FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 18 jun 2011, 22:07

Samo se nadam da na dresu nece biti ljepljeni grb i da cemo imati grb ŽELJEZNIČARA na trenerkama ,maicama i sl. Mozel ovo neko potvrdit ?
takode info za Sehu imao je ponuda iz BundesLige, ali ukoliko ne dođe jaka ponuda Šeha ostaje ,prema svemu sudeci tesko mu se rastavit od raje ovdje, lijepo mu je ...lijepo zivi i tako ....ovo me bas raduje ,prvenstveno sto je KLASA od golmana ,a i sto igraci se ne zale da nemaju ,tacnije ne bježe trbuhom za kruhom u bilo koju ligu ...znaci da je atmosfera u klubu fina i da je finansijska situacija stabilna ... ;)

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 18 jun 2011, 22:07

Mandrak je napisao/la:Cuj Zubizarete, starog pitarskog pacenika što se sekira oko Želje i njegovih pojacanja....vec ga zamišljam kako psuje sa ona svoja 3 preostala zuba, oznojen i uznemiren sluša direktne komande Blekića preko razglasa i yebe oba Osima, Žuju pizdu i ostale dušmane dok zuri u LED ekran i daje preko ekrana bezrezervnu podršku svom timu koji igra na suprotnom dijelu grada :o - i to sve za 5 maraka :lol: :lol:
Tebi stvarno nije dobro,samo mi objasni kad si pricao za Vareu i Wagnera koliko su placeni? Kolika je odsteta bila? Nemozes da se raspravljas jer se prosipas i to ofirno pa nekakve zube spominjes,hvala bogu ni jedan nefali ako te bas zanima! Procitaj moje zadnja dva posta i tvoje odgovore i zapitaj se koliko si paglu!
Fina Gradska sarajevska raja

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 18 jun 2011, 22:08

bistrikboy je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
starigrad je napisao/la:da li će sutra, nakon prozivke, biti provjera fizičke spreme? amar je to do sada praktikovao, jer od igrača traži da na početak priprema dolaze što spremniji, kako bi njemu preostalo, uglavnom, uigravanje.
interesuje me iz razloga što bih sigurno otišao i pogledao taj test, ukoliko bi se trebao održati. molim odgovor, ako je neko upućen i sigurno zna odgovor. unaprijed hvala
Igraci imaju trening poslijepodne u Medjugorju,pa vjrovatno nece biti testiranja
hvala
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 18 jun 2011, 22:42

Mandrak je napisao/la:Cuj ovog malja :o :shock: ...eto Varea, Wagner, Renato i Diogo došli na lijepe oci u široki :lol:
malju reci cifru onda :D :D
treba nam jos igraca iz BiH

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 jun 2011, 22:48

FIFA/UEFA je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Cuj ovog malja :o :shock: ...eto Varea, Wagner, Renato i Diogo došli na lijepe oci u široki :lol:
Vidiš li da ti covjek briše postove koji veze nemaju sa temom, a ti navalio baš ko retard :o :shock: e svašta

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 18 jun 2011, 22:53

Adilović će doživjeti procvat u Želji. Sjećam se utakmica na kojima je Lazo bukvalno smetao Zebi, ovaj ga čovječe parkira po šesnestercu, sad neće bit tako. Ovaj je pokretljivi, bolji u igri jedan na jedan, sve u svemu je BOLJI OD LAZE. U onakvom Čeliku duplo više golova od Lazara, nije malo. Na prozivci i u toku priprema očekujemo još provjerenih igrača, da uajedno krenemo u nove pobjede!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 jun 2011, 22:56

babilonTM je napisao/la:Adilović će doživjeti procvat u Želji. Sjećam se utakmica na kojima je Lazo bukvalno smetao Zebi, ovaj ga čovječe parkira po šesnestercu, sad neće bit tako. Ovaj je pokretljivi, bolji u igri jedan na jedan, sve u svemu je BOLJI OD LAZE. U onakvom Čeliku duplo više golova od Lazara, nije malo. Na prozivci i u toku priprema očekujemo još provjerenih igrača, da uajedno krenemo u nove pobjede!
U onom Celiku sto vas je razvalio na pola Grbavice?? i da njeg nije bilo pobjedu bi odnio??? Jel takvom Celiku??? :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 18 jun 2011, 23:01

AllGunsBlazing je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Adilović će doživjeti procvat u Želji. Sjećam se utakmica na kojima je Lazo bukvalno smetao Zebi, ovaj ga čovječe parkira po šesnestercu, sad neće bit tako. Ovaj je pokretljivi, bolji u igri jedan na jedan, sve u svemu je BOLJI OD LAZE. U onakvom Čeliku duplo više golova od Lazara, nije malo. Na prozivci i u toku priprema očekujemo još provjerenih igrača, da uajedno krenemo u nove pobjede!
U onom Celiku sto vas je razvalio na pola Grbavice?? i da njeg nije bilo pobjedu bi odnio??? Jel takvom Celiku??? :lol: :lol:

Čeliku koji nije pogledao na go na Grbavici, i Čeliku koji u finalu Kupa poslije 15 godina popije tri komada. O tom Čeliku ja govorim, a sad haj lagano ODLEPRŠAJ S TEME KLUBA, KOJI DŽABA UZIMA NAJBOLJE IGRAČE TVOG KLUBA!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 18 jun 2011, 23:04

Za sada teče sve najboljim tokom. Neka hronologija događaja - osvojen kup, potpisani ugovori sa Ramićem i Zolotićem, priča oko stadiona se zakuhtava, najavljene pripremne utakmice protiv jakih europskih ekipa, zadržavanje ekipe ( nema više osipanja igračkog kadra ) , odmah isplaćene plate i premije, potpisan odličan ugovor s Macronom. Za sada došli Drakul i Adilović, uglavnom ne mogu ih smatrati pojačanjima. Drakul uz kvalitetno odrađene pripreme može da bude jedan od važnijih igrača sljedeće sezone, ne bi ga Osim bezveze dovodio. U Veležu je dobar bio, samo su ga kasnije povrede dosta zezale. O Adiloviću stvarno mnogo ne znam, uglavnom ne vjerujem da može biti gori od Laze. Lazi za sve hvala, ali učinkovitost mu je bila :roll: . Na svaku 200-tu šansu 1 gol. Još da napomenem da ostaje Nyema i da nam igrači ne idu više za kikiriki. Evo, ako Šeha ode, otiće za velike pare. Biće lijepo, još 2-3 pojačanja i ja zadovoljan, u svakoj liniji po jedan igrača ( štoper, krilo, napadač ) , mada bi ja još jednog lijevog beka doveo, jer je riskantno da ostanemo samo na Radovanoviću.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 jun 2011, 23:11

babilonTM je napisao/la:

Čeliku koji nije pogledao na go na Grbavici, i Čeliku koji u finalu Kupa poslije 15 godina popije tri komada. O tom Čeliku ja govorim, a sad haj lagano ODLEPRŠAJ S TEME KLUBA, KOJI DŽABA UZIMA NAJBOLJE IGRAČE TVOG KLUBA!
Ako je on najbolji igrac Celika ja sam James Bond.. Ja ti samo hocu reci da je i u ''takvom'' Celiku imao sansi, a on debil nije znao iskoristiti..
Celik!3,2,2.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 18 jun 2011, 23:17

Najbolji, nego šta. :mrgreen:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 18 jun 2011, 23:17

Brata sam mu proklinjao kada je bio kod nas,kostao nas je toliko bodova.Zbog njega uvijek sam Eldina dozivljavao sa nekom rezervom.Ali taj momak je i u mladoj reprezentaciji bio kapiten i znam da je dugo bio prvi izbor u napadu Tulicu.Necu nista govoriti o kvalitetu tog momka,dok se zaista svi ne uvjerimo.Dosao je djaba,ako se i zajebemo lako ga je na tribine poslati.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 18 jun 2011, 23:18

Ako je on najbolji igrac Celika ja sam James Bond.. Ja ti samo hocu reci da je i u ''takvom'' Celiku imao sansi, a on debil nije znao iskoristiti..[/quote]

Ako je u onakvom Celiku imao toliko sansi onda ce sigurno upola vise imati sansi u Želji sto automacki dovodi do zakljucka da ce mu i realizacija biti duplo veca....tacnije ako je u "onakvom" celiku zabio 15 golova i vodi se kao prvi strijelac ekipe,mozes zamislit koliko ce ih se nadavati u velikom zelji...haj sad zdravo Bond,James Bond..!!

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 18 jun 2011, 23:22

Mandrak je napisao/la:
FIFA/UEFA je napisao/la:
Vidiš li da ti covjek briše postove koji veze nemaju sa temom, a ti navalio baš ko retard :o :shock: e svašta
sta ce ti reci vidis kad nezna pa pocne da vrijedja haha a to je odlika slabih ljudi ili onih koji nemaju nikakve fakte da udju u raspravu a pisu nebuloze!
Fina Gradska sarajevska raja

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 18 jun 2011, 23:32

Dok god je Amar na klupi Zelje kod mene ce biti no sikiriki jer svima je jasno da covjek ima jasnu viziju i kvalitet barem za nase lige.Za evropu treba puno vise stvari na koje Amar ne moze uticati.Ove dvije godine u Zelji je bilo puno vise pozitivnih stvari nego negativnih sto najvise trebamo zahvaliti Osimu.Zato ne naglabajte vise o Adilovicu,Drakulu,Jeseu itd. bice kako bude sve ce se pokazati na terenu.

AMAR OSIM!
AMAR OSIM!

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 18 jun 2011, 23:34

Ako prodjemo drugo pretkolo , upamtite dolazi AZ ALKMAR !

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 jun 2011, 23:36

Colo Colo je napisao/la:Izgleda nam dolazi Adis Čulov jutros je pio kafu sa Bukijem u Bristolu.
nema ništa od toga ,čulov je pod ugovorom još godinu

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 jun 2011, 23:39

Izvinjavam se ako je vec bilo...

[youtube][/youtube]

Ko nije pogledao, obavezno neka pogleda, strasan interview..za sve one koji nisu upoznati sa likom i djelom Josipa Katalinskog, a i za one koji bi htjeli vise da znaju...govorio je o svemu pomalo ;)

Skija, pocivaj u miru :!:

@Devil

Citas li?? Evo nasao sam :lol: , ako ne vidis poslat cu ti na PP :P
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 jun 2011, 00:09

legenda79 je napisao/la:
Ako je u onakvom Celiku imao toliko sansi onda ce sigurno upola vise imati sansi u Želji sto automacki dovodi do zakljucka da ce mu i realizacija biti duplo veca....tacnije ako je u "onakvom" celiku zabio 15 golova i vodi se kao prvi strijelac ekipe,mozes zamislit koliko ce ih se nadavati u velikom zelji...haj sad zdravo Bond,James Bond..!!
Hajd dobro zivite u svom svijetu u kojem ste najbolji, a Hapoel i slicni ce vas (bar na trenutke ) vracati u stvarnost.. vi i vas veliki zeljo, pa ni jedan klub iz nase lige nije velikan cak ni kad se poredi sa Vrbanjusom, al et..
Celik!3,2,2.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 19 jun 2011, 00:10

Sutra se jos cekaju Jese i Smajic ovaj drugi je blizu potpisa ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 33 gosta.