FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

blueheart
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la blueheart » 18 jun 2011, 16:08

teodolit je napisao/la:
Drugi najbolji daleko, mada me ovaj zadnji asocira na dres Francuske pa sado nije dobar:D

http://www.macron.com/var/macron/storag ... up_img.jpg

ovaj je meni jedan od naj naj

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 18 jun 2011, 16:15

legenda79 je napisao/la:
Colo Colo je napisao/la:Izgleda nam dolazi Adis Čulov jutros je pio kafu sa Bukijem u Bristolu.
Opet pocinjemo sa spekulacijama,izdrzite do sutra dosta toga ce biti jasnije,ne kazem bolje ili gore ali jasnije sigurno..!!!
Nije Bogami stvarno sam ih vidio.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 18 jun 2011, 16:20

Colo Colo je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:
Colo Colo je napisao/la:Izgleda nam dolazi Adis Čulov jutros je pio kafu sa Bukijem u Bristolu.
Opet pocinjemo sa spekulacijama,izdrzite do sutra dosta toga ce biti jasnije,ne kazem bolje ili gore ali jasnije sigurno..!!!
To može biti i čisto prijateljski ;)
U mom svijetu važe moja pravila

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 18 jun 2011, 16:21

Colo Colo je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:
Pa ne kazem da nisi,vjerovatno jesi al to sto si ih ti vidio da piju kafu ne mora da znaci da ce isti igrac doci ili potpisati za zeljeznicar...to sto si ih ti vidio a nisi siguran o cemu su opste razgovarali i iz kojeg su razloga navedeni pili kafu a iznjeo si informacije na osnovu svog licnog zapazanja se zove spekulacija(nagadjanje)..!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 jun 2011, 16:23

slobodna dalmacija objavila da split ne želi Jesea ,opste ne zele stopera ...tako da se ne iznenadite ako se sutra pojavi jese na prozivci ili ako potpise u narednim danima ...- :?

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 18 jun 2011, 16:27

nime_tm87 je napisao/la:slobodna dalmacija objavila da split ne želi Jesea ,opste ne zele stopera ...tako da se ne iznenadite ako se sutra pojavi jese na prozivci ili ako potpise u narednim danima ...- :?
Iz tvojih usta (odnosno s tvoje tastature) u Božije uši! A pročit'o sam taj tekst u SD, ne znam, vidjet ćemo sve.
U mom svijetu važe moja pravila

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 jun 2011, 16:31

frajer je doveden besplatno, a od lazara iz prošle sezone teško može biti gori. tako da ne vidim šta možemo izgubiti. pustite ugašene :mrgreen:

al' ipak, ja očekujem da pored njega još neko bolji bude doveden, i ako ne bude pomalo ću se razočarati :mrgreen:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 18 jun 2011, 16:33

neznam sto se prepucavate sa ovima iz celika , cinjenica da je bilo igraca koji su puno vice pokazali od adilovica u drugim klubovima pa kad su dosli u zelju nisu mogli meda ili ti ga obrnuto u zelji nisu nista mogli pa otisli u drugi klub te tresli mreze ... sto se tice adilovica necu pametovati nezma kakav je al neko kaze jak na fazon laze al da je bolji u realizaciji :D , te to je ono sto amar uvjek trazi mislim takav tip napadaca ...ovi sto pricaju kako ce stari njegov vrsiti pritisak mogu da se poklope , jer danas to u zelji ne prolazi mozda prije 7,8 godina al danas ta prica nepije vodu ...strpimo se jos par dana vjerujem da ce biti pojacanja a u stvari amar zna najbolje ...

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 18 jun 2011, 16:38

nime_tm87 je napisao/la:slobodna dalmacija objavila da split ne želi Jesea ,opste ne zele stopera ...tako da se ne iznenadite ako se sutra pojavi jese na prozivci ili ako potpise u narednim danima ...- :?
Nevjerujem da ce se sutra pojaviti na prozivci, ako sta bude to ce biti u narednim danima

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 18 jun 2011, 16:56

u koliko sutra pocinje prozivka i hocel biti trening sutra?

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 18 jun 2011, 16:58

brajla95 je napisao/la:u koliko sutra pocinje prozivka i hocel biti trening sutra?
prozivka u 9:30 i onda idu u medjugorje

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 18 jun 2011, 17:06

Ramić: Na terenu ćemo pokazati zašto je Željo najveći!

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ra ... jo-najveci

Btw, što se Adilovića tiče, ne bih ništa govorio. Ne znam puno o momku i njegovim kvalitetama, tako da ću konačni sud dati na kraju sezone.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jun 2011, 17:24

Previše radnički, previše skojevski, premalo udbaški, premalo policijski, previše bosanski, premalo beogradski, previše svoj, a premalo državni ili partijski!

1921 - Jači od ratova, režima i partija

http://i46.tinypic.com/mcc1oy.jpg - Nikada zaboraviti, nikada oprostiti ! :arrow:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 18 jun 2011, 17:45

Sta se raspravljate ko djeca za Adilovica,ovi zahvaljuju a krivo im je barem sto im je kapiten i sto ode u Zelju,"nasi" su zadovoljni a da je otisao u Sarajevu sprdali bi se svi zajedno sa komsijamamnego nebitno sto se mene tice ja sam zadovoljan ,doduse nakon Popovica i Bilobrka da smo doveli u napad ja bi bio zadovoljan od onog ne moze gore da ga j.ebes.Pozdrav
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 18 jun 2011, 18:29

KB-TM87 je napisao/la:Previše radnički, previše skojevski, premalo udbaški, premalo policijski, previše bosanski, premalo beogradski, previše svoj, a premalo državni ili partijski!

1921 - Jači od ratova, režima i partija

http://i46.tinypic.com/mcc1oy.jpg - Nikada zaboraviti, nikada oprostiti ! :arrow:
uh brate najezim se uvijek kad se ovoga sjetim
i josko domorocki ce uvijek biti zvijezda vodilja
26.05.2010-TITULA

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 18 jun 2011, 18:33

Adilovic kakav god bio, bio im je kapiten a uzeli smo im ga za 0KM..

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 jun 2011, 18:35

Manijac18 je napisao/la:Adilovic kakav god bio, bio im je kapiten a uzeli smo im ga za 0KM..
to sto smo ga uzeli za 0 km je prednost, ako ne bude dobar, nismo nista dali za njega, a aBd na buducem transferu bi smo mogli zaraditi, a to sto je bio kapiten, nisu to cista posla 90 % :mrgreen:
Za zivot cijeli!

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 18 jun 2011, 19:06

Manijac18 je napisao/la:Adilovic kakav god bio, bio im je kapiten a uzeli smo im ga za 0KM..
WinWin Situation. ;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 jun 2011, 19:13

Hoce se neko kladiti sa mnom da ce taj lik biti prvi strijelac lige sljedece sezone ???

Svi znate za koga navijam, ali ovaj lik je za nase lige odlican, oni u Celiku ga ne vole jer mu je stari jak, a lik stvarno se dobro krece, svaki put je u gol sansi, cesto nema srece , on je za Lazra igracina, a vjerujem da ce ga krenuti u Zelji gdje ce imati jos vise sanse za golove i manji pritisak sa tribina !!!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 jun 2011, 19:18

Dirk je napisao/la:
Hoce se neko kladiti sa mnom da ce taj lik biti prvi strijelac lige sljedece sezone ???

Svi znate za koga navijam, ali ovaj lik je za nase lige odlican, oni u Celiku ga ne vole jer mu je stari jak, a lik stvarno se dobro krece, svaki put je u gol sansi, cesto nema srece , on je za Lazra igracina, a vjerujem da ce ga krenuti u Zelji gdje ce imati jos vise sanse za golove i manji pritisak sa tribina !!!
za pritisak nisam siguran, lazar ode, njega jedino moze spasit da jamak igra u prvoj :) inace mu prozivanje ne gine :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.