su 34 godine.

Nije isto, Borac prvi put čeka izvlačenje parova bilo kojeg takmičenja u Evropi, a Sarajevo je redovno u igri za neko evropsko takmičenje, NIJE ISTO!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Opet nam sjebaše prvaka s ovim grupama.
Stvarno ne razumijem smisao, neka iduće godine stave u grupe po 2 nosioca i 2 nenosioca, našem prvaku neka daju opet prvaka Izraela i Dinamo, i to je to, da se bar ne nadamo ničemu.
Realno vrlo loša grupa za Borac, kad vidimo da su mogli dobiti i Helsinki, Zestafoni, Malmo, Ekranas, Shamrock.
Ako ne dobiju Maribor...

Realno vrlo loša grupa za Borac, kad vidimo da su mogli dobiti i Helsinki, Zestafoni, Malmo, Ekranas, Shamrock.
Ako ne dobiju Maribor...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- Megamon
- Kontakt:
Pricali smo o evropskim uspjesima,steta ispadate odmah na pocetkujubitubi je napisao/la:Pa nije isto,Borac je sampion,a Sarajevo vicesampion.Borac je pobjedio Sarajevo i u gostima i kuci,ove sezone,Sarajevo nije prismrdilo golu.

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 1 gost.