Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
@Quaresma, imam problem sa instalacijom Colin McRaea 2005, ustvari sa pokretanjem igrice. Dakle, kada ga instaliram, i uđem u igru, izbaci mi prozor u kojem piše sljedeće: ''Application installed successfully. Reboot the computer to complete the installation. Continue?'' I tu imam 'Yes or No'. Naravno, pritisnem Yes, kompjuter se restartuje, ali kada ponovo uđem, ponovo je sve isto...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Quaresma imam problem....kada igram pasijansa, i kada pobjedim partiju, pojavi mi se nesto kao "new deal" i pise mi "yes il no" ....ja ne znam sta cu ic, strah me zajebat cu nesto....pomagaj 

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Ne znam na šta si ciljao, ali pitanje se nije odnosilo na 'Yes or No', jer kao što sam napisao, nije stvar u odabiru jednog od ta dva izbora, već šta uraditi nakon što se ista stvar ponavlja konstantno. 

Greatness dies
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jesi li probao sa No? probaj sa ovim patchem KLICKBertrand je napisao/la:@Quaresma, imam problem sa instalacijom Colin McRaea 2005, ustvari sa pokretanjem igrice. Dakle, kada ga instaliram, i uđem u igru, izbaci mi prozor u kojem piše sljedeće: ''Application installed successfully. Reboot the computer to complete the installation. Continue?'' I tu imam 'Yes or No'. Naravno, pritisnem Yes, kompjuter se restartuje, ali kada ponovo uđem, ponovo je sve isto...
skini pixel shader 3.0, dobit ces i preporuku da li da pritisnes Yes or NoĆeMa je napisao/la:Quaresma imam problem....kada igram pasijansa, i kada pobjedim partiju, pojavi mi se nesto kao "new deal" i pise mi "yes il no" ....ja ne znam sta cu ic, strah me zajebat cu nesto....pomagaj
@bertrand ovaj moj post nije imao nikakve veze sa tvojim, svega mi....nego sam htio da pitam quaresmu, da ga malo zajebajem, vidim da se razumije oko igara, pa da vidim odgovor
@quaresma i ja sam cuo da je to rjesenje, ali sam ipak htio savjet strucnjaka....moze li link za taj shader

@quaresma i ja sam cuo da je to rjesenje, ali sam ipak htio savjet strucnjaka....moze li link za taj shader
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
naravno da moze, pa nisi ti meni svakoĆeMa je napisao/la:

klikni ođe
have fun
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
E hvala vam za ovo za Pasijans, sad mogu igrati opet
.....

hahaha...vidis ti ko je quaresmaUnica_Liverpool_ je napisao/la:E hvala vam za ovo za Pasijans, sad mogu igrati opet.....

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa dobro, to je onaj minimum minimuma sto mogu ponuditiĆeMa je napisao/la:hahaha...vidis ti ko je quaresmaUnica_Liverpool_ je napisao/la:E hvala vam za ovo za Pasijans, sad mogu igrati opet.....
ekspert na polju informatike

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Koje su Minimum System Requirements za pasijans????? 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
digitronUnica_Liverpool_ je napisao/la:Koje su Minimum System Requirements za pasijans?????
procesor 0.3 Ghz, RAM 3,6 MB , graf. 1,19 MBUnica_Liverpool_ je napisao/la:Koje su Minimum System Requirements za pasijans?????

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Eh super hvala, mislio sam da mi neće moći podržati
.....

Evo da i ja potrazim pomoc, kupio sam racunar prije skoro 3 god, mozda i vise, nisam siguran. 
Dosad nisam ništa na njemu radio jer se gad držao prilično dobro, u 3 godine centralnu jedinicu nisam nikad otvorio, medjutim primijetio sam da u zadnjih nekoliko dana radi mnogo glasnije, mnogo je bučniji nego što je bio pa me to zabrinjava. Otprilike sta bi moglo bit jer radije bih da spriječim i zamijenim i šta god je potrebno prije nego se nešto i pokvari.

Dosad nisam ništa na njemu radio jer se gad držao prilično dobro, u 3 godine centralnu jedinicu nisam nikad otvorio, medjutim primijetio sam da u zadnjih nekoliko dana radi mnogo glasnije, mnogo je bučniji nego što je bio pa me to zabrinjava. Otprilike sta bi moglo bit jer radije bih da spriječim i zamijenim i šta god je potrebno prije nego se nešto i pokvari.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
skupi hrabrosi i otvori kuciste i nadji si lopatu i izbaci svu prasinu i ocisti kako treba i ima da radi kao nov 

Hehe, već mi rekoše neki da to uradim. Hvala na savjetu, sutra generalka.QUARESMA 18<<< je napisao/la:skupi hrabrosi i otvori kuciste i nadji si lopatu i izbaci svu prasinu i ocisti kako treba i ima da radi kao nov

Imam problem,kad igram pes ili kantera (ili bilo koja druga igrica) nakon 15 minuta počne mi stopati.
A brzina kompjutera 2.4 dual-core
Visca el Barça ! Mes que un club !
Pregrijava ti se komp..vidi jel ti hladjenje procesora i graficke OK..DesimaL je napisao/la:Imam problem,kad igram pes ili kantera (ili bilo koja druga igrica) nakon 15 minuta počne mi stopati.
Kako to da vidim ?fanatic je napisao/la:Pregrijava ti se komp..vidi jel ti hladjenje procesora i graficke OK..DesimaL je napisao/la:Imam problem,kad igram pes ili kantera (ili bilo koja druga igrica) nakon 15 minuta počne mi stopati.

Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.