FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sajo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sajo10 » 19 jun 2011, 00:11

Sta ce biti sa Rovcaninom, Gancevom, Odovicem i Pehiljom?

Znaci za sad je ovako:

OUT: Spahic, Mesic, Perak, Popovic (?), Culum (?)

IN: Adilovic, Drakul, (Ramic & Zolotic)
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 19 jun 2011, 00:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 19 jun 2011, 00:12

AllGunsBlazing je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:
Ako je u onakvom Celiku imao toliko sansi onda ce sigurno upola vise imati sansi u Želji sto automacki dovodi do zakljucka da ce mu i realizacija biti duplo veca....tacnije ako je u "onakvom" celiku zabio 15 golova i vodi se kao prvi strijelac ekipe,mozes zamislit koliko ce ih se nadavati u velikom zelji...haj sad zdravo Bond,James Bond..!!
Hajd dobro zivite u svom svijetu u kojem ste najbolji, a Hapoel i slicni ce vas (bar na trenutke ) vracati u stvarnost.. vi i vas veliki zeljo, pa ni jedan klub iz nase lige nije velikan cak ni kad se poredi sa Vrbanjusom, al et..
Sto ste vi toliko zapeli za Adilovica? Ko da vam je krivo, a ne drago sto vas je napustio. Otiso je od vas i KRAJ PRICE.
NO PYRO NO PARTY

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 jun 2011, 00:13

Buu je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:
Ako je u onakvom Celiku imao toliko sansi onda ce sigurno upola vise imati sansi u Želji sto automacki dovodi do zakljucka da ce mu i realizacija biti duplo veca....tacnije ako je u "onakvom" celiku zabio 15 golova i vodi se kao prvi strijelac ekipe,mozes zamislit koliko ce ih se nadavati u velikom zelji...haj sad zdravo Bond,James Bond..!!
Hajd dobro zivite u svom svijetu u kojem ste najbolji, a Hapoel i slicni ce vas (bar na trenutke ) vracati u stvarnost.. vi i vas veliki zeljo, pa ni jedan klub iz nase lige nije velikan cak ni kad se poredi sa Vrbanjusom, al et..
Sto ste vi toliko zapeli za Adilovica? Ko da vam je krivo, a ne drago sto vas je napustio. Otiso je od vas i KRAJ PRICE.
Vidi sto kupe Amarove fazone... :lol: :lol:
A nismo zapeli, nego se neki ovdje hvale kako su uzeli naseg kapitena za 0.00 KM, a mi samo hocemo dokazati da on nit je bio kapiten(kad je nesto nametnuto to nije pravilno) nit da je bio najbolji, i mi citavu sezonu jedva cekamo da ode, ja sam vec rekao da Bog da se vi sa njim usrecili kao i mi..
Celik!3,2,2.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 19 jun 2011, 00:15

Manijac18 je napisao/la:Adilovic kakav god bio, bio im je kapiten a uzeli smo im ga za 0KM..
kapiten postao,svi znaju kako i preko koga...bar zenicani..jedino valja sto vam je dosao dzaba.. ;)

i covjek ni u jednom klubu nije isao preko 11-12 golova..koliko sam ja upoznat..taraba zesca...
u celiku je zabio 9 golova..od tih 9 golova,5 ih je bilo iz penala.. ;)

i naravno da nam nije krivo ni sekunde sto je presao u zelju...dan kada je otisao iz celika ostace upisan zlatnim slovima,jer je istinsko pojacanje njegov odlazak.. ;)
stroj za promasivanje... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 19 jun 2011, 00:18

legenda79 je napisao/la:
Sto ste vi toliko zapeli za Adilovica? Ko da vam je krivo, a ne drago sto vas je napustio. Otiso je od vas i KRAJ PRICE.[/quote]
A nismo zapeli, nego se neki ovdje hvale kako su uzeli naseg kapitena za 0.00 KM, a mi samo hocemo dokazati da on nit je bio kapiten(kad je nesto nametnuto to nije pravilno) nit da je bio najbolji, i mi citavu sezonu jedva cekamo da ode, ja sam vec rekao da Bog da se vi sa njim usrecili kao i mi..[/quote]

Pa eto dokazi da mu je nametnuto ? Imas li dokaz? Puric, Adilovic i onaj mali su vam najbolji igraci bili ostalo je sve kari.na.
NO PYRO NO PARTY

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 19 jun 2011, 00:28

Sto se tice transfera u PL : Zeljo je ove godine doveo najbolja pojacanja , i ima dobre sanse sa ovom ekipom da dogura malo dalje od prvog pretkola... Znam da ce reci mnogi da se provaljujem , al mozda cak i da udju u grupnu fazu uz malo srece pri zrijebu. Smajic , Adilovic , Drakul , Jos stanceski ulazi u formu , Nyema ostaje ... Jos dva iznenadjenja i sve je moguce...

Zeljo uskoro abd Bosanski Dinamo
>>No body likes us but we dont care<<

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 19 jun 2011, 00:38

sarajlija89 je napisao/la:Izvinjavam se ako je vec bilo...

[youtube][/youtube]

Ko nije pogledao, obavezno neka pogleda, strasan interview..za sve one koji nisu upoznati sa likom i djelom Josipa Katalinskog, a i za one koji bi htjeli vise da znaju...govorio je o svemu pomalo ;)

Skija, pocivaj u miru :!:

@Devil

Citas li?? Evo nasao sam :lol: , ako ne vidis poslat cu ti na PP :P
Ljudina u svakom pogledu.ŠKIJA počivaj u miru!!!!!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 jun 2011, 01:08

sajo10 je napisao/la:Sta ce biti sa Rovcaninom, Gancevom, Odovicem i Pehiljom?

Znaci za sad je ovako:

OUT: Spahic, Mesic, Perak, Popovic (?), Culum (?)

IN: Adilovic, Drakul, (Ramic & Zolotic)
otpisi sve četvoricu .... ;)
sve izvjesnije da ce Smajic potpisat ...

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 19 jun 2011, 01:28

legenda79 je napisao/la:
Hapoel je jedan i desio se i sta je tu je ..ali shvati da je zeljo iznad toga i da je zeljo bio veliki klub prije hapoela a bogami i ostao poslije...velicine su relativne stvari i svako sebi stvara sliku velicine necega svojega.ali pored relativnosti postoje fakti,cinjenice i istorija koja nekoga ili nesto pravi velikim u odnosu na druge.Ti fakti,cinjecice,istorijat,uspjesi su uveliko na strani Zelje u odnosu na druge timove a pogotovo Celik koji je ako budemo iskreni i realni,posteni i ako uzmemo sve relevantne faktore zaista jedan solidni ali ipak mali klub za instituciju zvanu Željznicar.
Usput nemoj mi samo replicirat prijatelju jer sam siguran da si shvatio sta zelim da ti kazem,ukoliko nisi uzmi pa se informisi napravi statistiku uporedi podatke i dobit ces rijesenje zagonetke koja te proganja,boli a s kojom se moras pomiriti i suociti..!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jun 2011, 02:04

AllGunsBlazing je napisao/la: Hajd dobro zivite u svom svijetu u kojem ste najbolji, a Hapoel i slicni ce vas (bar na trenutke ) vracati u stvarnost.. vi i vas veliki zeljo, pa ni jedan klub iz nase lige nije velikan cak ni kad se poredi sa Vrbanjusom, al et..
Vrlo jednostavno poređenje, Barca pobijedila Reala 5:0 nekad zimus, i to treba da znači da Real nije najuspješniji i najbolji svjetski klub!? Tj. da je u rangu recimo neke Almerie koju ista ta Barca pobijedi 8:0...

Jednostavno glupo ti je poređenje...

Ti si jedan od mnogobrojnih koji su najavljivali debakl Želje u Zenici prije nekih mjesec dana, zato ne znam kako imaš obraza doći i pisati bilo šta protiv Želje...

Jedna lasta ne čini proljeće, ako izgubiš jednu bitku ne znači da si izgubio rat...

Ova naša generacija navijača je imala taj peh da nas zadesi par velikih poraza Želje, od Levskog, Litexa i Hapoela i vi zlobnici recimo imate priliku da nas "prcate", ali šta je sa onim prijašnjim generacijama koji se sjećaju samih uspjeha, titule prvaka, 1/4 i 1/2 Kup UEFA i tako u nedogled...

Svaki klub ima svoje uspone i padove,tako i Željo, ali jedna stvar je čista istina,a to je da je Željo najveći klub u našoj državi bez premca...

Kraj Priče! 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

komorat
Kontakt:

Post Postao/la komorat » 19 jun 2011, 02:40

Buu je napisao/la: Pa eto dokazi da mu je nametnuto ? Imas li dokaz? Puric, Adilovic i onaj mali su vam najbolji igraci bili ostalo je sve kari.na.
Da si iz Zenice znao bi malo vise stvari sto se tice kapitenske trake... A smatrati Adilovica jednim od najboljih igraca Celika moze samo onaj ko ga nije gledao ili ti je mozda drag zbog promasenog penala

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 19 jun 2011, 02:53

komorat je napisao/la:
Buu je napisao/la: Pa eto dokazi da mu je nametnuto ? Imas li dokaz? Puric, Adilovic i onaj mali su vam najbolji igraci bili ostalo je sve kari.na.
Da si iz Zenice znao bi malo vise stvari sto se tice kapitenske trake... A smatrati Adilovica jednim od najboljih igraca Celika moze samo onaj ko ga nije gledao ili ti je mozda drag zbog promasenog penala
u celiku su svi katastrofa, Osim je vidio nesto kod njega i probat ce ga ali je sigurno ako se ne bude trudio i igro da ce na klupi zavrsit... a u celiku se to nije moglo desit...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 19 jun 2011, 05:20

Mandrak je napisao/la:Dirk ne loži raju ovdje ;) okreces pilu naopako ,ofiran si ;) ...opisa ga ko da je Eto ili Drogba , a lik je žešća lopata od igraca (doduše od Lazara bi trebao biti bolji,a to i nije neka majstorija :lol: :lol: )...nek neko stavi statistiku tog igraca, da vidimo jeli ikad u karijeri dao više od 10 golova po sezoni.
Ok <mandrak > cijenim te , nisi los forumas , gledas normalno i realno na vecinu stvari ! Evo ja licno sam bio sa deckom u srijedu( Ko ne vjeruje vidjece ) do 6 ujutro vani , i pored tuceta djevojaka momak nije popio kapi alkohola ; dok smo se ja i jedan reprezentativec oduzeli ! Znaci , opet ponavljam se , decko je fizicki strasno spreman , da li ce igrati kod Amara i da li ce se pokazati kao pojacanje to je stvar vremena , ali vjerujem mu u potpunosti kad kaze da mu je dolazak u Želju iskorak u karijeri i da ce se potruditi da povijerenje opravda ! Pustimo ga da u miru odigra par utakmica , i po onome sto ja mogu zakljuciti , ako je mogao biti najj bolji igrac mrtvog Celika , bice bolji od Lazara sve i da je napako , prema tome neka svako svoju brigu bere pa se cujemo nekada pri kraju sezone ( jel dogovoreno ? ) Hvala lijepo i prijatno 8-) Oprostite na malo duzem izlaganju , visa sila ! 8-)
Željezničar za život cijeli !

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 19 jun 2011, 05:38

Ako je u onakvom Celiku imao toliko sansi onda ce sigurno upola vise imati sansi u Želji sto automacki dovodi do zakljucka da ce mu i realizacija biti duplo veca....tacnije ako je u "onakvom" celiku zabio 15 golova i vodi se kao prvi strijelac ekipe,mozes zamislit koliko ce ih se nadavati u velikom zelji...haj sad zdravo Bond,James Bond..!![/quote]
Hajd dobro zivite u svom svijetu u kojem ste najbolji, a Hapoel i slicni ce vas (bar na trenutke ) vracati u stvarnost.. vi i vas veliki zeljo, pa ni jedan klub iz nase lige nije velikan cak ni kad se poredi sa Vrbanjusom, al et..[/quote]

Sto ste vi toliko zapeli za Adilovica? Ko da vam je krivo, a ne drago sto vas je napustio. Otiso je od vas i KRAJ PRICE.[/quote]
A nismo zapeli, nego se neki ovdje hvale kako su uzeli naseg kapitena za 0.00 KM, a mi samo hocemo dokazati da on nit je bio kapiten(kad je nesto nametnuto to nije pravilno) nit da je bio najbolji, i mi citavu sezonu jedva cekamo da ode, ja sam vec rekao da Bog da se vi sa njim usrecili kao i mi..[/quote]

Decko nije nikva frka , presao igrac kod nas pa sta ? Taj isti je kod vas bio najjbolji strijelac i kao sto sam kaze niko ne vidi kada ja u 8 ujutro ustanem pa pretrcim 10 km uzbrdo nego vidi kada izadjem i lijepo se obucem ! Pustite decka neka igra ( nista mu konkretno nisu mogli uraditi u tom malom klubu, djaba frustacije ) I kao sto kazem vrijeme ce pokazati tko je bio u pravu ! Uglavnom ako nista sto se tice fizicke spreme , gigant( vjerujte da bih ga napao verbalno , prvi da je suprotno ) , ja mu zelim sve najbolje , dbgda dao minimalno 20 golova , jer je u korist mome voljenome klubu !
Željezničar za život cijeli !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jun 2011, 08:59

Hajmo na prozivku! :D

Možda ugrabimo koji autogram od naših mega giga ultra zvijezdi :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 19 jun 2011, 08:59

Je li stvarno dosta više prepucavanja sa smogovcima ?! Mlatnuli smo im Adilovića, oni nam se zahvaljuju, a mi ćemo vidjeti hoće li se mali dokazati. Do tad nema potrebe za ovakvim raaspravama. Nekoliko strana ste uebali. Znači, danas prozivka za jedno pola sata. Pa eto, obzirom da sam daleko od Grbavice nekih 80 km očekujem pozitivne infromacije i utiske od raje koja bude išla. Sretno im u Međugorje !
Osim - drugo ime za Želju !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 19 jun 2011, 10:17

Jesu ovo svi otišli na prozivku ili su spavali do deset kao ja :lol: :lol:

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 19 jun 2011, 10:41

Vama sekunde nije trebo onaj turbo-folk igrac iz nicaze.
Za njega je Stanceski....ZEKA ;) ;)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 jun 2011, 10:42

evo sad s prozivke B. Colic i mali Zolotic najspremniji
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 19 jun 2011, 10:44

http://www.transfermarkt.de/en/basics/s ... 39941.html
evo jedna uporedba lazara i adilovića u zadnjoj sezoni. Po meni nema velikih razlika 0-le su i jedan i drugi
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrasno15, knoa, MrkiMedo, ristagrad i 26 gostiju.