Uputstvo
Prati korake koji idu od Setup Wizard. Ukoliko ne znas kako pristupiti podesavanju routera imas i za to upustvo. Ako zapne slobodno javi.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
moustapha je napisao/la:To bi bio Paradigm.
Uputstvo
Prati korake koji idu od Setup Wizard. Ukoliko ne znas kako pristupiti podesavanju routera imas i za to upustvo. Ako zapne slobodno javi.
moustapha je napisao/la:Moras podesiti postavke na local area connection kao sto sam ti prikazao na screenu. Druga stvar spojis se kablom na modem i onda pristupas preko browsera na podesavanje.
Znaci jedan kraj kabla ide u modem, u neki od portova (1,2,3,4), a drugi kraj u racunar, laptop.
Dobro provjeri kablove, jer izgleda da tebi nece biti potrebna ova podesavanja routera. Citav problem ti stvara to sto nisi dobro povezao laptop i modem.
LudLo 4 je napisao/la:moustapha je napisao/la:Slutim da je virus, ona najgora mraka "crv", koji se siri u sistemu i brise podatke. Nazalost, u takvim situacijama samo format pomaze.Usao sam u pesu da snimim pa izasao i nesto mi ko bljesnulo nakon toga sve izbrisano,pa gdje naci te podakte da ih prebacim u D ? Znaci radi se snimljenim datotekama sad sam gledao ista stvar i sa NBA ,FIFA MANAGER,FIFA 11 ,PES,GTA IV sve sto je bilo snimljeno u igrama se dlt, i sad ja poceo ponovo pesa i ide sveo dlicno mogu snimiti al' jel mogu gdje naci ove podatek/doc/save fajlove sto su se izgubili ?ĆeMa je napisao/la:ma samo sve prebacis na D partijicu i opali po formatuja tako radim cim nedje malo zapne
moustapha je napisao/la:Pravilo broj jedan kod ovakvih stvari. Nikad ne odustaj! Znao sam zore docekati rjesavajuci neki problem.![]()
Drivere imas ovdje.
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
enobarca je napisao/la:E raja imam jedan problem,kad upalim PC sve funkcionise dobro...Ali kad kliknem s desom stranom misa na neku datoteku PC mi zablokira...onda sam probao putem tastature obrisati jednu datoteku i opet je PC zablokirao...zna li netko u cemu je problem???
...ma imam 3 razlicita antivirusa,jedan je pronasao virus ali nece da izbrise,drugi predugo skenira,a treci ne nadje nista...QUARESMA 18<<< je napisao/la:sto bi mustafa reko, formatiraj pc. hehe, salim se
jesi probao pc skenirati anti virusom?
eh tu je format neizbjezan, tako je meni bilo kad sam dobio adsl, otvara sporo stranice, il ih nikako nece da otvori, formatiraj pc i vidit ces, poslije ce raditi normalnopatinho7 je napisao/la:Imal koga ovdje da bi meni mogao pomoći .. ?? Ovako, svi pretraživaći neće da rade normalno, ili sporo otvaraju strnicu ili ono samo malo okrene se krug za pretraživanje i stane i onda suti, ovaj slucaj je sa svim pretrativacima, chrome, firefox, opera ...
zar ti nije lakse skinuti noviju verziju, a ne patiti se s time123456 je napisao/la:Da se i ja pozalimnece da mi se otvori novi prozor kada kliknem na ono + gore.Jedina mogucnost da otvorim dva ili vise prozora je ako na nekoj stranici udjem na link koji otvara novi prozor.Ali kada idem na ovaj + nece da otvori novi prozor.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisam siguran, al kad prikljucis aparat sa laptopom, i vidi kad otvaras, mozda ti udjes na datoteku od aparata, a ne od memorijske karticeamEl_rooB je napisao/la:Ljudi imam problem![]()
![]()
Ehh ovako htjeo sam da prebacim slike preko kartice(foto aparat) na laptop al sranje nece,kada otvorim pise mi da je datoteka prazna,da nema nista a ja bruku slika imam na njoj![]()
Sta bi moglo biti :/
Ako nisi, restartuj Mozillu, ako to ne pomogne, ja ne znam drugo rješenje sem reinstalacije.123456 je napisao/la:Da se i ja pozalimnece da mi se otvori novi prozor kada kliknem na ono + gore.Jedina mogucnost da otvorim dva ili vise prozora je ako na nekoj stranici udjem na link koji otvara novi prozor.Ali kada idem na ovaj + nece da otvori novi prozor.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()