Koje prodavanje Reine?
Pa sigurno jedan od boljih igraca ov(e)ih sezona koliko puta nas je spasio ove sezone,od bodova koje smo osvojili njegovom zaslugom do sprjecavanja blamaze tako da negledajte mu u kiksove u tolikoj mjeri(pored drugih stvari),a kiksevi su za golmane normalni,naravno da od broja kiksova zavisi kvalitet golmana al kod Reine je on veoma mal i siguran sam i stojim za ove rjeci da je Reina WORLD CLASS,a pritom je veoma mlad golman tek najbolje treba da ocekujemo.
Dobro je sto je Gulasci poslan na posudbu,siguran sam da ce dobiti vece iskustvo stojanjem na gol liniji nego sjedenjem na klupi,a sto se tice back-up golmana volio bi da dode neki stariji kao sto smo bili povezani sa Fridelom da i Reina,a i skroz mladi klinci golmani mogu nauciti nesto od njeg,a usput imati i sigurnog golmana za kup utakmice.
Sto se tice Nzogbie,jedna od mojih zelja ne kao prvotimca ali ne bas kao i back-upa nego nesto izmedu(malo prva,malo klupa,malo rotacija).Siguran sam da nebi izgubili njegovim dovodenjem,koristan igrac(odrzava Wigan),ima iskustva igranja u PL,sigurna kupovina,a ne tako skupa i prenapuhana tako da protiv njegovog dovodenja nemam nista.
Zadnja izmjena:
lfc.tz, dana/u 19 jun 2011, 23:12, ukupno mijenjano 5 puta.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly