Za sada teče sve najboljim tokom. Neka hronologija događaja - osvojen kup, potpisani ugovori sa Ramićem i Zolotićem, priča oko stadiona se zakuhtava, najavljene pripremne utakmice protiv jakih europskih ekipa, zadržavanje ekipe ( nema više osipanja igračkog kadra ) , odmah isplaćene plate i premije, potpisan odličan ugovor s Macronom. Za sada došli Drakul i Adilović, uglavnom ne mogu ih smatrati pojačanjima. Drakul uz kvalitetno odrađene pripreme može da bude jedan od važnijih igrača sljedeće sezone, ne bi ga Osim bezveze dovodio. U Veležu je dobar bio, samo su ga kasnije povrede dosta zezale. O Adiloviću stvarno mnogo ne znam, uglavnom ne vjerujem da može biti gori od Laze. Lazi za sve hvala, ali učinkovitost mu je bila

. Na svaku 200-tu šansu 1 gol. Još da napomenem da ostaje Nyema i da nam igrači ne idu više za kikiriki. Evo, ako Šeha ode, otiće za velike pare. Biće lijepo, još 2-3 pojačanja i ja zadovoljan, u svakoj liniji po jedan igrača ( štoper, krilo, napadač ) , mada bi ja još jednog lijevog beka doveo, jer je riskantno da ostanemo samo na Radovanoviću.