Kakvo bolan svjetsko prvenstvo, jesi dobar ti? U pitanju je kvalifikacijski turnir za žensku LP (SFK 2000).herbion je napisao/la:Stadion se gradi tender za travu i stolice raspisani,najvjerovatnije da ce se i svjetsko ili evropsko prvenstvo u zenskom fudbalu igrati na Otoci,11.08.2011.g.Znaci i da ce Olimpic igrati svoje tekme na istom.
Zvanicna stranica je u izradi jer nije zadovoljan Gracic sa istom.
Otvoren je kanal fk olimpic sarajevo na you tube,prvi u regionu.
Na pojacanjima se radi kao i na prodaji,sigurno da se nece stati na Vladavicu.
Olimpic sigurno ce da ide na titulu u narednoj sezoni.
Olimpic ce nositi sportsku opremu JAKO iz Njemacke.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Do mene stvarno nisam znao.Znam da ce nesto zene igrati.
Ovo je prva sezona kada nesto mozemo ponuditi na trziste,prije smo bili u rasulu.Za tebe samo jedan podatak da je nas junior golman otisao u Katar gdje ce dobiti drzavljanstvo ako zadovolji ukuse seika,iz vecih bratskih klubova bi se na sva zvona pisalo a o nama ...
Nas junior Hadjic je vec u Belgiji a Ducic se sprema u Dinamo ZG.
Za Subasica i dr. nemam detalje ali ce se i to brzo zavrsiti.
Ovo je prva sezona kada nesto mozemo ponuditi na trziste,prije smo bili u rasulu.Za tebe samo jedan podatak da je nas junior golman otisao u Katar gdje ce dobiti drzavljanstvo ako zadovolji ukuse seika,iz vecih bratskih klubova bi se na sva zvona pisalo a o nama ...

Pa odkad ovo pricateherbion je napisao/la:Do mene stvarno nisam znao.Znam da ce nesto zene igrati.

A vidio sam danas da nesto buse po tribini znaci radi se uveliko

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
herbion je napisao/la:Stadion se gradi tender za travu i stolice raspisani,najvjerovatnije da ce se i svjetsko ili evropsko prvenstvo u zenskom fudbalu igrati na Otoci,11.08.2011.g.Znaci i da ce Olimpic igrati svoje tekme na istom.
Zvanicna stranica je u izradi jer nije zadovoljan Gracic sa istom.
Otvoren je kanal fk olimpic sarajevo na you tube,prvi u regionu.
Na pojacanjima se radi kao i na prodaji,sigurno da se nece stati na Vladavicu.
Olimpic sigurno ce da ide na titulu u narednoj sezoni.
Olimpic ce nositi sportsku opremu JAKO iz Njemacke.
o cemu pricas ti fksinfo ima svoj kanal na youtube ima 2 godine, misli da i zeljovci imaju svoj, iskreno ja mislim da vi niste normalni i da cete se ugusiti u svojim lazima, vidovica ste prodavali nema gdje niste momak u madjarsku o svom trosku otisao vama ni dinar vidim spominjes subasica samo ne znam dokad titulu samo sanjati mozes i ti i pabizo mozda nastupite na ovom svjetskom sto si spomenuo gore
tobe jarabi to opisuje svaki tvoj i pabizov post necu da vjerujem u ono sto je pile napiso ko se krije iza ovog nika
Hajde hvataj se fks pusti nas nama. 

Trebas nan bolan vjerovat jer se non-stop muvamo oko OLIMPICA i veliki smo fanovi toga kluba i mislim da imamo uvek dobar info.G.Gracic nam nije blizak jer je cesto van Sarajeva ali i ja i herbion se mahsimalno trudimo da vas obavestavamo o dogadjajima u ovom klubu tj.buducem šampionu BOSNE I HERCEGOVINE,,,,,,,Hvalahordas'87 je napisao/la:pojma nemas sta sam napisao nauci citati pa ces znati o cemu govorimGazi je napisao/la:Jeste kompezacija,posto nas strasni Olimpic dere godinama
Ti nam reci ko je smijesan.Ne zelimo polemisati cisti ispred svojih vrata pa onda se brini o nama,sretno.
je li ide u borusiju subasic ili aston vilu ali ozbiljno pitam bez losih namjeraherbion je napisao/la:Ti nam reci ko je smijesan.Ne zelimo polemisati cisti ispred svojih vrata pa onda se brini o nama,sretno.
koliko je meni poznato nijedan od tih klubova,to je suplja.
Englesku Subasic moze vidjeti jedino kao turista ili clan repke.

-
- Kontakt:
Sad najozbiljnije, ako se već pregovara, s kojim to klubovima Olimpic, odnosno Gracić, pregovara oko eventualnog transfera Subašića?herbion je napisao/la:koliko je meni poznato nijedan od tih klubova,to je suplja.
U mom svijetu važe moja pravila
sta je sa vidovicem posto se pominjao kao njegov moguci dolazak u sarajevo
Sa Romom, kako ne znaš? Ima, evo već dvije godine pregovaraju. Tvrdoglavi i jedni i drugi, niko da popusti prvi.TheDinoRules je napisao/la:Sad najozbiljnije, ako se već pregovara, s kojim to klubovima Olimpic, odnosno Gracić, pregovara oko eventualnog transfera Subašića?herbion je napisao/la:koliko je meni poznato nijedan od tih klubova,to je suplja.
Miloš je kako saznajem potpisao za mađarski Ferencvároshordas'87 je napisao/la:sta je sa vidovicem posto se pominjao kao njegov moguci dolazak u sarajevo
Ova ti je za mustuluka
Olimpik na kompenzaciju dobiva preko 100 €
sta dobivaherbion je napisao/la:Ova ti je za mustuluka
Najljepsi dres
ne kontam kakvih 100 evraherbion je napisao/la:Najljepsi dres
Evo imam info iz prve ruke vas trener Janjos hoce da dovede Kapetana iz Čelika i Smajića iz Belgije .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Tribina na stadionu Otoka izravnana ,nesto i oznacena po nekim kao sektorima..vidi se da je sve spremno za postavljanje stolica.
Tako da kada stave stolice,tribina i svlacionice kao i prostori kluba i sl. je zavrseno.
Ostaje jos postavljanje te vjestacke trave (tu ne mislim da treba puno vremena,ne vise od 10-tak dana od pocetka radova)...klupe za rezervne igrace,delegata..i to je to.
Mozda i stvarno vec slijedecu sezonu Olimpik pocne na Otoci.
Tako da kada stave stolice,tribina i svlacionice kao i prostori kluba i sl. je zavrseno.
Ostaje jos postavljanje te vjestacke trave (tu ne mislim da treba puno vremena,ne vise od 10-tak dana od pocetka radova)...klupe za rezervne igrace,delegata..i to je to.
Mozda i stvarno vec slijedecu sezonu Olimpik pocne na Otoci.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.