RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ma sve je meni malo dosadno postalo ali mi nije jasno zasto se sporo,ocito sporo,radi sa dovodjenjem ili zadrzavanjem igraca???????
Pa svi dovode igrace,svi nesto znaju samo se u nas jos uvijek nije objavilo kako se zavrsilo sa nekim igracem nego se samo zna da se pricalo ali treba da nas zanima je li se dogovorilo sa nekim od igraca?Zvanican dogovor je kad izadje na stranici kluba da je neko potpisao ali posto toga nema onda znaci da nije niko ni potpisao sto mi je jako krivo
Pa svi dovode igrace,svi nesto znaju samo se u nas jos uvijek nije objavilo kako se zavrsilo sa nekim igracem nego se samo zna da se pricalo ali treba da nas zanima je li se dogovorilo sa nekim od igraca?Zvanican dogovor je kad izadje na stranici kluba da je neko potpisao ali posto toga nema onda znaci da nije niko ni potpisao sto mi je jako krivo
drH je napisao/la:Ja jutros pricao sa komsijom od jednog igraca koji zna rodjaka od Tanovica koji zivi iznad prostorija kluba i on mi tvrdi da je jutros u 9 cuo kako neko otkljucava vrata od prostorija i ulazi unutra i nije ga niko vidio da je izasao vani. Tako da trenutno neznamo jesu li prostorije pune ili prazne.

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Ko dovodi ? Kakve su to priče ? To ako se nagađa nešto, ne znači da je i gotova stvar to.cunami je napisao/la:Ma sve je meni malo dosadno postalo ali mi nije jasno zasto se sporo,ocito sporo,radi sa dovodjenjem ili zadrzavanjem igraca???????
Eto Zlatan Muslimović će doći u Želju. Šta ti je bola ? Možemo i mi pričati kako dovodimo Teveza ali džaba, kad znamo i ti i ja i svaki u Upravi da od toga nema ništa. Bitno je šta ćemo na kraju dobiti a ne pričati radimo ovo, radimo ono, tražimo ovoga, tražimo onoga.
Who dares, wins !
U Zelju moze samo Eldin AdilovićNeToBoLa je napisao/la:Ko dovodi ? Kakve su to priče ? To ako se nagađa nešto, ne znači da je i gotova stvar to.
Eto Zlatan Muslimović će doći u Želju. Šta ti je bola ? Možemo i mi pričati kako dovodimo Teveza ali džaba, kad znamo i ti i ja i svaki u Upravi da od toga nema ništa. Bitno je šta ćemo na kraju dobiti a ne pričati radimo ovo, radimo ono, tražimo ovoga, tražimo onoga.

Sarajevo je dovelo neke igrace iz Buducnosti,Zeljo je doveo dva igraca,Celik doveo igraca,GOSK doveo nekoliko igraca vec,Olimpik doveo par igraca,Siroki doveo igraca...Znaci,svi su poceli dovodit igrace a samo se u Velezu nista ne zna sto se tice igraca.Na stranici kluba nema nista da je iko potpisao i to me brine jer kad ce zavrsavat vecinu igraca ako neces pred pocetak priprema i onda gdje bude skripilo dovodis sta ti treba a naveo sam klubove koji dovode igrace a ne igraju Evropu
sve će se znati najvjerovatnije do početka priprema, koje startaju 28. juna, tako da će uprava najvjerovatnije do tada otkriti sve detalje oko igračkog kadra, a načuo sam, ako je istina da su i okić i stokić bili na razgovorima kod uprave, i da postoji velika šansa da i dalje ostanu u veležu, a gančev i rovčanin, kako sam pročitao, ali ne u sportu, već u drugom mediju, ostaju u veležu, i spominje se neki bebanić edin, kao moguće pojačanje kluba, pa ako imaš koju informaciju više...
e druze gdje si citao ovo o Bebi (bebanicu), momak mi je dobar poznanik, pa me interesuje da procitam!!AlemC85 je napisao/la:sve će se znati najvjerovatnije do početka priprema, koje startaju 28. juna, tako da će uprava najvjerovatnije do tada otkriti sve detalje oko igračkog kadra, a načuo sam, ako je istina da su i okić i stokić bili na razgovorima kod uprave, i da postoji velika šansa da i dalje ostanu u veležu, a gančev i rovčanin, kako sam pročitao, ali ne u sportu, već u drugom mediju, ostaju u veležu, i spominje se neki bebanić edin, kao moguće pojačanje kluba, pa ako imaš koju informaciju više...
A ja sam vec pricao sa njim na tu temu i kaze da su ga zvali na razgovor, i nista vam vise necu govoriti!!

sacekat cemo!!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
ako se nevaram ima u sportu od petka, pa pročitaj, ko zna da li pišu istinu, ali sam pročitao da je ponikao u veležu, i da su ga zvali na razgovor, i to je to...demamo je napisao/la:e druze gdje si citao ovo o Bebi (bebanicu), momak mi je dobar poznanik, pa me interesuje da procitam!!AlemC85 je napisao/la:sve će se znati najvjerovatnije do početka priprema, koje startaju 28. juna, tako da će uprava najvjerovatnije do tada otkriti sve detalje oko igračkog kadra, a načuo sam, ako je istina da su i okić i stokić bili na razgovorima kod uprave, i da postoji velika šansa da i dalje ostanu u veležu, a gančev i rovčanin, kako sam pročitao, ali ne u sportu, već u drugom mediju, ostaju u veležu, i spominje se neki bebanić edin, kao moguće pojačanje kluba, pa ako imaš koju informaciju više...
A ja sam vec pricao sa njim na tu temu i kaze da su ga zvali na razgovor, i nista vam vise necu govoriti!!
sacekat cemo!!
Prvo se dogovara ostanak igrača koji su iznijeli teret prošle sezone pa onda tek pojačanja. Šta se treba pregovarati s nekim drugim igračima a ne znaš hoće li ti iko ostati u klubu. Sve postepeno ide.cunami je napisao/la:Sarajevo je dovelo neke igrace iz Buducnosti,Zeljo je doveo dva igraca,Celik doveo igraca,GOSK doveo nekoliko igraca vec,Olimpik doveo par igraca,Siroki doveo igraca...Znaci,svi su poceli dovodit igrace a samo se u Velezu nista ne zna sto se tice igraca.Na stranici kluba nema nista da je iko potpisao i to me brine jer kad ce zavrsavat vecinu igraca ako neces pred pocetak priprema i onda gdje bude skripilo dovodis sta ti treba a naveo sam klubove koji dovode igrace a ne igraju Evropu
Who dares, wins !
Pa to i jeste problem jer se samo pricalo sa igracima koji su bili kostur tima i sad cekaju odgovor uprave a mislis li ti da ce igraci cekat da im se Velez javi a odugovlace?Pa svi sebi traze i sta ako nas napusti jos veci broj igraca nego do sad?Nema nista sluzbeno na stranici kluba da su se dogovorili sa bilo kojim igracem i ja govorim da mene to zabrinjava jer ne vjerujem da igraci imaju nege magalomanske zahtjeve i mislim da uprava radi presporo sto se tice igrackog kadra
jeli bebanic igra u lokomotivi ?demamo je napisao/la:e druze gdje si citao ovo o Bebi (bebanicu), momak mi je dobar poznanik, pa me interesuje da procitam!!AlemC85 je napisao/la:sve će se znati najvjerovatnije do početka priprema, koje startaju 28. juna, tako da će uprava najvjerovatnije do tada otkriti sve detalje oko igračkog kadra, a načuo sam, ako je istina da su i okić i stokić bili na razgovorima kod uprave, i da postoji velika šansa da i dalje ostanu u veležu, a gančev i rovčanin, kako sam pročitao, ali ne u sportu, već u drugom mediju, ostaju u veležu, i spominje se neki bebanić edin, kao moguće pojačanje kluba, pa ako imaš koju informaciju više...
sacekat cemo!!
Pa bola evo prvi ti je Okić odmah po završetku sezone otišao u Pulu, znači momak nije bio u Mostaru pa kako pregovarati s njim. Preko telefona ? Polako, čovječe. 

Bebanić je u Branitelju igrao prošlu sezonu.vm22 je napisao/la: jeli bebanic igra u lokomotivi ?
Who dares, wins !
bebanic vam igra u branitelja,i dobar je bio ovu sezonu,a ima dole solidna primanja,koliko znam...vm22 je napisao/la:jeli bebanic igra u lokomotivi ?demamo je napisao/la:e druze gdje si citao ovo o Bebi (bebanicu), momak mi je dobar poznanik, pa me interesuje da procitam!!AlemC85 je napisao/la:sve će se znati najvjerovatnije do početka priprema, koje startaju 28. juna, tako da će uprava najvjerovatnije do tada otkriti sve detalje oko igračkog kadra, a načuo sam, ako je istina da su i okić i stokić bili na razgovorima kod uprave, i da postoji velika šansa da i dalje ostanu u veležu, a gančev i rovčanin, kako sam pročitao, ali ne u sportu, već u drugom mediju, ostaju u veležu, i spominje se neki bebanić edin, kao moguće pojačanje kluba, pa ako imaš koju informaciju više...
sacekat cemo!!
Pa mogao se Okic zadrzat 2-3 dana da bi razgovarao sa upravom,da im kaze svoje uslove i sve sto ide uz to jer to ne bi bio nikakav problem.A sta ako Okic nadje neki agazman iz Pule??Mislim,neka nadje ako je bolje od Veleza i gdje ce njemu biti bolje ali je Velez i ljudi koji vode pregovore sa igracima,totalno usporilo situaciju jer niko,ama bas niko nije potpisao ugovor od igraca iz prosle sezone a da ne spominjem " pojacanja " koja bi trebala da dodju.Mislim da se sporo radi sto se tice igrackog kadra i nadam se samo da Velez nece ostat bez nekih igraca i da nece biti kasno jer niko Veleza nece cekati nego ce svi do jednog,ko god dobije prije ponudu otici jer svi zele znati vjerovatno svoj status sto prije jer je meni to logicno
Bola nije ti ovo Premiership. Svi igrači čekaju neki inostrani angažman, ako im propadne eto ih nazad u ovu našu jadnu ligu.
I bolje je u 3 mjeseca 3 dobra igrača dobiti, nego u 10 dana skupiti 5 polovnjaka.

Who dares, wins !
Ne znam razumijes li me ali ne ocekujem neka pojacanja sada ali ocekujem da se MOZDA produze ugovori sa igracima koji su bili kostur ekipe proslu sezonu a niti sa jednim igracem nije produzen ugovor a ja znam da svi traze inostrani angazman ali je Velez mogao sa nekim bar produzit ugovor a na pojacanja ali nadam se ona prava cemo pricekat duze vremena mozda i mjeseci
Pa umislili svi da su igračine, pa čekaju da ih zove Chelsea, Real i slični. Eto ti njih za 10 dana moleći da igraju Velež. To je žalosno ali je realnost kako u nas tako i u svakom drugom bh. klubu i trenutno ne možemo protiv toga.
A ovi u Želji, Sarajevo, Borcu, Širokom misle da se dokažu u kvalifikacijama za EL pa produžuju a znaju da bilo koji strani klub ponudi bilo šta, klubovi će ih pustiti nevažno što su vezani ugovorom.
A ovi u Želji, Sarajevo, Borcu, Širokom misle da se dokažu u kvalifikacijama za EL pa produžuju a znaju da bilo koji strani klub ponudi bilo šta, klubovi će ih pustiti nevažno što su vezani ugovorom.
Who dares, wins !
opušteno raja, doći će to sve nas svoje, sad će ljeto za koji dan, sunce upeklo, a ovi lijepi dan su dodatni motiv za upravu...
- Titova-Juga
- Kontakt:

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Zasto imam osjecaj da je i nasa uprava zainteresovana za Semjona Milosevica , nisam nigdje cuo nego jednostavno imam filing 

Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.