jeste u pravu si izvini sve nam je sjajno i bajno igramo i jedni i drugi odlicno tako da nemamo vremena za zajebancije a trofeji samo sipaju sa svih strana samo se slijezu u vitrine nasalio sam se malo sa majicama nista zlo ali ste se vi primili bezvezebarbarez je napisao/la:Ti mislis da nas fudbal opstaje zato sto se navijaci prepucavaju.Mislim da ima tu drazi malo,ali isto tako mislim da to puno ljudi doslovno shvata i idu iz krajnosti u krajnost.Ja bi volio gledati Zelju koji ce poniziti Sarajevo i da se onda mogu nasladjivati ,a ne sad gledati u kakvim majicama neko trenira,i jesu se provalili.
Realno brate mi u 2 godine osvojismo 2 trofeja,bas smo provala teska.Vise nego sto je Sarajevo osvojilo u 5 godina koliko je bilo bolje od Zelje u premijer ligi.Svaka cast i za rezultate u Europi i za sve,ali ovo je cinjenica.Tako da ja recimo ne obracam paznju na te gluposti,nego gledam kakav nam je fudbal,hocemo li biti jaci,a to u cemu neko igra stvarno mi nije bitno.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kako je moguće nekoga razvaliti i pritom izgubiti 0:5?barbarez je napisao/la:Zasto :?:Hajde molim te objasni miBianconeri1988 je napisao/la:Ništa lično, ali tvoj post se definitivno ubraja u jedan od najsmešnijih na ovom forumubarbarez je napisao/la: Ne kontam,igralo se i ovo.Da te podsjetim mi smo igrali 2-2 i nismo osvojili kup,a Sarajevo je razvalilo Besiktas,ali je nesretno porazeno sa 0-5.Tako su bar dugo govorili navijaci.Hajde bar smo ove godine se iskupili.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hajde bianconeri,ja cu Bogami shvatiti da me ti nisi skontao,Znas sta dugo nisam pisao po forumu,ali sam pratio i onako ti si mi se ucinio kao neko ko ima sta za reci.Opet kazem vjerovatno nisi skontao poentu.Objasnicu ti da je to bilo ironicno,jer ja imam jarana pitara,koji dugo godina govorio kako su oni razvalili Besiktas,ali su nesretno porazeni sa 0-5.Sto je najveca tuga,da je on neki glupan pa bi ja rekao,hajde pusti ga zadojen ne zna sta prica.Pa sam ja svoj primjer iskoristio da ukazem kako neki razmisljaju i jeli to normalno.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Blagoje Bratić
ma ja neznam šta vi sa pitarima raspravljate to je najgora vrsta policijski i režimski klub,i kad su od nas uzeli igrače mi ih nakantamo 9-1,pa oni nama cipela nemogu okrenuti eto ih tamo pustite ih da crkaju u miru,a Želju kad pomenu da ustanu bolje im je da ih Željo nije napravio izrđk kako se kaže nebi ih nigde bilo,to je najgora vrsta ti pitari i to Sarajevo mrski su mi gore već neznam ko. 

Moze li mi neko odgovoriti na pp jesul se smirile strasti na tribini, ili su jos podgrupe u svadji ?
NO PYRO NO PARTY
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne želim da stekneš loše mišljenje o meni, ali koliko god to izgledalo ironično, opet je više smiješno, pogotovo kad dođe neko sa strane da pročita...barbarez je napisao/la:Hajde bianconeri,ja cu Bogami shvatiti da me ti nisi skontao,Znas sta dugo nisam pisao po forumu,ali sam pratio i onako ti si mi se ucinio kao neko ko ima sta za reci.Opet kazem vjerovatno nisi skontao poentu.Objasnicu ti da je to bilo ironicno,jer ja imam jarana pitara,koji dugo godina govorio kako su oni razvalili Besiktas,ali su nesretno porazeni sa 0-5.Sto je najveca tuga,da je on neki glupan pa bi ja rekao,hajde pusti ga zadojen ne zna sta prica.Pa sam ja svoj primjer iskoristio da ukazem kako neki razmisljaju i jeli to normalno.
Svaka čast,jaran je on tebi, na jednu stranu drugarstvo na drugu stranu logika...Meni je rođeni brat pitar, i on da mi je rekao da je Sarajevo razvalilo i pritom izgubilo 0:5 ja mu ne bi povjerovao...
Rezultat te utakmice sve govori!

Ž '21!
Pa upravo to je i cilj ironije,koja je prikrivena poruka,kojom govoris suprotno od onoga o cemu mislis.A jos pri tome trebalo je da bude smijesno.Mislim da me nisi shvatio,ali nema veze.PozzBianconeri1988 je napisao/la:Ne želim da stekneš loše mišljenje o meni, ali koliko god to izgledalo ironično, opet je više smiješno, pogotovo kad dođe neko sa strane da pročita...barbarez je napisao/la:Hajde bianconeri,ja cu Bogami shvatiti da me ti nisi skontao,Znas sta dugo nisam pisao po forumu,ali sam pratio i onako ti si mi se ucinio kao neko ko ima sta za reci.Opet kazem vjerovatno nisi skontao poentu.Objasnicu ti da je to bilo ironicno,jer ja imam jarana pitara,koji dugo godina govorio kako su oni razvalili Besiktas,ali su nesretno porazeni sa 0-5.Sto je najveca tuga,da je on neki glupan pa bi ja rekao,hajde pusti ga zadojen ne zna sta prica.Pa sam ja svoj primjer iskoristio da ukazem kako neki razmisljaju i jeli to normalno.
Svaka čast,jaran je on tebi, na jednu stranu drugarstvo na drugu stranu logika...Meni je rođeni brat pitar, i on da mi je rekao da je Sarajevo razvalilo i pritom izgubilo 0:5 ja mu ne bi povjerovao...
Rezultat te utakmice sve govori!
VOLIM TE ZELJO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A nisam te odmah skontao, nemoj šta zamjeriti!barbarez je napisao/la: Pa upravo to je i cilj ironije,koja je prikrivena poruka,kojom govoris suprotno od onoga o cemu mislis.A jos pri tome trebalo je da bude smijesno.Mislim da me nisi shvatio,ali nema veze.Pozz

Ž '21!
-
- Kontakt:
POD HITNO MAJSTORE! NEKO MISLI AKO STAVI NA PROFIL SLIKU ZELJE DA MOZE OVDJE LUPETATI STA MU SE CEFNE ! E NE MOZE ! ADMINISTRACIJO REAGUJ DOK FORUM NE POSTANE OBICNI CIRKUS I RASPRAVA OD KOJE ZABOLI GLAVA !HVALA PUNO U MOJE IME !aleksandar_veliki je napisao/la:Tema Zeljo. Bice banova, sve mi se cini.
Pocele pripreme za novu sezonu koja ce ako Bog da biti uspjesna najmanje kao i prosle dvije,Amar i uprava se ne kofrce i ne dizu u nebo a to je dobar znak.Igracki kadar solidan a ako bude slobodnih igraca bit ce jos bolji.A sto se tice majica,salova i slicno nema potrebe da se ponasamo kao djeca,jednostavno sve provokacije ignorisimo fala Bogu ima mnogo ljepsih stvari oko Zelje o kojima treba da pisemo.Finansijska situacija solidna,dugovanja prema igracima nema,doci ce solidna pojacanja a i prica oko izgradnje Grbavice nije vise suplja prica vec realnost.Pa prema tome plava braco sretan i uspjesan pocetak nove sezone i da dozivimo puno radosti u njoj sa nasim Zeljom a za druge ma bas briga.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Potpis!!!dino lj je napisao/la:Pocele pripreme za novu sezonu koja ce ako Bog da biti uspjesna najmanje kao i prosle dvije,Amar i uprava se ne kofrce i ne dizu u nebo a to je dobar znak.Igracki kadar solidan a ako bude slobodnih igraca bit ce jos bolji.A sto se tice majica,salova i slicno nema potrebe da se ponasamo kao djeca,jednostavno sve provokacije ignorisimo fala Bogu ima mnogo ljepsih stvari oko Zelje o kojima treba da pisemo.Finansijska situacija solidna,dugovanja prema igracima nema,doci ce solidna pojacanja a i prica oko izgradnje Grbavice nije vise suplja prica vec realnost.Pa prema tome plava braco sretan i uspjesan pocetak nove sezone i da dozivimo puno radosti u njoj sa nasim Zeljom a za druge ma bas briga.
Einigkeit und Recht und Freiheit
Koliko sam ja upratio, ovo nam je trenutni igrački kadar :
Golmani : Ibrahim Šehić, Elvis Karić, Semir Bukvić
Odbrana : Patric Gerhardt Nyema, Jadranko Bogičević , Velibor Vasilić, Benjamin Čolić, Goran Marković, Emir Alić ( ? )
Veza : Perica Stančeski, Zajko Zeba, Edin Višća, Nermin Zolotić, Muamer Svraka, Nermin Jamak, Mirsad Bešlija, Dejan Drakul, Srđan Savić, Srđan Stanić, Elvir Čolić
Napad : Eldin Adilović, Omar Baljić, Šaban Pehilj, Aleksandar Nikolić, Mirsad Ramić
Amar Prutina ( pozicija ? )
Uglavnom, dosta solidno. Ima tu dosta propuha u odbrani, to je za sada najkritičnije, jer nemamo lijevog beka, tu će sigurno neko doći. Idealno bi bilo dovesti još po jedno pojačanje na svaku poziciju, eventualno dva u odbranu. Dosta je tu mladih igrača, pogotovo onih iz naše škole. Uglavnom ja mislim da će ovo dobro izgledati u prvenstvu i da ćemo razvaliti konkurenciju. U Europi već slabije, za nju nam trebaju ipak pojačanja u pravom smislu te riječi. Ali dobro, nije da se žalim.
Drago mi je za ovog Bukvića, kažete da ima dosta talenta i da bi možda mogao biti i naš prvi golman, u slučaju odlaska Šehića. Alića i Prutinu ne znam, koliko sam skontao to su naši momci, juniori ?
Golmani : Ibrahim Šehić, Elvis Karić, Semir Bukvić
Odbrana : Patric Gerhardt Nyema, Jadranko Bogičević , Velibor Vasilić, Benjamin Čolić, Goran Marković, Emir Alić ( ? )
Veza : Perica Stančeski, Zajko Zeba, Edin Višća, Nermin Zolotić, Muamer Svraka, Nermin Jamak, Mirsad Bešlija, Dejan Drakul, Srđan Savić, Srđan Stanić, Elvir Čolić
Napad : Eldin Adilović, Omar Baljić, Šaban Pehilj, Aleksandar Nikolić, Mirsad Ramić
Amar Prutina ( pozicija ? )
Uglavnom, dosta solidno. Ima tu dosta propuha u odbrani, to je za sada najkritičnije, jer nemamo lijevog beka, tu će sigurno neko doći. Idealno bi bilo dovesti još po jedno pojačanje na svaku poziciju, eventualno dva u odbranu. Dosta je tu mladih igrača, pogotovo onih iz naše škole. Uglavnom ja mislim da će ovo dobro izgledati u prvenstvu i da ćemo razvaliti konkurenciju. U Europi već slabije, za nju nam trebaju ipak pojačanja u pravom smislu te riječi. Ali dobro, nije da se žalim.
Drago mi je za ovog Bukvića, kažete da ima dosta talenta i da bi možda mogao biti i naš prvi golman, u slučaju odlaska Šehića. Alića i Prutinu ne znam, koliko sam skontao to su naši momci, juniori ?
za našu ligu smo dobri, vjerovatno i bolji nego prošle godine jer sarajevo i borac neće zadržati glavne igrače na okupu. al' za evropu treba puno više, barem jedno PRAVO pojačanje (a ne prinova) u svakoj liniji.
u celiku su svi katastrofa, Osim je vidio nesto kod njega i probat ce ga ali je sigurno ako se ne bude trudio i igro da ce na klupi zavrsit... a u celiku se to nije moglo desit...[/quote]nick je napisao/la: Da si iz Zenice znao bi malo vise stvari sto se tice kapitenske trake... A smatrati Adilovica jednim od najboljih igraca Celika moze samo onaj ko ga nije gledao ili ti je mozda drag zbog promasenog penala
Ja mu zelim sve najbolje neka da 30golova u Zelji ... samo nek nije u Celiku
Ko zna mozda ga Amar promijeni jer joj Bog i batina u Zelji dok to Ibrakovic objektivno nije bio pa je vjerovatno Adilovic igrao opustenije...
Inace po meni je Lazar bolji u formaciji sa dva spica dok je Adilovic bolji u formaciji sa jednim i mislim da ga je zato Amar i doveo jer on igra 4 2 3 1 bar u onim utakmicama koje sam ja gledao
ma kakva dva spica ko jos igra kod nas sa dva spica... ne znam koliko si gledo lazara ali sta je taj fulio i sta je skino sa linije a lopta ide u go to je cudo
lazar je nama drag jer se boriosvaku utakmicu bilo drina bio celik, vazda su ga tukli ali ni jednom nije izbjego duel... ja bih njega najradije ko stopera stavio ali jbg... adilovic zna dat go 10 golova u nasoj ligi u prosjecnom celiku( ne omalovazam, nit mislim da su ostali puno bolji) ali u zelji ce imat zebu, viscu, besliju iza sebe i siguran sam da ce dati vise golova od lazara...

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
jarane ja gledam jednu drugu stvar... Lazar se nije nadavao golova ali zato jesu svi oko njeganick je napisao/la:ma kakva dva spica ko jos igra kod nas sa dva spica... ne znam koliko si gledo lazara ali sta je taj fulio i sta je skino sa linije a lopta ide u go to je cudolazar je nama drag jer se boriosvaku utakmicu bilo drina bio celik, vazda su ga tukli ali ni jednom nije izbjego duel... ja bih njega najradije ko stopera stavio ali jbg... adilovic zna dat go 10 golova u nasoj ligi u prosjecnom celiku( ne omalovazam, nit mislim da su ostali puno bolji) ali u zelji ce imat zebu, viscu, besliju iza sebe i siguran sam da ce dati vise golova od lazara...
Za razliku od Adilovica on nije sebican i gine za loptu i jak je ko zemlja ima igru glavom sto Adilovic nema
Lazara se smije pod voz baciti za loptu... Adilovic ne smije macku napasti itf.. uglavnom kada krenu utakmice bice ti jasnije
Vise golova od Lazara nije tesko dati ali je tesko biti korisniji igrac bar po mom vidjenu

- admir_ze1982
- Kontakt:
Cestitke na Sulejmanu Smajicu, definitivno najbolje moguce pojacanje.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
-
- Kontakt:
Jel to potpiso ?admir_ze1982 je napisao/la:Cestitke na Sulejmanu Smajicu, definitivno najbolje moguce pojacanje.
- KB-TM87
- Kontakt:
admir_ze1982 je napisao/la:Cestitke na Sulejmanu Smajicu, definitivno najbolje moguce pojacanje.

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- admir_ze1982
- Kontakt:
Imam info iz " druge " ruke da jeste !
Znaci info 98% sigurna!
Smajke je zvijer!!!

Znaci info 98% sigurna!
Smajke je zvijer!!!
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...