sta cu ja njima ,ja im kazem nista od sancheza oni svi mrs tamo mrs ovamo ,ja im kazem kako lazu za casemira oni meni te kreten te ovo ono i sad im kazem kako nema sanse za avb oni meni idote itd.
sta cu ja njima kad njihov tim propada nisam ja kriv.
Pa vidis, sam si o sebi stvorio takvu sliku i svaki tvoj post se smatra kao provokacija, otuda takve reakcije. Nezz zasto imas potrebu bilo sta komentarisati ovdje, osim ako ti nije cilj da ih provociras, a izgleda da jeste.
Vise si ovdje pisao i na Juventusovoj temi, nego o vlastitom klubu i to na provokativan nacin, tako da su stvari vrlo jasne i ljudi te tako dozivljavaju i onda se pitas zasto???
tony-mortale je napisao/la:neznam otkud nekom pravo da bilo koga tjera sa bilo koje teme, nema tu vaših i naših tema, sve teme su svih članova ovog foruma, a ako vas nečiji postovi toliko nerviraju ima ignore i ćao, a ne ovako vas je uspio isprovocirati a očito mu je to cilj, onaj amel je bio sto puta gori još imao nekoliko profila al staviš ga na ignore i rahat

Ma apsolutno, da su ga ignorisali, lakse bi svima bilo. Postoje opcije "ignore" i "prijavi post", a svaka vasa replika je dodatno trolovanje...
I da....dobio je 7 dana pauze

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★