FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 jun 2011, 18:52

Mandrak je napisao/la:Heh...e pa logicno je da ce i arsenal lupati po 50 miliona cijenu odštete jer je njihov igrac..ha ja - pa jbg logicno jelde....nece na lijepe oci doci tek tako u Barcu zato što se poželio majke i porodice - logicno, zar ne.
Ipak je ovo svijet profesionalnog fudbala gdje je ugovor svetinja.
hoce da izvuku najvise sto mogu trenutno za njega, a barcelona trenutno ne zeli dati vise od 35, naci ce se oni na jedno 40-ak miliončića :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 jun 2011, 18:55

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Heh...e pa logicno je da ce i arsenal lupati po 50 miliona cijenu odštete jer je njihov igrac..ha ja - pa jbg logicno jelde....nece na lijepe oci doci tek tako u Barcu zato što se poželio majke i porodice - logicno, zar ne.
hoce da izvuku najvise sto mogu trenutno za njega, a barcelona trenutno ne zeli dati vise od 35, naci ce se oni na jedno 40-ak miliončića :mrgreen:
Ma dao bi ja njima 40-tak......da ne kažem sad cega ;)
Rosell im je to fino obrazložio i porucio...a ni Pep mi nije jasan nikako, što je toliko navalio na Cesca :o :shock: pa ne gori nam kuca...necemo propasti bez njega :?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 jun 2011, 18:57

Mandrak je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Ma dao bi ja njima 40-tak......da ne kažem sad cega ;)
Rosell im je to fino obrazložio i porucio...a ni Pep mi nije jasan nikako, što je toliko navalio na Cesca :o :shock: pa ne gori nam kuca...necemo propasti bez njega :?
to stoji, da nije trenutno prijeko potreban, ali ce biti za 2 godine, a tada ce mozda biti i skuplji, a mozda igrati u realu, ko zna sta ce biti za 2 godine, nadamo se najboljem uglavnom sto se barcelone tice, igrao cesc u njoj ili ne
Za zivot cijeli!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 jun 2011, 18:58

jasmin256 je napisao/la: tek mu je prva sezone, a igra ipak na neprirodnoj poziciji. iduce sezone ocekujem oko 30-ak pogodaka ville u svim takmicenjima sto bi bilo sasvim pristojno. villa je dav`o golove u skoro svakoj vaznijoj utakmici. villa jos 2-3 sezone i to je njegovo vrijeme u barceloni.
Njegovi vazno golovi su onaj protiv Arsenala i protiv Gijona, dobro jos par njih. Treba uzeti u obzir da je u ofsajdu nasao oko 70 puta, da stalno pravi prekrsaje u napadu i da je upropastio bruku 100%-tnih sansi. Ali eto ne kazem da je los, naprotiv. Ali isto tako nije ni nedodirljiv, kao sto neki misle.
Don't hate what you don't understand.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 jun 2011, 19:06

Sto se Fabregasa tice, ako vec mora doci neka to bude za par godina. Ovako bi samo bezveze napravili guzvu u ekipi, jer koliko god ga neko od nas mrzio ili bacao majmuna na njega mora priznati da nema gdje igrati trenutno. Pricu o kojekakvim rotacijama okacite macku o rep, ni vi ne vjerujete u to.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 jun 2011, 19:06

Rosell u finansijskom izvještaju rekao da je Barca skinula u prošloj godini dug za 50 miliona eura (tacnije sa 530 na 480)...gledajuci prošlu godinu i poslovanje kluba ,sa tim tempom bi Barca mogla izaci na "zelenu granu" tek za nekih 10- tak godina.
Jbg kod Laporte se trošilo na sve strane i šakom i kapom (yebo i Pereza šta je taj radio sa parama :oops: ) sad je zavrnuta pipa i nema više bacanja para...da je Lapota ostao (hipoteticki govoreci) Cesc bi bio Cules još prošle godine,a yebo dugove...kad se potpisao ugovor sa katarskom fondacijom (koji je btw ubjedljivo najpovoljniji u citavom današnjem svijetu fudbalskog sponzorstva) , raspisali su se svi (pocevši od Krojfa prvog) kako smo prodali 112 godina dugu tradiciju...jelde, a dugovi ce se sami riješiti - predpostavljam.
E nema više, sad je zavrnuta pipa i ovih 50 miliona budžeta za ovogodišnje transfere su jedva Pep i Zubi dobili.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 jun 2011, 19:09

Sandro racionalno razmislja, ne znam sta ljudi imaju protiv njega. Svi potezi koje je napravio su 100% ispravni.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 18 jun 2011, 19:10

Mandrak je napisao/la:Rosell u finansijskom izvještaju rekao da je Barca skinula u prošloj godini dug za 50 miliona eura (tacnije sa 530 na 480)...gledajuci prošlu godinu i poslovanje kluba ,sa tim tempom bi Barca mogla izaci na "zelenu granu" tek za nekih 10- tak godina.
Jbg kod Laporte se trošilo na sve strane i šakom i kapom (yebo i Pereza šta je taj radio sa parama :oops: ) sad je zavrnuta pipa i nema više bacanja para...da je Lapota ostao (hipoteticki govoreci) Cesc bi bio Cules još prošle godine,a yebo dugove...kad se potpisao ugovor sa katarskom fondacijom (koji je btw ubjedljivo najpovoljniji u citavom današnjem svijetu fudbalskog sponzorstva) , raspisali su se svi (pocevši od Krojfa prvog) kako smo prodali 112 godina dugu tradiciju...jelde, a dugovi ce se sami riješiti - predpostavljam.
E nema više, sad je zavrnuta pipa i ovih 50 miliona budžeta za ovogodišnje transfere su jedva Pep i Zubi dobili.

Jedan je Florentino Perez! :lol:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 jun 2011, 19:17

xaviesta je napisao/la:Sandro racionalno razmislja, ne znam sta ljudi imaju protiv njega. Svi potezi koje je napravio su 100% ispravni.
Covjek je ekonomski expert i pokušava vaditi klub iz velikog sranja i dugova u koje je zapao - ponavljam namjerno, ponajviše u eri Laporte, "omiljenog" Barcinog predsjednika ;)
Ne može se to tek tako skinuti jer su u pitanju ogormne pare i dugovi, a Barca želi biti konkurentna na svim frontovima i u svim sportovima - dokle mora se opet ulagati...kljuc je racionalno trošenje i pametno ulaganje...srezan je budžet ne samo fudbalskoj vec i košarkaškoj sekciji, rukometnoj, ženskim sekcijama...neke sekciju su vec ukinute- meni se cini hokej ili tako nešto.
Valja vratiti tolike pare...ne znam kakvo je stanje u Realu i ko njima otpisuje dugove, jel kralj ili država ili imaju li dugova uopšte...znam da Barci nece pasti samo s neba da se to sve otplati, niti ce im ko otpisati.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 jun 2011, 19:24

Kao prvo, i prije Sandra je planiran sponzor na dresovima. Reklamiranje Unicefa je kad se bolje razmisli samo prvi korak ka tome, jer je nama svima bilo lakse prvo prihvatiti Unicef, pa tek onda Qatar foundation.

Jos mi ne ide u glavu zasto mu ljudi zamjeraju zabranu clanstva svima koji nisu katalonci. Arapi,kinezi, rusi su masovno postajali clanovi kluba. Sutra bi se recimo neki seik mogao kandidovati i postati predsjednik kluba. Zasto, kad znamo sta Barca predstavlja kataloncima, i sta ustvari znaci slogan "Mes Que Un Club"

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 jun 2011, 19:33

xaviesta je napisao/la:Kao prvo, i prije Sandra je planiran sponzor na dresovima. Reklamiranje Unicefa je kad se bolje razmisli samo prvi korak ka tome, jer je nama svima bilo lakse bilo prihvatiti Unicef, pa tek onda Qatar foundation.

Jos mi ne ide u glavu zasto mu ljudi zamjeraju zabranu clanstva svima koji nisu katalonci. Arapi,kinezi, rusi su masovno postajali clanovi kluba. Sutra bi se recimo neki seik mogao kandidovati i postati predsjednik kluba. Zasto, kad znamo sta Barca predstavlja kataloncima, i sta ustvari znaci slogan "Mes Que Un Club"
Upravo to :!: sjeti se kad je još prošle godine Sandro rekao da sam moto "Mes Que Un Club" nece izbaviti Barcu iz velikih dugovanja nastalih u prošlim godinama (da ne kažem u prošloj deceniji), da je sve to fino i lijepo na oko za navijace i gledaoce sa strane, ali da je finansijska situacija unutar klubu katastrofalna.
Pa zato toliko i insistira na domacim igracima, da se što više guraju momci iz Barcine škole....velike su se pare uložile i u La Masiu kroz sve ove godine,a opet su se dovodili i PLACALI nekakvi Caceresi i njemu slicni igraci (placen 17 miliona Villarealu a prodat ove godine Sevilli za 3 a nije odigrao ni 5 tekmi kako treba za Barcu vec je šaltan po raznim posudbama- dajem primjer samo )...Hleb,Čiginski,Henrique,Zlatan,Keirison itd.
Nema više toga.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 18 jun 2011, 21:42

HZ87

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 jun 2011, 22:58

Barcelona's "2M+1.5M variables" bid for Hercules player Kiko Femenia (20) has been accepted. Last issue left is the way of paying. [sport]
Jose Angel i Griezmann su takodjer na pragu Barce. Sta li se mota po Pepovoj glavi :)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 18 jun 2011, 23:01

xaviesta je napisao/la:
Barcelona's "2M+1.5M variables" bid for Hercules player Kiko Femenia (20) has been accepted. Last issue left is the way of paying. [sport]
Jose Angel i Griezmann su takodjer na pragu Barce. Sta li se mota po Pepovoj glavi :)
Tiago Motta
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 jun 2011, 23:04

xaviesta je napisao/la:
Cuj Femania u Barcu. Momak prije dvije godine bio na pragu Reala (Castille), a glaj sad. Cak mislim da je bio Realov igrac ali tamo na posudbi.
Sto se tice Grizemanna, i to je fantastican igrac. Upratio sam ga jos na Euru za mlade prosle godine i pogledao par njegovih tekmi u Realu, mozda i najveci Francuski oltiga Baskijski talenat, ima definitivno potencijal da za par godina ako ode u jaci klub bude jedan od najboljih igraca svijeta.
Kada je u pitanju Jose Angel, znam jedino da igra u Sportingu, nista vise od toga :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 jun 2011, 23:09

2000–2001 Beniarbeig
2001–2004 FB Dénia
2004–2008 Hércules
Ako je vjerovati wikipediji-
Ovo mi se cinio dobro, jos da su se sjetili Muniaina :D

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 18 jun 2011, 23:19

Pep se impacienta por la marcha del ‘caso Cesc’
A jeste pep navalio :lol:
Visca el Barça ! Mes que un club !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 jun 2011, 23:23

DesimaL je napisao/la:
90% ovih natpisa nije tacno, pogotovo ako je izvor Goal.com,Sport.es i sl s*anja.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 18 jun 2011, 23:25

xaviesta je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:
90% ovih natpisa nije tacno, pogotovo ako je izvor Goal.com,Sport.es i sl s*anja.
Marca.com ;)
Visca el Barça ! Mes que un club !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 jun 2011, 23:27

DesimaL je napisao/la: Marca.com ;)
Razlika? :D

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.