Znaš šta, ovdje izgleda ako se ne slažeš sa njima odmah ne valjaš. Ja ništa nisam rekao protiv Rosickyog, stvarno mi je drag igrač al' njegovo vrijeme u Arsenalu je prošlo. Pa ljudi zar vi ne shvatate da Arsenal nije ništa 6 godina osvojio ?! Razlog, pa tanka klupa a na toj klupi il' na terenu je trebao biti i Rosicky al iz godine u godinu s povredama se muči. Neosporan je njegov kvalitet al ako će nakon svakog starta se povrijedit onda nek ide u Bungesligu i tamo hara, ja mu to od srca želim.CollegeGunner je napisao/la:Rosicky navodno prima 70.000 funti sedmicno. Ako se uzme u obzir da jedan RvP prima samo deset hiljada vise, a da nas najplaceniji igrac ima platu od 110.000 to je itekako ozbiljan problem, jer Tomas spada medju najplacenije igrace kluba. Ako je njegov jedini zadatak da pomaze mladjim igracima, zar nije bolje dovesti jednog Vieru ili Piresa na pay as you play ugovoru, nego davati tolike pare Tomasu?!
Da se razumijemo, ja volim Tomasa ko i svakog naseg igraca, al on jednostavno nema vise sta ponuditi Arsenalu.
@Arnelinho, da ti vidiš kako ja igram na FM-u ti bi se začudio