timski igrac i vidi se da je dobro slusao predavanja na la masi-ji, nema sta

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Cinjenica da je odbio ponude Arsenala,Seville i jos nekolicine klubova govori da je bolje slusao predavanja od Cesca. I Sta ti mislis, da je nekome od nasih igraca klub vazniji od karijereScof1eld je napisao/la:Thiago: "Lagao bih kada bi rekao da je moj san uspjeti u Barceloni, moj je san uspjeti u fudbalu. Želim biti igrač koji će ljudima zauvijek ostati u sjećanju"
sve si lijepo rekao ali ja mislim da mu prvo treba dati priliku pa onda vidjeti koliko možeFCBlaugrana je napisao/la:vidim da neki bas cudne i nepromisljene zakljucke donose, al necu da ulazim u raspravu s nekim jer ni ne bih znao s kim se raspravaljam "npr. neki maloljetni klinac", pa cu samo reci svoje misljenje pa sad kako kome se svidi...Fabregas je napravio dobar posao sto je otisao iz barce jer da nije otisao ne bi nikad posta igrac kakav je sada jer nikad ne bi dobio toliko prilike za igranje pokraj xavia i inieste...a samim tim da ga zeli svaki jaci klub u svojim redovima govori sve o njemu a i u spaniji je glavna zamjena za xavia i iniestu...a sto se tice njegovog dolaska pozdravio bih ga jer i xavi ima 31 god. pa treba i njega u nekim utakmicama odmarati a i ako i jedan igrac njega moze zamjeniti to je fabregas...a to da ce on smetati thiagu, to ne znam i necu da sad budem neki iskusni trener ili skaut jer valjda u barceloni znaju koji je kapacitet thiaga i kad tek mogu racunati na njega i da sto je vaznije koji bolje odgovara u ekipi...i dobro je sto hoce da dovedu fabregasa jer je to dokaz da hoce da ostanu na vrhu jer thiago jos u narednih 4-5 god nece moci davati maksimum protiv jakih ekipa u znacajnim utakmicama...et jednostavno moje misljenje...bez prepucavanja jer smo svi navijaci barce!!! i da na kraju ne odlucujemo mi mozda se nesto skroz deseto desi mozda mravac potpise na kraju....
Thiago: "Želio bih ispraviti svoju jučerašnju izjavu, nisam upotrijebio prave riječi. Barca je moj dom, ovdje sam odrastao, i ovdje želim pobjeđivati. To je moj san. Nisam htio uzrujati navijače. Nije prijatno kada čujete da bi vas mogli prodati, ali klubu nemam ništa za prigovoriti." ipak mali je pogrijesio i priznaje pogresku. a taman si se obradov`o.Scof1eld je napisao/la:Thiago: "Lagao bih kada bi rekao da je moj san uspjeti u Barceloni, moj je san uspjeti u fudbalu. Želim biti igrač koji će ljudima zauvijek ostati u sjećanju"
aj shvatam to nekako. al tesko da ces sve ukomponovat. jedino cesc na klupu. a bgm tesko da ce se on pomiriti sa sjedenjem na klupi.Scof1eld je napisao/la:nisam se obradovo' , nemoj me pogresno shvatit, ja zelim da thiago ostane, samo zelim da dodje i cesc, i smatram da se svi nekako mogu ukomponovati
ako dodje,morace da se pomiri s klupom ili da na treningu "slucajno" slomi nogu Iniesti ili Xavijujasmin256 je napisao/la:aj shvatam to nekako. al tesko da ces sve ukomponovat. jedino cesc na klupu. a bgm tesko da ce se on pomiriti sa sjedenjem na klupi.Scof1eld je napisao/la:nisam se obradovo' , nemoj me pogresno shvatit, ja zelim da thiago ostane, samo zelim da dodje i cesc, i smatram da se svi nekako mogu ukomponovati
nece 100 %. jer villa je odigr`o dobru sezonu i tesko da ce ga neki novajlija da istisne iz sastava. villa ce i dalje biti standardan bas k`o i pedro a messia necu da spominjem. dakle sanchez klupa i priliku dobija kad se neko povrijedi.xaviesta je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovaj momak ce da istisne Villu iz sastava aBd.
Ma znam da nece odmah, ali vremenom bi mogao sigurno. A to o Villinoj 'dobroj sezoni' valjalo bi dobro izanalizirati, jer kad bolje pogledamo on je bio mozda i najslabija karika u pocetnih 11 ove godine. Ispravi me ako grijesim.jasmin256 je napisao/la: nece 100 %. jer villa je odigr`o dobru sezonu i tesko da ce ga neki novajlija da istisne iz sastava. villa ce i dalje biti standardan bas k`o i pedro a messia necu da spominjem. dakle sanchez klupa i priliku dobija kad se neko povrijedi.
Ne bih rekao, nikad nije glasno rekao da želi u Barsu....ne bih rekao da mu je toliko stalo da dođu na Nu Camp, kako ovdje neki predstavljaju....i cuj ode u RealThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kako pep kaze, thiago je zamjena za iniestu, a fabregas aBd je zamjena za xavija, znaci da cescov dolazak je potreban i barcelona bi sa njim bila jaca barem 20 %, ako nsita drugo imali bi smo sjajnog igraca na klupi, kad se xavi oprosti ili kad ga godine sustignu, pa ne bude mogao davati svoj maksimum, a to ce se desiti za sezonu, dvije, ubaciti cesca i rjesiti problem te pozicije za narednih 5-6 godina, i na kraju krajeva, covjeku je zelja da dodje u barcelonu, a ako ne ode u barcelonu, ode u real, jel treba da gledamo kako je jedan igrac iz la massije oslonac igre najljuceg nam rivala ?
sagna je rekao da cesc zeli da ode iz arsenala, znaci da nece ostati 100 %, a wenger je rekao da ce ga pustiti samo u madrid ili barcelonu, a odrastao je u barceloni, 2-3 godine nam mozak probija kako mu je zivotna zelja da se vrati, a sad se kao dvoumimo da li cemo ga kupiti ili necemoMandrak je napisao/la:Ne bih rekao, nikad nije glasno rekao da želi u Barsu....ne bih rekao da mu je toliko stalo da dođu na Nu Camp, kako ovdje neki predstavljaju....i cuj ode u RealThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kako pep kaze, thiago je zamjena za iniestu, a fabregas aBd je zamjena za xavija, znaci da cescov dolazak je potreban i barcelona bi sa njim bila jaca barem 20 %, ako nsita drugo imali bi smo sjajnog igraca na klupi, kad se xavi oprosti ili kad ga godine sustignu, pa ne bude mogao davati svoj maksimum, a to ce se desiti za sezonu, dvije, ubaciti cesca i rjesiti problem te pozicije za narednih 5-6 godina, i na kraju krajeva, covjeku je zelja da dodje u barcelonu, a ako ne ode u barcelonu, ode u real, jel treba da gledamo kako je jedan igrac iz la massije oslonac igre najljuceg nam rivala ?![]()
pa što to Bogati ako toliko voli Barcu
što mu fali u Arsenalu da ostane ?
ne znam jesu li patke ili nisu, ja sam samo rekao sta sam procitao, u to ne bih da ulazimMandrak je napisao/la:Ma to sve same novinarske patke i gluposti.
Gluposti redom, pocevši o toga šta Sagna prica o nekom drugom igracu - nidje veze, glupost da Wenger samo dozvoljava u dva kluba njegov prelazak (Barca i Real) - toliko nije svemocan niko...glupost da nam probija mozak o nekavim njegovim životnim željama - to novine tako prenose...a zapravo Cesc nikad nije to izjavio, niti se postavio prema Arsenalu kao npr. Mascherano prema Liverpoolu kad je odlucio da dođe u Barcu...znaci Fabregasu nije toliko stalo da se vrati![]()
Novinarske patke i gluposti - kažem ti.
tek mu je prva sezone, a igra ipak na neprirodnoj poziciji. iduce sezone ocekujem oko 30-ak pogodaka ville u svim takmicenjima sto bi bilo sasvim pristojno. villa je dav`o golove u skoro svakoj vaznijoj utakmici. villa jos 2-3 sezone i to je njegovo vrijeme u barceloni.xaviesta je napisao/la:Ma znam da nece odmah, ali vremenom bi mogao sigurno. A to o Villinoj 'dobroj sezoni' valjalo bi dobro izanalizirati, jer kad bolje pogledamo on je bio mozda i najslabija karika u pocetnih 11 ove godine. Ispravi me ako grijesim.jasmin256 je napisao/la: nece 100 %. jer villa je odigr`o dobru sezonu i tesko da ce ga neki novajlija da istisne iz sastava. villa ce i dalje biti standardan bas k`o i pedro a messia necu da spominjem. dakle sanchez klupa i priliku dobija kad se neko povrijedi.
Pedro je nedodirljiv!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.