Podrska Rizvi
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Oni ti ga pushe AmireeeMegamon je napisao/la:Evo ljudi javno priznajem,gospodin Rizvanovic je veci i bolji od gdin. Blekic Zijada.A svi znate sta mi je znacio Zijo![]()
Podrska Rizvi
Jedan je Zijo aka. Blek Stena!Megamon je napisao/la:Evo ljudi javno priznajem,gospodin Rizvanovic je veci i bolji od gdin. Blekic Zijada.A svi znate sta mi je znacio Zijo![]()
Podrska Rizvi
Da se je na vrijeme rijesio zvaljka i ostalih mahalasa mozda bi bilo nesto od ZijeBegAx je napisao/la:Jedan je Zijo aka. Blek Stena!Megamon je napisao/la:Evo ljudi javno priznajem,gospodin Rizvanovic je veci i bolji od gdin. Blekic Zijada.A svi znate sta mi je znacio Zijo![]()
Podrska Rizvi![]()
![]()
![]()
![]()
Jedan je Zijo aka. Blek Stena!Giallorossi je napisao/la:BegAx je napisao/la:Megamon je napisao/la:Evo ljudi javno priznajem,gospodin Rizvanovic je veci i bolji od gdin. Blekic Zijada.A svi znate sta mi je znacio Zijo![]()
Podrska Rizvi
Abd da se malo sve smiri da uprava ostane na celu sa predsjednikom i da za 15 dana konacno usvoji taj statut..A i Rizva je sam obeco ako ostane ,da ce igrace koji nisu bili na prozivci vratitiBegAx je napisao/la:Ide jedan avatarcic u znak podrske gosp. Rizvanovicu!
giughe je napisao/la:Drogba je u Marseille dosao tek 2003 tj. 3 godine poslije Skore, tako da ti je bez veze ta pricatwisttm87 je napisao/la:haha cuj razlog,pa znas li ti da je u to vrijeme Drogba igrao za marseille?ima ta prica koja je istinita da je Skoro rekao kao kad je dosao vamo kao nije trener htio da me gura zbog nekakvog crnje Drogbe ccmarseille_unique je napisao/la:evo izaso clanak na stranici marseillea o alenu skori u mom najdrazu dresu marseillea, steta sto je bio tomislav ivic tada trener koji je vjerovatno imao neke razloge zbog kojih mu nije davao sansu , koje ne znamo stvarno, ali mozemo mozda pretpostavljati
evo link za objavljenu pricu o skori na om.net
http://www.om.net/en/Season/101002/Actu ... _you_Skoro
a evo i slike
joj dresa jbm tiiiiiiiiiiiiiii
zasto sto nema licencu. ni on i dzeno. dzeno ce samo pripreme voditi i do evrope ce doci novi trener.FCS-FCS je napisao/la:koliko cujem..za MV je zavrseno...izgleda da je definitivno nas ex trener
Dzenan Uscuplic je izgleda vd sefa strucnog staba ali mi nije jasno kako nikad ali bas nikad Zeka ne moze biti covjek koji ce voditi prvi tim...
Izgleda da se Zeka opasno zamjerio familiji !!!!
ima zeka licencu ja mislimadnan_hzsa je napisao/la:zasto sto nema licencu. ni on i dzeno. dzeno ce samo pripreme voditi i do evrope ce doci novi trener.FCS-FCS je napisao/la:koliko cujem..za MV je zavrseno...izgleda da je definitivno nas ex trener
Dzenan Uscuplic je izgleda vd sefa strucnog staba ali mi nije jasno kako nikad ali bas nikad Zeka ne moze biti covjek koji ce voditi prvi tim...
Izgleda da se Zeka opasno zamjerio familiji !!!!
ima Zeka licencu,to je zavrsio zajedno sa Barbom,Mirzom,Barbaricem,Piplicom i drugim...100%,jer sam ih nasao u hotelu Park igrom slucaja kad su polagaliadnan_hzsa je napisao/la:nema ni zeka. volio bih da zeka vodi al nema sanse.
Slobodni su do ponedeljka kad idu na pripremesarajlija89 je napisao/la:Taj br. 21 je Sokic...
Hoce li sutra trenirat i kad, ako neko zna...
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, jurisicduska, ristagrad i 40 gostiju.