Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la Goalgetter » 17 jun 2011, 16:07

Sretno Lula majstore, siguran sam da ces se jako dobro uklopiti u klub, i da ces busiti mrezu u Italiji .

[youtube][/youtube]

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 17 jun 2011, 22:21

I kad pojedini kažu prodala ga tekma sa Rumunima :twisted: :twisted:

A čovjek svaku tekmu u Boysima jedan od najboljih bio ;)

Svaka čast majstore, sretno u Rimu !!
FORZA MARŠAL !!!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 18 jun 2011, 00:29

Mislim da bi dobro bilo za Lulica sto se tice reprezentacije da se vrati Papac jer bi onda Lulic mogo igrat u ofanzivi a mogli smo vidjet i u Boysima i u repci da zna ljepo probit,podvalit loptu...
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 18 jun 2011, 00:34

Adi_Zepce je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Cestitke Lulicu! :D

Ovo je stvarno veliki uspjeh, i sada posle Pjanica i Dzeke, nas Senad Lulic igra u najvecem klub od nasih igraca.
Cast City-u,bogati jesu i sve ali po tradiciji nisu veci od Lazia.Tako da ako cemo realno gledati Lulic i Pjanic igraju u najvecim timovima od nasih reprezentativaca.
Sretno Senade i sve najbolje u Laziu.
Po meni je Lazio jaci i od Lyona sto se tradicije tice (odkako ja pratim fudbal) ne mogu da gledam sta je prije bilo jer znam da ce sad doci ovi sto traze uspjehe iz tridesetih :)
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 jun 2011, 00:41

edo3majka je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Cestitke Lulicu! :D

Ovo je stvarno veliki uspjeh, i sada posle Pjanica i Dzeke, nas Senad Lulic igra u najvecem klub od nasih igraca.
Cast City-u,bogati jesu i sve ali po tradiciji nisu veci od Lazia.Tako da ako cemo realno gledati Lulic i Pjanic igraju u najvecim timovima od nasih reprezentativaca.
Sretno Senade i sve najbolje u Laziu.
Po meni je Lazio jaci i od Lyona sto se tradicije tice (odkako ja pratim fudbal) ne mogu da gledam sta je prije bilo jer znam da ce sad doci ovi sto traze uspjehe iz tridesetih :)
Svakako da je veci Lazio i od Lyona,a tradiciju Lyona iz 30ih nmg ni dokazati jer klub Olympique Lyonnais osnovan poslije II.svj.rata,tj.1950.
Lyon je tek u 21.vijek postao neko i nesto.Znaci po ovim statistikama Lulic igra u najvecem klubu od svih nasih reprezentativaca :D
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 18 jun 2011, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 jun 2011, 01:58

Goalgetter je napisao/la:Sretno Lula majstore, siguran sam da ces se jako dobro uklopiti u klub, i da ces busiti mrezu u Italiji .

[youtube][/youtube]
Gdje bas ovaj gol da postavis,ja sam to namjerno izbjegao :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

emkic1
Kontakt:

Post Postao/la emkic1 » 18 jun 2011, 12:32

Moje misljenje je da bi bolje bilo i za njega i za reprezentaciju da nije nigdje mrdao iz young boysa jer tamo je bio kljucni igrac ,igrao je uvijek sto puno znaci igracu i za samopoudanje i za fizicku formu.Jer ako pogledamo ko mu je konkurencija u laziu na lijevoj strani(manfredini,foggia,mauri...)Realno gledajuci sanse da se ustali u prvom timu su minimalne,.ja mislim da je doveden samo ko rezerva i da ce jako slabo imati priliku da se dokaze. Jer da nam se ne desi kao vecini igraca sto su otisli iz klubova gdje su bili neko i nesto,i vise nisu ni igrali. Kao darko maletic sad u PL ponovo :lol: :lol: a dok je kruzio po evropi sluzio je ekipama samo da se koja minuta ukrade sa njima na kraju.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jun 2011, 12:39

emkic1 je napisao/la:Moje misljenje je da bi bolje bilo i za njega i za reprezentaciju da nije nigdje mrdao iz young boysa jer tamo je bio kljucni igrac ,igrao je uvijek sto puno znaci igracu i za samopoudanje i za fizicku formu.Jer ako pogledamo ko mu je konkurencija u laziu na lijevoj strani(manfredini,foggia,mauri...)Realno gledajuci sanse da se ustali u prvom timu su minimalne,.ja mislim da je doveden samo ko rezerva i da ce jako slabo imati priliku da se dokaze. Jer da nam se ne desi kao vecini igraca sto su otisli iz klubova gdje su bili neko i nesto,i vise nisu ni igrali. Kao darko maletic sad u PL ponovo :lol: :lol: a dok je kruzio po evropi sluzio je ekipama samo da se koja minuta ukrade sa njima na kraju.
Malo si se zayebunio.jer si ocigledno zaboravio da je Lulic polivalentan igrac.Hoces lijevu,desnu ili sredinu,ofanzivu a moze i u defanzivi pomoci.Kad je onakv Kolarov mogao uspjeti,cak jos vise onda ni Lulicu nema zime.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 18 jun 2011, 12:40

emkic1 je napisao/la:Moje misljenje je da bi bolje bilo i za njega i za reprezentaciju da nije nigdje mrdao iz young boysa jer tamo je bio kljucni igrac ,igrao je uvijek sto puno znaci igracu i za samopoudanje i za fizicku formu.Jer ako pogledamo ko mu je konkurencija u laziu na lijevoj strani(manfredini,foggia,mauri...)Realno gledajuci sanse da se ustali u prvom timu su minimalne,.ja mislim da je doveden samo ko rezerva i da ce jako slabo imati priliku da se dokaze. Jer da nam se ne desi kao vecini igraca sto su otisli iz klubova gdje su bili neko i nesto,i vise nisu ni igrali. Kao darko maletic sad u PL ponovo :lol: :lol: a dok je kruzio po evropi sluzio je ekipama samo da se koja minuta ukrade sa njima na kraju.
Bola da valja Lulic i da nece dobit priliku da se nametne nebi ga ni trazili ta nije doveden da cisti kopacke igracima Lulic je igracina.
Samo jedan klub Velež Mostar

emkic1
Kontakt:

Post Postao/la emkic1 » 18 jun 2011, 16:46

Malo si se zayebunio.jer si ocigledno zaboravio da je Lulic polivalentan igrac.Hoces lijevu,desnu ili sredinu,ofanzivu a moze i u defanzivi pomoci.Kad je onakv Kolarov mogao uspjeti,cak jos vise onda ni Lulicu nema zime.[/quote]

Ma ja ba moze i na go,takva je nasa politika.ali sreca pa samo nasa

Opet mu to nece pomoci jer i da igra desno sto opet nije prirodna pozicija,a svi znamo da se na ovakvom nivou i ovakvoj ligi strogo primjenjuje pravilo prirodnih pozicija igraca, nije to PL ni reprezentacija BIH gdje se moramo krpiti zbog manjka kvalitetnih igraca.U laciju sigurno nece biti potrebe da lulic igra lijevog beka.A i desno da igra opet navodim vec spomenutu konkurenciju Foggia ,Manfredini ,Bresciano,Mauri..jel dosta . i ja bi voli da igra i da bude najboli ali eto vidjecete, jer nekako se do sad pokazalo da ti transferi od ''par milioncica'' u ovakve klubove sluze samo za ispomoc.

PS Kolarov je dosta kvalitetniji igrac od lulica i vazi za jednog od najbolih lijevih bocnih u evropi.(ako izuzmemo bale-a koji se pojavio skoro najveca konkurencija mu je capdevilla)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jun 2011, 16:50

emkic1 je napisao/la: PS Kolarov je dosta kvalitetniji igrac od lulica i vazi za jednog od najbolih lijevih bocnih u evropi.(ako izuzmemo bale-a koji se pojavio skoro najveca konkurencija mu je capdevilla)
Boze pomozi! :roll:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ameltara
Kontakt:

Post Postao/la ameltara » 18 jun 2011, 16:52

Mi inace ne pratimo Man City pa ne znamo kakav je igrac Kolarov. :lol:

emkic1
Kontakt:

Post Postao/la emkic1 » 18 jun 2011, 17:26

ameltara je napisao/la:Mi inace ne pratimo Man City pa ne znamo kakav je igrac Kolarov. :lol:
To je bio moj odgovor na post od kolege harishp . koji kaze : ''kada je mogao onakav kolarov moze i lulic''

emkic1
Kontakt:

Post Postao/la emkic1 » 18 jun 2011, 17:29

BIHfan je napisao/la:
emkic1 je napisao/la: PS Kolarov je dosta kvalitetniji igrac od lulica i vazi za jednog od najbolih lijevih bocnih u evropi.(ako izuzmemo bale-a koji se pojavio skoro najveca konkurencija mu je capdevilla)
Stvar je prijatelju u tome sto mi mislimo da smo najbolji sto je dalo rezultat da nam svi igraci griju klupu sto je vec dosta puta receno.

A to sto se tice Kolarova je cinjenica

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 18 jun 2011, 18:12

emkic1 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Stvar je prijatelju u tome sto mi mislimo da smo najbolji sto je dalo rezultat da nam svi igraci griju klupu sto je vec dosta puta receno.

Lula je daleko u naj boljoj formi od svih nasih igraca. Ovaj decko je vrijedan i ako dobije priliku vjerujem da ce se dobro usteliti.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jun 2011, 18:15

emkic1 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

Ma nije stvar u Lulicu, vec ovom da je Kolarov jedan od najbolji lijevih bekova. :shock:
I onda spomenes Bale-a koji igra krilo. Evra, Abidal, Cissokho, Taiwo, A. Cole, Clichy i jos mnogo drugih igraca koji su bolji od Kolarova.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 jun 2011, 18:54

Kolarov jedan od najboljih u Evropi,hahahahaha
Vece rupcage ja od njeg nisam vidio,evo navescu naseg,a da nije Lulic,a bolji duplo od Kolarova.SASA PAPAC!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

emkic1
Kontakt:

Post Postao/la emkic1 » 18 jun 2011, 21:06

Ma nije stvar u Lulicu, vec ovom da je Kolarov jedan od najbolji lijevih bekova. :shock:
I onda spomenes Bale-a koji igra krilo. Evra, Abidal, Cissokho, Taiwo, A. Cole, Clichy i jos mnogo drugih igraca koji su bolji od Kolarova.[/quote]

Druze uvlacimo se duboko u offtopic mene ne zanima kolarov nego ga je neko gore pomenuo u vec poznatom ti kontekstu.A ja sam naglasio da je daleko kvalitetniji od lulica nemora biti medju najboljim ali sigurno je medju boljim,uglavnom tema je o lulicu ,.i u usporedbi snjim sigurno je bolji pa bar za klasu sto ne znaci da lulic nije solidan igrac ,ali samo solidan,sto je za nasu reprezentaciju iznad prosjeka.

Vidim da nisi bas upucen najbolje u desavanja na otoku pa bi samo dodao da je bale poceo kao lijevi bek jos dok je igrao u southamptonu i kao takav je igrao i u tottenham-u pa je ga vremenom Redknap sve vise gurao prema napadu sto se ispostavilo profitabilno.

Abidal je precjenjen igrac,samo zato sto je u barci mora bit dobar a godinama je najslabija karika u barceloni, a ni ovi pomenuti nisu nesto posebno izuzmemo li cissokh-a i taye taiwa ,.znaci Marcelo trenutno daleko najbolji LWB

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 18 jun 2011, 21:20

:o :shock: :lol: :lol: :mrgreen:
Citav ti je tekst konfuzan... od toga da je Lulic bio nezamenjiv i najbolji u Boysima do toga da se ne moze ustaliti (a jos nije ni poceo) u I tim Lacija, do konstatacije da je doveden zbog klupe.

PS. Siguran sam da radis kao skaut u nekom vecem klubu ili si neki co komentator na skaj sportu. :D

emkic1
Kontakt:

Post Postao/la emkic1 » 18 jun 2011, 22:16

cole-ch je napisao/la:
:o :shock: :lol: :lol: :mrgreen:
Citav ti je tekst konfuzan... od toga da je Lulic bio nezamenjiv i najbolji u Boysima do toga da se ne moze ustaliti (a jos nije ni poceo) u I tim Lacija, do konstatacije da je doveden zbog klupe.

PS. Siguran sam da radis kao skaut u nekom vecem klubu ili si neki co komentator na skaj sportu. :D
Nisam ni komentator ni scout ali znam jedno.,Lulic sto je igro igro je.A doce vrijeme kad ces se sjetit ovog posta

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, jasmin10, Vanja8 i 46 gostiju.