FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ljudi sto se tice ovog Adilovica momak mozda nije neki umjetnik ali je jak ko zemlja ,a i zna po nesto sa loptom pa tako u odnosu na lazara on je za nas pojacanje pa nek prica ko sta hoce, zelim mu puno srece u Zelji i da svaku utakmicu nas obraduje a sto ovi pricaju gluposti da im zacepi usta hehehe AMAR ZNA KO MU TREBA
Zadnja izmjena: ZELJO MOJA, dana/u 18 jun 2011, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Crni gavran
- Kontakt:
Jest tako je, ispricavam se.Dylan Dog je napisao/la:Mislim da je u revansu Vrsajevic dao potpuno regularan gol koji je sudija ponistio,covjek vjerovatno misli na toSchwarz je napisao/la:Nije on zabio češkoj već Salihović.A Hadžić je zabio dosta golova kod nas u onom periodu što je igrao,a ono što je bitno da je tada imao 18 godina kad je došao kod nas.Željo je od njega napravio igrača a ne vi.KRAJ PRIČECrni gavran je napisao/la:Vrsajevic je iz Celika otisao u cesku Spartu iz Praga naravno nije dzabe otisao![]()
![]()
![]()
. U Zelji nije bio niko i nista i ni izbliza tako dobar igrac dok nije zaigrao u Celiku(da te podjetim njegovih sjajnih igara za mladu repku kad je bas on zabio Ceskoj onaj gol i kad smo nesretno ispali).
Hadzic je takodje napravio napredak u karijeri kada je otisao u Celik, takodje u Zelji nije bio niko i nista, ali vam je zato prvom prilikom zabio dva gola i bio je sigurno top 3 najbolja centarfora u PL. Zar to nije napredak(sportski) ???? Otisao je u Izrael i nije besplatno ne brini![]()
E sad ti meni navedi ko je napredovao u karijeri, npr. da je postao bolji igrac sto je iz Celika presao u Zelju(dakle bilo da je sportski napredak ili da se prodao dobro. Ne pricaj gluposti, nego iznesi cinjenice.
Selam
U Celiku se dokazao, ne u Zelji. Kraj price. Budimo realni oko

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Crni gavran je napisao/la:Vrsajevic je iz Celika otisao u cesku Spartu iz Praga naravno nije dzabe otisao![]()
![]()
![]()
. U Zelji nije bio niko i nista i ni izbliza tako dobar igrac dok nije zaigrao u Celiku(da te podjetim njegovih sjajnih igara za mladu repku kad je bas on zabio Ceskoj onaj gol i kad smo nesretno ispali).
Hadzic je takodje napravio napredak u karijeri kada je otisao u Celik, takodje u Zelji nije bio niko i nista, ali vam je zato prvom prilikom zabio dva gola i bio je sigurno top 3 najbolja centarfora u PL. Zar to nije napredak(sportski) ???? Otisao je u Izrael i nije besplatno ne brini![]()
E sad ti meni navedi ko je napredovao u karijeri, npr. da je postao bolji igrac sto je iz Celika presao u Zelju(dakle bilo da je sportski napredak ili da se prodao dobro. Ne pricaj gluposti, nego iznesi cinjenice.
Jamaka ste zimus predstavili kao veliko pojacanje, a kada je dolazio u Celik smatrali ste ga pijanicom i nikakvim igracem. Kakav obrt? Vjerovatno sportski napredak, sta li
Selam
Ma ko je Jamaka najavljivao kao pojačanje, isto kao i Adliović, pojačava konkurenciju. Vama najbolji igrači i kapiteni, nama pojačanje konkurencije i klupa. KRAJ PRIČE!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Sada već bivši napadač Čelika, Eldin Adilović, karijeru će nastaviti u Željezničaru, što je potvrdio i za naš portal.
Najbolji strijelac Čelika u protekloj sezoni, Eldin Adilović, u naredne dvije godine nosit će dres aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara.
"Dogovorili smo sve uslove i sutra sam na treningu. Željan sam novih izazova, dokazivanja, igranja u Evropi. Mislim da je dolazak u Željezničar jedna stepenica više u mojoj karijeri. Možemo mi svi voljeti svoje matične klubove, kao što ih ustvari i volimo, no Željezničar je za Bosnu i Hercegovinu institucija i doista sam sretan što ću karijeru nastaviti na Grbavici", rekao je Adilović za SportSport.ba.
"Sa Čelikom nisam imao nikakvih razgovora nakon isteka sezone. Moje ambicije su mnogo veće nego što ih ima Čelik. Vjerujte da tamo nije još obavljen razgovor niti sa jednim igračem, još uvijek se ne zna ni ko će biti trener. Sve u svemu, mislim da Čelik i Zenica zaslužuju mnogo više. Međutim, ne želim se osvrtati na prošlost, preda mnom su novi izazovi i s velikim nestrpljenjem očekujem početak priprema", dodao je Adilović.
---------------------------------------------------------------------
Momak želi da pokuša napraviti nešto u svojoj karijeri dolaskom u INSTITUCIJU kao što sam kaže, došao je besplatno da se proba nametnuti u gigantu...niko mu ne garantuje prvih 11, ako se ne pokaže dobit ce nogu i to je sva prica oko ovog Adilovića.
Bezveze se pravi drama oko njega....zapravo zenicanima je ovo vijest decenije, pošto i nemaju o cemu pisati kad je njihov klubić u pitanju pa sad prave cirkus oko tog Adilovića.
Najbolji strijelac Čelika u protekloj sezoni, Eldin Adilović, u naredne dvije godine nosit će dres aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara.
"Dogovorili smo sve uslove i sutra sam na treningu. Željan sam novih izazova, dokazivanja, igranja u Evropi. Mislim da je dolazak u Željezničar jedna stepenica više u mojoj karijeri. Možemo mi svi voljeti svoje matične klubove, kao što ih ustvari i volimo, no Željezničar je za Bosnu i Hercegovinu institucija i doista sam sretan što ću karijeru nastaviti na Grbavici", rekao je Adilović za SportSport.ba.
"Sa Čelikom nisam imao nikakvih razgovora nakon isteka sezone. Moje ambicije su mnogo veće nego što ih ima Čelik. Vjerujte da tamo nije još obavljen razgovor niti sa jednim igračem, još uvijek se ne zna ni ko će biti trener. Sve u svemu, mislim da Čelik i Zenica zaslužuju mnogo više. Međutim, ne želim se osvrtati na prošlost, preda mnom su novi izazovi i s velikim nestrpljenjem očekujem početak priprema", dodao je Adilović.
---------------------------------------------------------------------
Momak želi da pokuša napraviti nešto u svojoj karijeri dolaskom u INSTITUCIJU kao što sam kaže, došao je besplatno da se proba nametnuti u gigantu...niko mu ne garantuje prvih 11, ako se ne pokaže dobit ce nogu i to je sva prica oko ovog Adilovića.
Bezveze se pravi drama oko njega....zapravo zenicanima je ovo vijest decenije, pošto i nemaju o cemu pisati kad je njihov klubić u pitanju pa sad prave cirkus oko tog Adilovića.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 18 jun 2011, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Crni gavran
- Kontakt:
E ebiga sad, pa de nemoj sad da ti nadjem i sliku ko je predstavio, pa vi nijemoj stari predstavio. I njega i Stancevskog. Potrudi se malo, nemoj ebavati stariji sam covjek, ali ako insistiras pronacu ti i to, fino Stancevski i Jamak dva pojacanja Zelje za proljetni dio 2010/2011babilonTM je napisao/la:Crni gavran je napisao/la:Vrsajevic je iz Celika otisao u cesku Spartu iz Praga naravno nije dzabe otisao![]()
![]()
![]()
Jamaka ste zimus predstavili kao veliko pojacanje, a kada je dolazio u Celik smatrali ste ga pijanicom i nikakvim igracem. Kakav obrt? Vjerovatno sportski napredak, sta li
Selam
Ma ko je Jamaka najavljivao kao pojačanje, isto kao i Adliović, pojačava konkurenciju. Vama najbolji igrači i kapiteni, nama pojačanje konkurencije i klupa. KRAJ PRIČE!
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Crni gavran je napisao/la:Evo povlacim vam se sa teme, vjerovali ili ne postali ste mi dragi. Poslije Celika ste mi drugi klub

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Crni gavran
- Kontakt:
Crni gavran je napisao/la:Vrsajevic je iz Celika otisao u cesku Spartu iz Praga naravno nije dzabe otisao![]()
![]()
![]()
Selam

Vasi igraci za koje smo mi u proslosti smatrali da su dobri i koji su dosli kod nas,tacno je da se uglavnom nisu ni snasli tipa(Jasmin Memisevic) i slicni.Sto je i logicno,teze je igrati u vecem klubu i u boljoj konkurenciji,a na lokalnom nivou su bili odlicni u vasem timu..Normalno je da neki igraci koji su kod nas bili niko i nista odigraju malo bolje u slabijem klubu,medjutim njihova cijena se nije time povecala,od vas je otisao u Spartu npr,a od nas bi da je valjao otisao mozda isto tamo ali uz neko obestecenje,za razliku od vas jer niste dobili apsolutno nista i ti to dobro znas,zapravo znas ti i za koju cifru vam je dosao Vrsajevic,odnosno za kakav gradjevinski materijal jer ste tako pravili transfere

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ma otišao ti je on.boccaccio je napisao/la:
pa nijednu cinjenicu nisi naveo...tebi je cinjenica sto mi kazes da nije otisao dzaba
...i dobro je dok ja pricam gluposti a ti same cinjenice...zapravo cinjenica je da igraci Celika imaju vecu vrijednost nego Zeljini igraci
...bitno mijenjas pojmove po pitanju tih transfera,ispade kako ti kazes da pomenuti igraci nisu iz Zelje presli u Celik ne bi nikada postali igraci...eto i postali su
i to bas preko Celika
![]()
Vasi igraci za koje smo mi u proslosti smatrali da su dobri i koji su dosli kod nas,tacno je da se uglavnom nisu ni snasli tipa(Jasmin Memisevic) i slicni.Sto je i logicno,teze je igrati u vecem klubu i u boljoj konkurenciji,a na lokalnom nivou su bili odlicni u vasem timu..Normalno je da neki igraci koji su kod nas bili niko i nista odigraju malo bolje u slabijem klubu,medjutim njihova cijena se nije time povecala,od vas je otisao u Spartu npr,a od nas bi da je valjao otisao mozda isto tamo ali uz neko obestecenje,za razliku od vas jer niste dobili apsolutno nista i ti to dobro znas,zapravo znas ti i za koju cifru vam je dosao Vrsajevic,odnosno za kakav gradjevinski materijal jer ste tako pravili transfere,i Obuca mi se hvalio u razgovoru sa njim koliko je gradje uzeo,a ne para
...budi pozdravljen!

Crni gavran je napisao/la:Evo povlacim vam se sa teme, vjerovali ili ne postali ste mi dragi. Poslije Celika ste mi drugi klub

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
- Crni gavran
- Kontakt:
Boccacio, moje saucesce, ili nisi mnogo bistar, ili te cinjenice pogadjaju. Za Vrsajevica smo dobili dosta para(vise nego vi za Dzeku kad je otisao u Teplice), dakle nisi u pravu.
Govorimo o sportskoj afirmaciji, Zeljo jeste veci klub od Celika, pa de mi navedi ko se to afirmisao iz Celika u Zelji? Iako se nije afirmisao, koji ce onda klinac u Zelji
Cinjenica da su Vrsajevic, Hadzic i Jamak postali bolji igraci igrajuci za Celik. Evo ja zakljucujem ovu temu, necu da se svadjam sa tobom vidim da nisi realan ni 0,001 % (ili dobro nekontas ili brkas cinjenice)
Cuj Memisevic bio na lokalnom nivou
Pa mi smo decko tada bili sampioni, a vi ste tada bili na lokalnom nivou. Dakle Memisevic je sa Celikom osvojio tri titule prvensta i dva KUP-a, a sta je to sa Zeljom osvojio
Evo povlacim se sa teme a ovom Boccaciocu se obratiti porukom.
Eto sretno vam
Govorimo o sportskoj afirmaciji, Zeljo jeste veci klub od Celika, pa de mi navedi ko se to afirmisao iz Celika u Zelji? Iako se nije afirmisao, koji ce onda klinac u Zelji

Cinjenica da su Vrsajevic, Hadzic i Jamak postali bolji igraci igrajuci za Celik. Evo ja zakljucujem ovu temu, necu da se svadjam sa tobom vidim da nisi realan ni 0,001 % (ili dobro nekontas ili brkas cinjenice)
Cuj Memisevic bio na lokalnom nivou

Eto sretno vam

Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 18 jun 2011, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
hajde bolan ne provaljuj se,99 % navijaca celika kaze da je kanta i on je tebi medju top igracima celikababilonTM je napisao/la:Crni gavran je napisao/la:Vrsajevic je iz Celika otisao u cesku Spartu iz Praga naravno nije dzabe otisao![]()
![]()
![]()
Selam

evo samo za tebe nekih maistorija jednog od "najboljih" igraca celika
hajmo se sjetit njegovih promasaja,protiv buducnosti s 3,4 metra u golmana suta,protiv sarajeva hat-trick mogo dat al ne zna ni on kako je onaj jedan dao,protiv olimpika po 50 u sezoni sam samcat i opet u golmana suta,da ne pricam kolko je izgubio zracnih duela od kolarova koji je 20 centi nizi..pa protiv rudara na petercu sam i svaki drugi igrac bi od hiljadu pokusaja 999 puta go dao,a on nekako defektno zakaci loptu i u ruku ga pogodi

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Boze dragi pa ako je Adilovic toliko los igrac i ako vam ne smeta sto je otiso u Zelju zasto ste se toliko uzdigli (citaj celikovci)?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zanimljivo mi je da gavran ne uviđa autogol u sopstvenom rezonovanju koje glasi:
Igrač je odličan u Čeliku i pređe u Želju i ne snađe se u Želji.
Igrač je bezveze u Želji i pređe u Čelik i postane najbolji igrač Čelika.

Igrač je odličan u Čeliku i pređe u Želju i ne snađe se u Želji.
Igrač je bezveze u Želji i pređe u Čelik i postane najbolji igrač Čelika.

Sta sad ove robijasice hoce? Covjek vas ispalio i cao. Nesto pricate protiv njega, a pogledajte ostale vase igrace. Nisu nista bolji od njega. I mi smo imali nikakvog napadaca, ali zato ono iza njega su ubijalo protivnicke golmane.
Vrijeme ce pokazati svoje. Kako god se okrene gori od Lazara nije, a dali je bolji vidjet cemo
Vrijeme ce pokazati svoje. Kako god se okrene gori od Lazara nije, a dali je bolji vidjet cemo
NO PYRO NO PARTY
Haj ti crni gavrane odlepršaj i vidi da li je u zenicu doletio još jedan gavran.I usput vidi malo ovu statistiku za Hadžića
http://bs.wikipedia.org/wiki/Emir_Had%C5%BEi%C4%87
http://bs.wikipedia.org/wiki/Emir_Had%C5%BEi%C4%87
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Izgleda nam dolazi Adis Čulov jutros je pio kafu sa Bukijem u Bristolu.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Ne vide ljudi da im Ibraković valja ublehe, da im prica o nekakvih zavjerama koje ih sputavaju da dominiraju ligom narednih 10 godina
i onda dođe Željo pa ih rastavi na proste faktore, uvali im 3 komada u utakmicu stoljeca za njih i to na njihovom terenu....nikako da ovi inferiorni nauce lekcije.

Izgleda da nisam bistar ipakCrni gavran je napisao/la:Boccacio, moje saucesce, ili nisi mnogo bistar, ili te cinjenice pogadjaju. Za Vrsajevica smo dobili dosta para(vise nego vi za Dzeku kad je otisao u Teplice), dakle nisi u pravu.
Govorimo o sportskoj afirmaciji, Zeljo jeste veci klub od Celika, pa de mi navedi ko se to afirmisao iz Celika u Zelji? Iako se nije afirmisao, koji ce onda klinac u Zelji![]()
Cuj Memisevic bio na lokalnom nivou![]()
![]()
![]()
![]()
Pa mi smo decko tada bili sampioni, a vi ste tada bili na lokalnom nivou. Dakle Memisevic je sa Celikom osvojio tri titule prvensta i dva KUP-a, a sta je to sa Zeljom osvojio
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eto sretno vam

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Opet pocinjemo sa spekulacijama,izdrzite do sutra dosta toga ce biti jasnije,ne kazem bolje ili gore ali jasnije sigurno..!!!Colo Colo je napisao/la:Izgleda nam dolazi Adis Čulov jutros je pio kafu sa Bukijem u Bristolu.